2009 Eylül Anneleri

canım ya bu da ayynısı caddynın resmı buyut caddy yazıo tentede
renk degısınce ısım mı dgstırıo ne

anladım elacım işte bende yazlık hafif bişiy istiyorum ama bakalım... dediğim gibi maliyeden ödenek bekliyorum.. eğer vermezse örtülü ödenekten halletmek zorunda kalıcam bu işi :)))))))))

canım model adıyla satılıyo bende caddy olduğunu bilmiyodum... sırtı iki kademeymiş ama tabi sıfır şekilde yatmıyodur bu kısa mesafelik biyerlere gitmek günlük hava aldırmak için felan herhalde.... ama banada böyle bişiy laızm işte... senin kafana ne takıldı?

hemen konuya dalıyorum :)) ben macleren almıştım uygun fiyata hafif baston puset
taşıması, kullanımı çok rahat. iyi ki ağır bir araba almamışım çok rahat ettim kaydirigubbakcemile5

anaaam tubişş naberr nerelerdesin canım sen yaa :))))
kız senin face hesabına noldu???
bana kapattım deme yaaa... kapattıysanda neden kapattın :))) defnecim nasıll?

anaaam tubişş naberr nerelerdesin canım sen yaa :))))
kız senin face hesabına noldu???
bana kapattım deme yaaa... kapattıysanda neden kapattın :))) defnecim nasıll?

iyidir şekerim napam yaa kuzumla seviştik oynaştık şimdi uyudu :)))
ay evet kapattım bilmiyorumkismile çok vakit geçirdiğimi farkettim.
ona vakit ayıracagıma başka şeylerle ilgilenirim didimm ve kapattımmm :)

senden naber bakalım? ben sana küsümm. hani bize geliyodun alsanaalsanasmile
belizcim nasıl? merak ediyorum son halini a.s

bu arada kocişide kıbrısa yolladım. yanlızız kızımla cumaya kadan :))
belki yarın annem gelicekmiş inş..
bugun de kayganam geldi, ütülerimi yaptı sagolsun :) zati yetiştiremiyorum iyi oldu
cts gece yolcuyuz kısmetse, umarım havalar bize son anda bir kazık yapmaz.
hava durumu ant. için iyi dedi onumuzdeki hafta ama bakalım..
daha dünya kadar bavul hazırlanacak, artık perşembe günü yapmaya çalışıcam.

canım benim anladım ona saygımız var tabii hakkaten face çok zaman yiyo :)))
düğün aşamasında inan biyere gidemedim canım sonrada hemen eve geldim... herşeyi kısıtlı zamanda yapmak zorunda kalınca bide arabasız filan baya zorlandım çlcukla.. inan gezecek ne zaman vardı ne hal... ama borcum borç arkadaşım gelicem söz :)
beliz desen mızmızın teki oldu hep kucak ilgi oyun of darallar basıyo bazen böle ama yapacak bişi yok iadesiz ürün aldık nede olsa :)))))))))))))
defnecim nasıl maşallah güzeller güzeline...

geçmişide özetlersek:
esracım yataktan düştü azcık dudak patlak kafa mor... annesi çok üzüldü tabii....
erdenayda bugun yataktan düştü ama şükür bişiyi yok...
ela denen insan puset arıyo ama nah bulur :)))))))))
soonacıımınaaaaa ben halen aynı kilodayım kilo vermek istiyom veremiyom :))
valla aklıma gelen öyle flaşşş bi gelişme yok geçmişle ilgili dur canım hatırladıkça yazarım :))
sen nasılsın spor diyet işe yaradımı ne alemde kilolar verebildin mi hiç....

ah canıııım Allah kavuştursun yahu şu kocanda heryere gitti bi bodruma gelmedi yahuu kızıcem ama nerde benim terliğiiiim :))))))))))
ben böyle biyere gitmeden önce liste yaparım sonra hazırlarım bavulumu ve eksiksiz giderim yoksa varyaa hayatta yoluna sokamam illa bi eksik çıkar ozamanda zehir ederim kendime o tatili ne manyak huylarım var off off :))

haklısın canım telaş telaş fırsat olmadı artık en kısa zamanda bekliyorum her zaman.
havalar ısındı artık. tatilden gelince bir gün eşimin peşine bodruma takılıcam ben de hem ara tatil olur hem inş. görüşürüz.

canım yaa esraya çoook geçmiş olsun. erdenaya da tabi.
demek esra biraz sert düşmüş kıyamam ya çok dikkat etmek lazım.
bizim de başımıza geldi. 2 gun once oğuz defneye baksana deyip yatakta bıraktı çocugu ama inan 10 saniye.
ben gidene kadar gözümün onunde düştü koştum ama yetişemedim.
son anda bacaklarından tutup havaya kaldırdım, az çarptı kafayı ama yine de agladı kuzum.
fırıl fırıl dönüp duruyor defne de. artık bıraktıgım yerde bulamaz oldum.
emekleme yok ama dönüp sürünerek herşeyi yapıyor. emeklese sıçtım demek. bilmiyorumkismile

beliz de zıvıtan bebiklerden demek.

benim de kendi kendine uyuyan cocugum artık cok zor uyuyor.
sallasam bile uyuyamıyor ozellikle gece uykusuna dalarken ve yanında bile yatsam ağlıyor uyuyamadıgı için anlamsız bir şekilde.
umarım geçici durumlardır. habire kucak istiyor. mızıl mızıl beynimi yiyor bazen.
ama dedidiğin gibi iadesi yok ki! :)))

bu arada 6 kilo verdim ama kilom seninle aynıydı nerdeyse :))))))))) açık vermiyom güya akannehir
ama hiç vermiş gibi degilim daha çoook var of allahım napıcaz bilmem bu kilolarlan.
son umudum " dogumdan 1 yıl sonra kilolar gidiyor " uydurmacası :)))))))))))

Son düzenleme:

ya geldi de ben defneyle cesaret edemedim. havalar artık daha iyi.
cocuklarda büyüdü artık daha kolay gezmesi.
artık bu yaz kesin gelirük :)))kaydirigubbakcemile5

ben de bavulu hazırlarım, en son 40 kere bi gozden geçirip :)) tam çıkarken almam gerekenleri falan liste yaparım. ben de biraz takıntılıyım. illa herşey tam olacak. takısından tokasına kadar :)) şimdi bir de defnenin var daha da zor olacak offf

ah canım yaa defnemede çok geçmiş olsun kıyamam nazar oluyo kuzularımız... ama okadar harakete başa bişi gelmese şaşacam tabii....
ya belizde öyleydi attım yatağına bir defa baya ağladı şimdi eskisi gibi uyumaya başladı yine.. yoksa dayanılcak gibi değil her dakkada kedi yavrusu gibi oynanmıyo valla....
bide sürünüyo çekmece açıyo dolap açıyo arkamı dönemyorum.. bide emeklese nolcak acaba bunlar geri geri sürünerek oluyo..
bu arada maşallah çok güzel kilo vermişsin ama ben çok takılı değilim ayrıca inanmıyorum bebek yaşına gelince kilo gider geyiğine.. tamam verilirde varıp naomy campbell olmayız yani :))))
bende bi veriyom bi eelıyom daha geçen gün 85 tim.. ama hastalanamadıkça günden güne şişiyorum ve 88 oldum bile.. tatlı krizleri desen o biçimm... bide evdede sıkılınca yemeye sarıyo insan.. bilmiyorumki nolcak benim halim acilen sokaklara vurmam lazım kendimi... geöen havuz başına gittim anam 60 lık hatunların fiziği bana 10 basar.... delirdim utancımdan yüzememde ben burda şimdi..... Allahııım napıcam ben bu geniş tamponla yaaaaaa....
valla bak oğuz nezaman gelirse gelsin isterse sabahın körü olsunnnn nasıl istersen gel bak kalında istersenizzz evim kolay yerde bulursunuz bak sakın gelmemezlik etmeee :))

ayy valla bana artık yol okadar geyik geliyoki hiçç farketmiyo ha izmir ha şurdan şura :))))
ama sıkıntı geliyo yollardan o ayrı......
ama bak bidaha nolursa olsun ilk fırsatta gel tamammıııııııııııı

ben de çok istiyorum canım gelicem kısmet olmadı ama şimdi havalar da iyi inş.gelicem
ya ben en son 87,5 olmuştum çok dellendim. işte şimdi de 81 oldum. tok karına bu olcumler.
en çok da sinir oldugum ne çabuk oturdu diyorum bu kilolar. sanki 10 yıldır boyleyim de veremiyorum.
neyse canım buna da şükür. ayda 1 kilo gitse razıyım ben.
regl olamamak çok kotu ve etkiliyor gerçekten. ben 3 ay once oldum ama nasıl rahatladım anlatamam.
darısı başına :))
geçen boynere gittim elbise mayo alayım diye. ama oyle modern bişi olmazsa almam dedim.
anamm bir model vardı kırmızı siyah bittim. çok şık. sunset mi ne markası 160 tlydi. çüş dedim valla o kadar veremem.
geçen sene bikini almıştım 2 tane 250 tl bayılmıştım. ay dedim banane, kimene valla giyerim onları otelde millet beni izlemicek ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…