Saol tuğbacım...
Filizcim ezgidede vardı bu dediğin kuru döküntü gibi şeylerden yüzünde. Biz bepanten krem kullandık çok ileri derecede değildi çünkü. O iyi geldi. İstersen sen ondan sürebilirsin zaten bir zararı yok
bepanten aklıma gelmedi deneyim saol geçende el bilekleri kızarmıştı 2-3 gün sürdü bepanten sürdüm hafifledi bişi dokundu herhalde dedim ama ensedekide 1 tane kırmızı nokta böle üzeri hafif kuru gibi tam geçecek gibi oldu tekrar başladı
bepanten aklıma gelmedi deneyim saol geçende el bilekleri kızarmıştı 2-3 gün sürdü bepanten sürdüm hafifledi bişi dokundu herhalde dedim ama ensedekide 1 tane kırmızı nokta böle üzeri hafif kuru gibi tam geçecek gibi oldu tekrar başladı
özgecim özlettin kendini valla.. bitsin artık bu işlerin...
Günaydın kızlarrrrrrr. yine ayrı kaldık valla özlüyorum hepinizi. Umarım herkes ve bebişler çok iyidir.
Ezgi cumadan beri ateşliydi bilen biliyor. Boğaz enfeksiyonu dediler. antibiyotik kullandık. Sürekli ateşi çıkıyordu. Neyse dün doktora kontrole giderken kırmızı kırmızı döküntü olmaya başladı vücudunda. Meğersem boğaz enfeksiyonu ile birlikte 6. hastalık geçiriyormuş kuzum. Ateşi yapan oymuş. Benekler çıkmaya başladıktan sonra ateşte normale döndü. Hala halsiz, mızmız, yorgun görünüyo.
Özge canım benim aklıma geldi açıkcası. benimkide öyle olmustu canım. ya 6. gün yada kızamıkcık dedı dr. şimdiden sonra ezgi rahat eder yavaş yavaş.. çok geçmiş olsun.
Saol Meryemim valla ben hiç duymamıştım böyle bir hastalığı. Öğrenmiş olduk. Ama tekrar etmiyormuş bu hastalık. Yani bir kere olduğunda artık vücut bağışıklık kazanıyormuş. Bizim ailedeki bebeklerden nerdeyse hepsi geçirmiş bunu.
Saol Meryemim valla ben hiç duymamıştım böyle bir hastalığı. Öğrenmiş olduk. Ama tekrar etmiyormuş bu hastalık. Yani bir kere olduğunda artık vücut bağışıklık kazanıyormuş. Bizim ailedeki bebeklerden nerdeyse hepsi geçirmiş bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?