yasemincım efecik nasıl? beslenme durumu nasıl?sende sorun yasıyodun benım gıbı...bızde sımdı bı ogurme alıskanlıgı basladı.daha kasıgı gorunce baslıyo sıpam:) 7 ay kılo daha yanı 8 kg oldubıde reflu var.bu yuzden kusuyo sık sık...puturde yıyemıyo hala...sızde nasıl durumlar?*?
ahh canım yaa istemezlermi hiççç bizimki perdenin uçuştuğunu görünce hımmmeee diye ağlamaya başlıyo yani bu beni balkona çıkar demek :))))))))))))))
evet şekerim okudum evde olduğunu hatta geçen sayfalarda sana birde mesaj ilettim göreb,ldinmi geçmişte :)))))
gamzem valla al bendende o kadr.okuldan bı gelıyorum.ustumu zor degıstırıyorum.aksam esım gelene kadar tepemde...hep oyun ılgı:) ozluyo sanırım.gecen gun bırakıp banyoya gırdım agladı.banyoya geldıler bakıcımızla :) dıslerde yok sanırım bu yuzden mızmız hep....
bizim maliye varmedi hafif olursa zırt pırt çıkarsın diyo diğer arabayı bile bagajda tuttuyo önceden haberi olsunmuş dışarı çıkarken 1 gün önce istiyorum çıkarıyo
2 ayı geçti doktora gitmedik bende bu hafta götürücem bakalım sizi okudukça kilosunu daha çok merak eder oldum
yok canım bakayım dur..
Ben yavaştan çıkmaya hazılranıyorum herkes kuzularına ve kendine iyi baksın :)))
ah canım yaa Allah kolaylıklar versin sanada sen gibi tümm çalışanlarada.....
bu bağımlılık sürecimidir ne zıkkımsa valla dayanamıyorum mıy mıy böle şeytan diyo kaç git...... beliz dişte çıkardı bitane ama uyuzluk genlerden geçme tabi.... babası amcası dedesi uyuzun önden bayrakla koşanı.....:tomato:
Ben yavaştan çıkmaya hazılranıyorum herkes kuzularına ve kendine iyi baksın :)))
doktorumuzdan hoşlanmadı eşim son gidişimizde yeterince ilgilenmedi dedi şimdi ablamın kızını götürdüğü doktora gidicez verem aşısının olduğu yer şişti kabuk bağladı soyuldu hala şiş kabuklu gittik normal dedi götürmem oraya diyo bakalım bu doktor nasıl inş iyidir kilosuna takılmamaya çalışıyorum sesi açıldı bu 2 gündür bağırmaya başladı herkes bişey söylüyo büyüklerden pek dinlemeden büyütüyorum yalnız büyütüyorum madem kafama göre takılıcam dedim :)) karışan varsa gelsin baksın kimse yanaşmadı
zemuszemusben de kaçtm hepinize sevgilerzemuszemus
yarın kocış gelıo allam ıns sag salım gelsın cok ozledımm:asigim:
yaa yatmıo mu arkası hadı ya.e o zaman ne foka yarra kı o alet.solım almasın.arastırıım az daha saolun bobeeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?