2009 Eylül Anneleri

kızlar ben çıkyorum aşağıda sarma sarıcaz bugunde :))
gökşende biraz bahçeye insin hadi görüşürüz kendinize ii bakın öptük sizi :)

aa elacım bak kızların yazdıklarını okuyunca aklıma geldı benımde...arabanın arkası yatmıyo evet.uykuya uygun degıl.gezmek ıcın.ben uzun zamanlar ıcın baby 2goyu kullanıyorum.o yatıyoda aynı zamanda.gezınceksek chıccıocaddy...

Zeynep benim yolladığımı mı zoruyorsun anlamadım , ben 2 yönlü olan linktekini kullanıyorum her yere eşimle gidiyoruz , o yüzden ben kısa mesafelerde kullanıyorum pek bir hantallığını görmedim baston gibi aynı zamanda sıfır yatış olduğu için uykuya müsait .

YAsemin geçmişe biraz baktm benim oğlum da bana düşkün değl.halbuki ben işimi bıraktm eve kapandm ona kendm bakaym diye ama yok kimseyi yabancılamıyr

yok yasemincm ben elanın bahsettiği arabadan bahsediyorum bende varda ondan anlatıyorum özelliklerini :)

tavsiyelerin için teşekkür ederim bu arabanın fiyatı ne kadar peki ?

yasemincım efecik nasıl? beslenme durumu nasıl?sende sorun yasıyodun benım gıbı...bızde sımdı bı ogurme alıskanlıgı basladı.daha kasıgı gorunce baslıyo sıpam:) 7 ay kılo daha yanı 8 kg oldu bıde reflu var.bu yuzden kusuyo sık sık...puturde yıyemıyo hala...sızde nasıl durumlar?*?

antıka ya suyum gelmemıstı bee kasılmalar baslamıstı erknden.ama cok hostu shbey szn yuzunuzden erkn dguracaktım:))

yaa ne bozuyon kızım he he de işte suyum geldi hatta yeniden doldurduk de bee bikerede destek çık beee :))))))))))))))))

gamzem gelıyo ya işte:) napıyosun bakiiiiiiiim...Su Beliz nası?

iyiyim tatlım senden naber yaa bizden iyilik sağlık siz nasılsınız bakalım keyifler ne alemde :))))))) su beliz beni delirtiyo varya mız mız mız kucak ilgi oyun valla intaaar etçem az kaldı :)))))))şakkıdı :icecream:

gidip gidip geliyorum kayınvalidemle karşılıklı dairelerde olduğumuzdan çok fazla kalamıyorum pc başında havalar düzelince sizinkilerde balkonu dışarıyı istiyorlar mı? ayrılmıyor balkon kapısından

eloş sen araba ne alıcaktın canım.????
benim ev 3. katta.... bizim araba chc for me ve bayaa bi ağır ne mümkün yasemin gibi bi elde çocuk bi elde araba indirmek....
diyorum bi tane baston alsam hep aşağııda dursa yoksa çocuğu hiç hava aldırmıyom inmek zor geliyo diye yaa... öyle bişiy geldi aklıma ama bakalım maliye ödenek verecekmi :)))))))

ahh canım yaa istemezlermi hiççç bizimki perdenin uçuştuğunu görünce hımmmeee diye ağlamaya başlıyo yani bu beni balkona çıkar demek :))))))))))))))

hg gamze ben evdeydim bugün

evet şekerim okudum evde olduğunu hatta geçen sayfalarda sana birde mesaj ilettim göreb,ldinmi geçmişte :)))))

gamzem valla al bendende o kadr.okuldan bı gelıyorum.ustumu zor degıstırıyorum.aksam esım gelene kadar tepemde...hep oyun ılgı:) ozluyo sanırım.gecen gun bırakıp banyoya gırdım agladı.banyoya geldıler bakıcımızla :) dıslerde yok sanırım bu yuzden mızmız hep....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…