2009 Eylül Anneleri

zeynep walla kendimi bir an terkedilmiş hissettim saol canım :) kocana söyle bak amerikada oyuncaklar falan yarı fiyatına. fisher price falan aklında olsun.

biliyorum canım kıyafet siparişi verdik bir sürü anne kız zaten :)) gitmişken baya bi kıyafet aldırırm artık seneyede giyer :)

zeynep güle güle giyin analız kızlı kıyafetlerinizi. ben olsam takılırdım peşine walla. zaten benim adam cesaret edip bensiz seyahat planı yapamaz ama :)))
gamze bana hiç yüz vermiyon bugün....

Güle güle meryem arkadaş :)
Bahar üzülme ben de buradayım daha oğluma kavuşmama saatler var , Ayşecim keşke benim oğlumda dudak bükse başkalarına giderken ben o zmaan bahane uydurup almak zorunda kalmazdım , bir de ağzına ne gelirse tatsın diye sokuyorlar deli oluyorum ...

antıka ya suyum gelmemıstı bee kasılmalar baslamıstı erknden.ama cok hostu shbey szn yuzunuzden erkn dguracaktım:))

zeynep ben kraftınkini almıştım canım. çift yönlü. 250 falandı fiyatı. 399 indirimli haliyle bile gereksiz şekilde pahalı geldi bana. bu saatten sonra zaten yürücekler vs.

elacım arkası yatmıyo arabanın az biraz geriye yaslanıyo o kadar e arabada uyuyuncada çoçuk haliyle iki büklüm oluyo o yüzden uzun geziceğim zaman normal arabayı alıyorum

esincim hg :)

yaz ıcn chıcco caddy ısmrladım kocıse kullnanınız vr mı

elacım merhaba canım...nasılsınız? Eymencıknasıl? bı kac kez aradım ama gorusemedık bı turlu...olsun burdan alıyorum guzel haberlerıjnızı...canım benım chıcco caddy var bende.daha dogrusu ben baby 2go almıstım ama cok hantal...sonra gorumcemden bunu aldık.coooook rahat ettık.su an daha cok evde kullanıyoruz.hafıf rahat tekerlekler super...bızde kırmızısı var.facedekı fotolarımızdada var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…