2009 Eylül Anneleri

siyamlığı bazen artıyo bebişlerin eğer sorun yoksa anneyi aramıyo ama bi problem varsa o zaman annesinden ayrılmak istemiyo

hiç sorma bende hep erkek istedim annesine düşkün olur diye
aynen bizimkide öyle bazen ofise getiriyorum,kim kucak açsa gidiveriyor :)

meyrem teessüf ederim biz burda olmasak bize bukadar çene yetiştirmesen kim yeşertirdi seni ha sööle kim kim kimmm :)))))))))))))))))))))
evet kızlar çoğalıyoruz umarım bu hayırlı bie topluluktur ve yine umarım kiii bu yılın başındaki gibi bir çokluk pokluk durumu yaşanmaz :)))))))))))))))))))))))))))))))

eloşum oğlunda anası gibi ilginçç :)))))))))))))
çocuun gelişi bile bi hoştu dişide ööle olcak tabiiki :))))))))))
ela hatırlıyomusun senin suyun gelmeye başlamadan son geceki msn muabbetimizi sen ben özge ayfer :))))))))))))))))) herhalde o gün altıma kaçırmadım ya dahada kaçırmam :)))))))))))))))))

meyrem meyrem yazıp duruyon alcam ayagımın altına ama kocamansın be gamzem:)

beni sizler varettiniz:) ama benim adım MERYEM :):)

yagızda öle valla anasımıyım danasımıyım bakıcısımıyım belli değil çok düşkün değil bana şimdilik babayı daha çok seviyo kım çagırsa gidiyo olmuyo ama....

ay yazamadım ya. gülcanım biz de iyiyiz şükür huysuzluğumuzu saymazsak.
ali efe de mızmızlanmayı benim kucağımda gülücüklerini babasının kucağında yapıyor. değişik kişileri bir süre süzüyo hoşuna giderse şirinlik hat safhada...

meyrem meyrem yazıp duruyon alcam ayagımın altına ama kocamansın be gamzem:)

beni sizler varettiniz:) ama benim adım MERYEM :):)

evet evet ben senin ayağının altına hayatta sığmam şekerim :))))
ayrıca meyrem dememin sebebi dilber halanın osmana almak istediği yumuk elli becerikli dünya güzeeli meyrem vardı ya hani ben seni onla bağdaştırıyorumda ondaaaan :)))
yazlıkların hala çıkmasada evin temizde olsa piste sen ööle bi yerdesin gözümde :lepi: :roflol::roflol::roflol:meyrem ay lav yu :teytey:

:)) kaydirigubbakcemile3

Ay evet ya bahçeye çıkartıyorum direk kollarını açıyor başkalarına uçmak istiyor kelebeğim bir de güzel gülücük konduruyor , bana gelince de ıh ıh her şey ıh ıh ...

ayyy amma güldüm gamze yaa..keşke o msn muhabbetinde bende olsaydım kimbilir neler kaçırdım....
yasemin negüzel işte bak biz evde bile hep yapışığız dışardada biri alsın hemen dudak büküyoruz:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…