2009 Eylül Anneleri

ay defne yat.odasında uyuyor. sagına soluna yastıklar koydum. kendi yatagında eziyet etti hatun.
telsiz de koydum yanına ama uyanır da duymam düşerse diye aklım çıkıyor.
gerçekten ayaklandılarmı daha zor derlerdi, şimdiden anladım. allahım korusun hepsini.

slm kızlar
tatile çıkacak arkadaşlar iyi eğlenceler şimdiden.
puset konusunda chicconun baston puseti çok tercih ediliyormuş.
eylül iyice hastalandı kızlar çok öksürüyor.dr antibiyotik öksürük şurubu verdi.antibiyotik kullanmayı hiç istemiyorum ama elimden bir şey gelmiyor.

doğal yollarla balgam atmasını kolaylaştırıcak formülleriniz var mı kızlar??????????????????

ya ben de izin için baston puset arıyorum 30-40tl lık bişey koca zırıltıyı götüremicam bi arada tanşaşta 20tl ye vardı aklıma turp suyu sıkayım almadıgım için elacım bılmıyorum canım ya hangılerı yatıyo yatmıyo bana uyduruk 20 gün idare etcek bişey olsa yeter

sibelcim geçmiş olsun bizde çok çektik o balgamdan ayşe bi tarif vermişti gerçekten işe yarıyodu ama bızım sıpa içmedi dogru düzgün
1çay bar.zeytın yagın içine yarım limon suyu 1 tatlı kaş.şeker karıştırıyosun günde 3-4defa birer çay kaşıgı veriyosun inş. işe yarar cnm sizdede

ahhh tubacım yaa sorma bende sunset hastasıyım artık sadece ondan alıyorum.. yani fiyatı var ama modeller süpper yaa... hele bi tane fuşya var of of of çok güzel ama şu halimden 8 kilo zayıf giyiyodum azcık sıksam dişimi giyerim ama bi yandanda bilmiyorumki bebekle pikini rahat olurmu :))))))

bugun berke erken gelince yazamadım... yemek yedik oasise gittik... bikaç oyuncak aldık kuzuma.... işallah severek oynar..... sonra beliz uyudu 12 y, geçiyodu kalktığımızda çay kahve içtik o bile okadar iyi geldikiii.. bu arada oasis diyorum herkes biliyo gibide açıkliyim: oasis buranın tek alışveriş merkezi :)) yada merkezciği :)))))))))

neyse şekerler burda kimse yok sap sapa kendimle takılmamak için başka topiclere vuruciiim kendimi şimcii öptüm sizii :)))))))))

Arkadaslar gunaydin
ben maclaren in baston pusetini kullanıyorum.3.8 kg
ancak sırtı yatmıyor
bildigim kadarıyla sırtı yatan puset de yok

bir sorum var size ya:emzirirken güneşlenmenin ya da solaryumun zararı var mı?

günaydın kızlar.. kızım sağolsun sabahın altı buçuğunda dikti beni ayağa. şimdi tekrar yattı hanım bende süt sağıp okula gitcem .. çok uykum var ama yaaa

Günaydın Yasemin . Nasıllsın??
Dün aylar sonra ilk defa bir kere kalkarak uyudu oğlum. O yüzden uykumu aldım bugün:)))) Ama moralim bozuk ya.. Depresyona mı giriorum acaba?

Günaydın kızlarrrrrrr. yine ayrı kaldık valla özlüyorum hepinizi. Umarım herkes ve bebişler çok iyidir.
Ezgi cumadan beri ateşliydi bilen biliyor. Boğaz enfeksiyonu dediler. antibiyotik kullandık. Sürekli ateşi çıkıyordu. Neyse dün doktora kontrole giderken kırmızı kırmızı döküntü olmaya başladı vücudunda. Meğersem boğaz enfeksiyonu ile birlikte 6. hastalık geçiriyormuş kuzum. Ateşi yapan oymuş. Benekler çıkmaya başladıktan sonra ateşte normale döndü. Hala halsiz, mızmız, yorgun görünüyo.

geçmiş olsun özgecim bizimde ensesinde kırmızı bir nokta var uzun zamandır üstü kuru gibi garip bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…