2009 Eylül Anneleri

evet doktora götürecem baya oldu geçer dedim ama duruyo sadece bir yerde Elecon Pomad ı doktormu verdi size

Saol tuğbacım...

Filizcim ezgidede vardı bu dediğin kuru döküntü gibi şeylerden yüzünde. Biz bepanten krem kullandık çok ileri derecede değildi çünkü. O iyi geldi. ıstersen sen ondan sürebilirsin zaten bir zararı yok

bepanten aklıma gelmedi deneyim saol geçende el bilekleri kızarmıştı 2-3 gün sürdü bepanten sürdüm hafifledi bişi dokundu herhalde dedim ama ensedekide 1 tane kırmızı nokta böle üzeri hafif kuru gibi tam geçecek gibi oldu tekrar başladı

egzamadır büyük ihtimalle canım.. bepanten kullan nemlendir bol bol..kuru kalmasın

Evet cnm bepanten süre sık sık nemlendir.

özgecim özlettin kendini valla.. bitsin artık bu işlerin...

Valla bende özledim canımcım hepinizi, muhabbetlerinizi. Sonbaharda inş. daha bir rahatlamış olur işlerim.

Özge canım benim aklıma geldi açıkcası. benimkide öyle olmustu canım. ya 6. gün yada kızamıkcık dedı dr. şimdiden sonra ezgi rahat eder yavaş yavaş.. çok geçmiş olsun.

Özge canım benim aklıma geldi açıkcası. benimkide öyle olmustu canım. ya 6. gün yada kızamıkcık dedı dr. şimdiden sonra ezgi rahat eder yavaş yavaş.. çok geçmiş olsun.

Saol Meryemim valla ben hiç duymamıştım böyle bir hastalığı. Öğrenmiş olduk. Ama tekrar etmiyormuş bu hastalık. Yani bir kere olduğunda artık vücut bağışıklık kazanıyormuş. Bizim ailedeki bebeklerden nerdeyse hepsi geçirmiş bunu.

günaydın kızlar...

rüzgarın kilo alımı Allaha şükür iyi, 10 günde 250 gram almış, doktor iyi dedi, ama hala elle yedirmeye devam

günaydın kızlar

özgecim çok geçmiş olsun kyamam ben ezgiye en kısa zamanda toparlanır

günaydın kızlar..evi süpürüyordum makineden tuaf ses geldi hemen kapattım sanırım motoru yandı.. yff yaa halıları kaldıracaktım çok döktümde evi.. mecbur halı yıkamayı çıkarıcamm...bugün hac kura sonuçları belli olucak çok heyecanlıyız... özgecim ezgiye çok geçmiş olsun canım yaa.. rahatlar inşllh bundan sonra...
depresyona giren arkadaşlar yapmayın ne olur ohh beklediğimiz yaz geldi şükür çocuğuğumuz ve ailemizle mutluyuz çıkın şu depresmiş neymiş....:)))

Çok tşk ederim Gülcancım, Gülaycım.

Gülaycım bende hepinizi çok özledim. ınan buraya gelince keyfim yerine geliyor ya. Bu sabah biraz boşluk buldum hemen daldım topiğe. Maşallah rüzgara kuzum bnm.

Ezgi biraz az kilo almış. 2 ayda 300 gram. O kadarda iyi yemesine karşın kilo tutmuyo bu çocuk. Bide onu gözeticez şimdi. 15 günde 150 gram alması lazımmış. Eğer almazsa doktor bakıcak duruma.

öyleymiş canım herkesin başına bir sefer geliyormus malesef çok sükür atlattık.. insallah olanlarda hafif atlatır

geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…