2009 Eylül Anneleri

zeynoo geçmiş olsun ne işin var mermerle of yaa accık dikkat zaten bembeyazsın umarım sende ben gibi zor iyileşen bir tip değilsindir..

bizim maliye varmedi hafif olursa zırt pırt çıkarsın diyo diğer arabayı bile bagajda tuttuyo önceden haberi olsunmuş dışarı çıkarken 1 gün önce istiyorum çıkarıyo

Canım sağol Efecik iyi de bizim yeme problemimiz düzelmişti , dün bir kaç kere kustu hafta sonuda kaşık savaşları yaşadık oğlumla inşallah düzelir bilmiyorum belki dişleri geliyor ondan ama pütürlü şeyleri çok sevmiyor orası muhakkak , elimle verdiklerimi yiyor ama kahvaltı bulamaçını ve muhallebiyi sevmiyor şu anda ... Bana da kilo almadı gibi geliyor ama gidince anlıcaz ...Öğürdüğü zaman ben dikkatini başka yere çekmeye çalışıyorum o zaman kusmuyor ama işte ne bileyim bir ileri bir geri , iğneyle kuyu kazmak gibiymiş iştahsız çocuk .

yok canım bakayım dur..

ah canım yaa Allah kolaylıklar versin sanada sen gibi tümm çalışanlarada.....
bu bağımlılık sürecimidir ne zıkkımsa valla dayanamıyorum mıy mıy böle şeytan diyo kaç git...... beliz dişte çıkardı bitane ama uyuzluk genlerden geçme tabi.... babası amcası dedesi uyuzun önden bayrakla koşanı.....:tomato:

bizim maliye varmedi hafif olursa zırt pırt çıkarsın diyo diğer arabayı bile bagajda tuttuyo önceden haberi olsunmuş dışarı çıkarken 1 gün önce istiyorum çıkarıyo

abooooww o maliyemi bee bildiğin gümrük o ama benimki öle yapsa işin içine inat girer ben kaçağa bağlarım vıyy tutamaz kimse beni evdee :)))))

2 ayı geçti doktora gitmedik bende bu hafta götürücem bakalım sizi okudukça kilosunu daha çok merak eder oldum

aman canım boşver takma sen buraya bakıpta kilosuna felan :))))
ben mesela geöen gün metronun tartısında tarttım merakımdan :))))
ama bu kilo olayı iş değil kafayı takarsan canın sıkılır sonuçta elinden geleni yapıyosan bööööle sal gitsin nasıl olsa büyüyolar :))))

yok canım bakayım dur..

hehe bak bak :))))

Ben yavaştan çıkmaya hazılranıyorum herkes kuzularına ve kendine iyi baksın :)))

güle güle canım........hemen kavuş yavruna...

delikafadulden kız allah ıyılığını versın emı:))))

doktorumuzdan hoşlanmadı eşim son gidişimizde yeterince ilgilenmedi dedi şimdi ablamın kızını götürdüğü doktora gidicez verem aşısının olduğu yer şişti kabuk bağladı soyuldu hala şiş kabuklu gittik normal dedi götürmem oraya diyo bakalım bu doktor nasıl inş iyidir kilosuna takılmamaya çalışıyorum sesi açıldı bu 2 gündür bağırmaya başladı herkes bişey söylüyo büyüklerden pek dinlemeden büyütüyorum yalnız büyütüyorum madem kafama göre takılıcam dedim :)) karışan varsa gelsin baksın kimse yanaşmadı

yaa yatmıo mu arkası hadı ya.e o zaman ne foka yarra kı o alet.solım almasın.arastırıım az daha saolun bobeeem

canım o bizdede öyle ama yani iyileşme süreci 1 yaşı geçiyomuş verem aşısının yerinin..... bunda bi sorun yok burda sorsan hemen herkesinki duruyodur daha...

zemuszemusben de kaçtm hepinize sevgilerzemuszemus

nere şekerim yahuuuu :)))) aaa olmuyo amaaaaaa

yarın kocış gelıo allam ıns sag salım gelsın cok ozledımm:asigim:

ay kıyamam kocacığınıda özlemiiişş :))
Allah ayırmasın hiççbirimizi kocalarımızdannn...... :)

yaa yatmıo mu arkası hadı ya.e o zaman ne foka yarra kı o alet.solım almasın.arastırıım az daha saolun bobeeem

canım CT 06 var chicco baston şeklinde.... ona baksana sırtı 2 kademe.. bu arada sende hiçmi araba yok? bu ilk arabansa baston puset sana yetecekmi.. kolay dağılıyo diye duydum ama gerçi chicco iyisi bişiy olmaz herhalde....

bazı avm bebek arabası hizmeti başlattı forum istanbul mesela gidince danışmadan alıyosunuz taşımaya gerek kalmıyo hemde güzel kaliteli konforlu arabalar

evet izmirdede bazı yerlerde var ama şahsen ben kullanmak istemem ya temizi var pisi var.... ne biliyim binen çocuk hastamı sağlıklımı... kendimi yemektense arabayı taşımayı tercih ederim.... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…