2009 Eylül Anneleri

Nutria diye bir site var yanlış hatırlamıyorsam , orada da böyle bizim gibi yazışıyorlar anneler sonra oyun grupları kuruyorlar belli dönemde belli yerlerde buluşuyorlar çocukllar oynasın diye , ne kadar enteresan bir çağda yaşıyoruz değil mi ben burada ki olaylardan falan bahsedince annem de kayınvalidem de bazen arkadaşlarımda deli gibi bakıyorlar bana .

yasemın sabah efenın kusmasından bahsetmişsin üzülme o pütürlü yemesinden kaynaklanmıyo arada bızdede oluyo çok fazla ögütemedıklerı için bazen yutamıyoalr tam bogalzarında kalıyo galıba ögürüyolar ben o durumlarda parmagı devreye sokuyorum neyse canım çıkıyosun ii akşmlar

baharcım iyi dir cnm çok şükür yagız paşa ile gün dönüyo biz dönüyoz siz nasılsnz

meryem gördüm ebrunun nıckını kısacık:)))

evin içinde de malesef arabasnda uyuyor.GAMZE bu arada yazışmaya daldm OaSİS kaldı yine canım

ahh ahh esincim te ben bu karıların yüzünden ne işlerden kaldım nerelere geç gittim neleri yarım bıraktım.. aslında çok dertliyim bunlardanda neyseeeeeeeeeee :)))))))))))) :roflol:

esin benim adim demet muglanin neresindensin.

erdenay 6kere emmiyo ek gidada alio ama 3-4 kasik yuvsarloanip gidioz boyleeeeee

bodrumdan şekerim bitezden :)))) komşum çıktı sayılır :))

neden milupa almıyosun canım

kızlar milupanın kutu mamaları gdo lu imiş..... bizim dr söyledi... dedim bilinen ters etkisi nedir bu gdo nun? en başta erken adet getirip boyu kısa bırakır kızlarda dedi.. erkeklerdede kızlardada erken ergenlik sorunu yaratıyomuş yani... ve bunun kanserojen etkileride zamanla açığa çıkacak ben şimdiden verilmemesini tavsiye ediyorum dedi....o yüzden gerekirse hipp.. ki zaten ikisini tadanlar hipp in lezzetsizliğinden daha doğal olduğuna ikna olacaklardır :)

Gülnazcım ben milupaya sinir oluyorum o yüzden özel bir nedeni yok :)) Kaşık mamalarında da hep soya lesitini var .

neden yahuu naaptı sana milupa söle yoksa saldırdımı :))))

herkese merhaba,bende 2009 eylül annesiyim :)
uzun bir süredir kk üyesiyim ve çoğu zamanda sizleri okuyorum çok yazamıyorum
çok yoğun oluyorum genelde ............

arkadaşım aramıza hoşgeldin.. bebeğini sağlık ve huzurla büyüt inşallah.... iştahsızlıkta hepsinde zaman zaman oluyo merak etme dişte hava değişiminde vs.. hemen çareler aramaktansa az bekle derim ben.. :)

elaa bıdaha iş yapınca burada yazma:) yapan var yapamayan var:) daha yazlıklarını cıkaramayanlar var ınanırmısın:)

ayyyy nasılda kıskançsın yaa meyremm ya nasıl bi insansın yaaa :)))))))
ya bu arada meyremler ikilendi birinize göççük meyrem öbürünüze böyük meyrem deyelim derim ben :))))))))))))))))))))))

amanın nekdar kalabalık bugun
yenı yenı arkdaslar gelıyo hoşgelmışler meryem gelmiş
geçmişe bakmadım dedim bizim meryem mi nick degiştirdi :)))
slm herkese

şekerrr hoşgeldin naparsın be yahuu :)))
şekerim meyrem burda ama esinleri ve meryemleri ikiledik :))))))

Ben geldim yine , işim iptal oldu he he :)
ujgeldııınn.. işininde iptal olmasına bayaa üzülmüş gibisin ama topla kendini bukadar harap olmaaa :))))))))))

utu mu buna mı ozendınız haha:))en ıgrenc ev işi:S
allah ıılıgınızi versın.bosverın ya.meryem yazlıklar da cıkar uzulme zaten havaların ısındıgı da yok baksana.

gamze ben yapamadığım her işi kıskanırım:) göççük böyük anlamam buranın meryemi benim :):):)

ela cıkacakta ne zaman bakalım:)

gamze ben yapamadığım her işi kıskanırım:) göççük böyük anlamam buranın meryemi benim :):):)

:)) adaşız demek ha merhaba ama bu arada meslektaşızda :))))

yaa vallahi ev işlerinden vazgeçtim ben,eşimle paylaşıyoruz ütü yemek dahil ne yapalım başka çözümü olmuyo

tamam anam sen nasıl istersen malum yeşermiş bi insansın üstüne fazla gelmiyosaaaaam bi sebebi vardır elbet :)))) :roflol::roflol::roflol:

şekerim üzgünüm sana yeni bi isim bulmamız lazım :))))))))))))))) :roflol::roflol:

eymenın kopek dişi patlamış.buymus demek ki 4 gundur ekstra sıyam olmamaızın nedenı:)
aah yavrum yaaaaa ay koptum ama extra siyam :roflol::roflol::roflol:

gamze çogalıyoruz bacım isimler çiftleşiyo allah artırsın
ela sizin üst ön dişler çıktımı köpek dişlerine geçtiniz hayırlı olsun dişiniz diğerleri sorunsz cıksn inş.

off kızlar yaa hep ağlayarak uyanıyoruz nezaman bitecek bu ... 2 diş daha geliyo meryem bizim.. fenayız azcık parka çıkarayımda iştahı açılsın çocuğun...

:)) adaşız demek ha merhaba ama bu arada meslektaşızda :))))

yaa vallahi ev işlerinden vazgeçtim ben,eşimle paylaşıyoruz ütü yemek dahil ne yapalım başka çözümü olmuyo

ama bu kadarda olmazki:) o zaman hoşgeldin diyelim ama bak buranın meryemi benım delikafadulden turizmin hangi alanı

ayse benimkide huysuz sanırım bizimde geliyor..

Gamze kullanbdırtma yeşilliğimi:) buranın meryemi benim uleeyn:):):):)

Ya ben allahın gücüne gitmesin hep erkek bebek istedim anaya düşkün olur diye , benim ki hiç siyam miyam değil kim kucak açsa gidiyor , eskici geçse gülüyor ya :)) Bende bölle bana siyam miyam yapıştı bırakmıyor deyince çok üzülüyorum benim ki niye düşkün değil diye ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…