evin içinde de malesef arabasnda uyuyor.GAMZE bu arada yazışmaya daldm OaSİS kaldı yine canım
esin benim adim demet muglanin neresindensin.
erdenay 6kere emmiyo ek gidada alio ama 3-4 kasik yuvsarloanip gidioz boyleeeeee
neden milupa almıyosun canım
Gülnazcım ben milupaya sinir oluyorum o yüzden özel bir nedeni yok :)) Kaşık mamalarında da hep soya lesitini var .
herkese merhaba,bende 2009 eylül annesiyim :)
uzun bir süredir kk üyesiyim ve çoğu zamanda sizleri okuyorum çok yazamıyorum
çok yoğun oluyorum genelde............
elaa bıdaha iş yapınca burada yazma:) yapan var yapamayan var:) daha yazlıklarını cıkaramayanlar var ınanırmısın:)
amanın nekdar kalabalık bugun
yenı yenı arkdaslar gelıyo hoşgelmışler meryem gelmiş
geçmişe bakmadım dedim bizim meryem mi nick degiştirdi :)))
slm herkese
ujgeldııınn.. işininde iptal olmasına bayaa üzülmüş gibisin ama topla kendini bukadar harap olmaaa :))))))))))Ben geldim yine , işim iptal oldu he he :)
gamze ben yapamadığım her işi kıskanırım:) göççük böyük anlamam buranın meryemi benim :):):)
ela cıkacakta ne zaman bakalım:)
gamze ben yapamadığım her işi kıskanırım:) göççük böyük anlamam buranın meryemi benim :):):)
ela cıkacakta ne zaman bakalım:)
:)))))
aah yavrum yaaaaa ay koptum ama extra siyam :roflol::roflol::roflol:eymenın kopek dişi patlamış.buymus demek ki 4 gundur ekstra sıyam olmamaızın nedenı:)
:)) adaşız demek ha merhaba ama bu arada meslektaşızda :))))
yaa vallahi ev işlerinden vazgeçtim ben,eşimle paylaşıyoruz ütü yemek dahil ne yapalım başka çözümü olmuyo
eymenın kopek dişi patlamış.buymus demek ki 4 gundur ekstra sıyam olmamaızın nedenı:)
ama bu kadarda olmazki:) o zaman hoşgeldin diyelim ama bak buranın meryemi benım delikafadulden turizmin hangi alanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?