günaydın kızlar..evi süpürüyordum makineden tuaf ses geldi hemen kapattım sanırım motoru yandı.. yff yaa halıları kaldıracaktım çok döktümde evi.. mecbur halı yıkamayı çıkarıcamm...bugün hac kura sonuçları belli olucak çok heyecanlıyız... özgecim ezgiye çok geçmiş olsun canım yaa.. rahatlar inşllh bundan sonra...
depresyona giren arkadaşlar yapmayın ne olur ohh beklediğimiz yaz geldi şükür çocuğuğumuz ve ailemizle mutluyuz çıkın şu depresmiş neymiş....:)))
günaydın meryem ve tüm kızlar.sanırm meryem dışnda benmle tanynınz yoktr.adm esin eylül annesym burayı geç keşfttğm içim çok üzgnümmafoldumben
öyleymiş canım herkesin başına bir sefer geliyormus malesefçok sükür atlattık.. insallah olanlarda hafif atlatır
geçmiş olsun
günaydın kızlar...
rüzgarın kilo alımı Allaha şükür iyi, 10 günde 250 gram almış, doktor iyi dedi, ama hala elle yedirmeye devam
Günaydın canımcım. Saolasın inş. atlatıcak kuzum. Buarada makinenede geçmiş olsun :)) valla insanın eli ayağı kesiliyo dimi süpürgeye birşey olunca. Ben dün oturma odasındaki halımı yıkamaya verdim. Yavaş yavaş bütün evi bir elden geçiricem hayırlısıyla.
Günaydın canım hoşgeldin. Ne iyi yaptın aramızdasın geç olsun güç olmasın demişler. :)
Günaydın kızlar..
2 gündür oğlumun hafif ateşi vardı...dün sabah bir uyandık ki boğazının yan tarafı kulağa doğru şişmiş..kabakulak gibi yani..çok korktum hemen hastaneye götürdüm..ultrason falan çekildi..boğazdaki lenf bezleri enfeksiyon kapmış iltihaplanmış ve şişmiş..10 gün antibiyotik kullanıcaz.sonra tekrar kontrol..dün gece de hiç uyumadı sürekli ağladı..elini bile dokundurtmuyor oraya..yavrum ...ne kadar üzüldüm ya...
boyu 71 cm kğ 9 ..doktor iyi dedi ..ama son 2 ayda 500 gr almış sadece...son sıralar yemek yemiyor..kaşığı reddetiyordu..şimdi de boğazı ağrıdığı için hiç yemek istemiyor...
Günaydın kızlar..
2 gündür oğlumun hafif ateşi vardı...dün sabah bir uyandık ki boğazının yan tarafı kulağa doğru şişmiş..kabakulak gibi yani..çok korktum hemen hastaneye götürdüm..ultrason falan çekildi..boğazdaki lenf bezleri enfeksiyon kapmış iltihaplanmış ve şişmiş..10 gün antibiyotik kullanıcaz.sonra tekrar kontrol..dün gece de hiç uyumadı sürekli ağladı..elini bile dokundurtmuyor oraya..yavrum ...ne kadar üzüldüm ya...
boyu 71 cm kğ 9 ..doktor iyi dedi ..ama son 2 ayda 500 gr almış sadece...son sıralar yemek yemiyor..kaşığı reddetiyordu..şimdi de boğazı ağrıdığı için hiç yemek istemiyor...
esin ben hoşgeldin demiştim ama görmedin canım
ben gülcan hoşgeldın tekrar
özgecim ezgının genel kılosu iyiyse hiç endişe etmeyin bence artık hareketlendıler normal yani valla bu drların hepsi ayrı konuşuyo dedikleri tutmuyo bizde 500 gr alıyoruz ayda fırçayı yıyıp geliyoruz 200-300 alsın yeter diyo
Günaydın kızlar..
özgecim benimkide en son 2 ayda 300 gram civarı almıştı, tabi benim kız 7200 civarıydı kilosu düşük yani ayına göre. şimdi 7500 olmuş. bu arada ezgi kaç kilo canım...
ben birde yemek içeriğini tümüyle değiştirdim. karbonhidrat ağırlıklı beslemek gerekiyormuş, o yüzden ekmek de veriyorum artık. bundan önce hep sebze verdim, şimdi sebze de veriyorum ama et, yumurta ve ekmek daha fazla....
canım maşallah çok iyi kılo almış. elle yeme olayı hemen bitemıyor malesef bır süre devamgünaydın kızlar...
rüzgarın kilo alımı Allaha şükür iyi, 10 günde 250 gram almış, doktor iyi dedi, ama hala elle yedirmeye devam
günaydın meryem ve tüm kızlar.sanırm meryem dışnda benmle tanynınz yoktr.adm esin eylül annesym burayı geç keşfttğm içim çok üzgnümmafoldumben
evet özgecim sizede birer namazlık eşarp getirirrm artık....:))) yok kızz annem kayınvalidem kayınpeder teyzem eniştem bakalım inşlh çıkarda ... bir tek benim annem yalnız içim burkuluyo ....
gülcancımm olurmu heççç daha akşam yere sofra bezi sarcaz takım çantası gelicek tamir ederler babaoğul...zemuszemus sonra çöpe...:))))))))))))
esincim (kilti) canım bi kaç gündür farkındayım ama slm vermeğe fırsat olmadı...
gülaycım geçen ay bizde ay kilo almıştık bakalım buay nasılız...kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?