2009 Eylül Anneleri

Günaydın canımcım. Saolasın inş. atlatıcak kuzum. Buarada makinenede geçmiş olsun :)) valla insanın eli ayağı kesiliyo dimi süpürgeye birşey olunca. Ben dün oturma odasındaki halımı yıkamaya verdim. Yavaş yavaş bütün evi bir elden geçiricem hayırlısıyla.

günaydın meryem ve tüm kızlar.sanırm meryem dışnda benmle tanynınz yoktr.adm esin eylül annesym burayı geç keşfttğm içim çok üzgnümmafoldumben

Günaydın canım hoşgeldin. Ne iyi yaptın aramızdasın geç olsun güç olmasın demişler. :)

gülaycım maşallah rüzgara kilo alımıda iyi geçen yazmışın okudum rüzgarın maşallah ı var ilerde başımıza cumhurbaşkanı falan olursa şaşırmamak lazım

ayşe motoru yandıysa sen at onu yenisini al kardeş:)))

kura sonuçları tur şirketlerine göre değişiyomu yoksa hepsi toplumu oluyo bizim kaynanada gitcek ya

teşekkür ederim özge ben de sizlerle olmaktan çok mutlyumopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar..

2 gündür oğlumun hafif ateşi vardı...dün sabah bir uyandık ki boğazının yan tarafı kulağa doğru şişmiş..kabakulak gibi yani..çok korktum hemen hastaneye götürdüm..ultrason falan çekildi..boğazdaki lenf bezleri enfeksiyon kapmış iltihaplanmış ve şişmiş..10 gün antibiyotik kullanıcaz.sonra tekrar kontrol..dün gece de hiç uyumadı sürekli ağladı..elini bile dokundurtmuyor oraya..yavrum ...ne kadar üzüldüm ya...

boyu 71 cm kğ 9 ..doktor iyi dedi ..ama son 2 ayda 500 gr almış sadece...son sıralar yemek yemiyor..kaşığı reddetiyordu..şimdi de boğazı ağrıdığı için hiç yemek istemiyor...

çok geçmiş olsun

özgecim ezgının genel kılosu iyiyse hiç endişe etmeyin bence artık hareketlendıler normal yani valla bu drların hepsi ayrı konuşuyo dedikleri tutmuyo bizde 500 gr alıyoruz ayda fırçayı yıyıp geliyoruz 200-300 alsın yeter diyo

Ayy canım benim geçmişler olsun. Acaba sizdedemi var bu 6. hastalık. Sanki benim kızın yaşadıklarına benziyor. Lenf bezlerindede şişme yaparmış çünkü...

özgecim benimkide en son 2 ayda 300 gram civarı almıştı, tabi benim kız 7200 civarıydı kilosu düşük yani ayına göre. şimdi 7500 olmuş. bu arada ezgi kaç kilo canım...

ben birde yemek içeriğini tümüyle değiştirdim. karbonhidrat ağırlıklı beslemek gerekiyormuş, o yüzden ekmek de veriyorum artık. bundan önce hep sebze verdim, şimdi sebze de veriyorum ama et, yumurta ve ekmek daha fazla....

orası öyle canım zaten dün doktorda bir kere bile oturur vaziyette durmadı hanfendi. Koltuktan kendini atmaca, kucağıma alıyorum kucakta durmuyo. Doktor dedi bu kadar harekete gerçi normal az kilo alması diye ama ne bileyim endişelenmedim değil.

geçmiş olsun canım ya ne oluyo bu bebelere hepsi birer birer dökülüyo kışın bukadar hasta olmadılar hastayken öle oluyo iştahları ben neler çektim bi ara hiç agzını bile açmıyodu geçer zamanla

esin hoşgeldin, ben seni tanıoyorum artık.

feyzacım çok geçmiş olsun..

ayşe sen mi gidicen hacca gerçekten...

gülcan kiloları bize kargolasana canım, çok sveininriz valla:)

2 ay önce 8500 du şimdi 8800 olmuş. Ben ekmek vermiyordum ama dün annem çorbasına ekmek katıpta vermiş. Çok sevmiş baya yedi diyor. bundan sonra sanırım bende ekmek vericem

günaydın kızlar...

rüzgarın kilo alımı Allaha şükür iyi, 10 günde 250 gram almış, doktor iyi dedi, ama hala elle yedirmeye devam
canım maşallah çok iyi kılo almış. elle yeme olayı hemen bitemıyor malesef bır süre devam

günaydın meryem ve tüm kızlar.sanırm meryem dışnda benmle tanynınz yoktr.adm esin eylül annesym burayı geç keşfttğm içim çok üzgnümmafoldumben

günaydın essin hoşgeldin

evet özgecim sizede birer namazlık eşarp getirirrm artık....:))) yok kızz annem kayınvalidem kayınpeder teyzem eniştem bakalım inşlh çıkarda ... bir tek benim annem yalnız içim burkuluyo ....
gülcancımm olurmu heççç daha akşam yere sofra bezi sarcaz takım çantası gelicek tamir ederler babaoğul...zemuszemus sonra çöpe...:))))))))))))
esincim (kilti) canım bi kaç gündür farkındayım ama slm vermeğe fırsat olmadı...
gülaycım geçen ay bizde ay kilo almıştık bakalım buay nasılız...kaydirigubbakcemile

Allah sanada nasip etsin bacım ve tüm isteyenlere inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…