2009 Eylül Anneleri

gülay seve seve verebiliriz valla kilo yapıcı şeylerde vermiyorum muhallebiyi falan çoktan kestim mamada vermıyorum ama su içse yarıyo anası gibi:)))

özge görümcem de ekmek vermiyordu, doktor bebeklerin gelişimi için çok yararlı demiş, ben de vermiyordum kesinlikle, şi,mdi yemek yedirirken veriyorum, bir de et ve balık vermeye başladım daha fazla, kilo aldı gibi yaaa topladıyavrum valla...

bir de bizde atopik egzama var ya, ilaca başladık. dışarıdan hiçbişey yok, ama karnı gurul gurul ötüyodu geceleri ağlayarak uyanıyodu, bir de çok huysuzlşaşıyodu bir anda, akıllı uslu kız gidip yerini cadı alıyordu, saçlarını deli gibi çekip gözlerini ovuşturuyodu, doktor atopikten dedi, ilaç verdi, 1 haftadır kuzu gibiyiz, gurultular da azaldı....

herkese günaydııııınnnnn :)))
özgeeem nerelerdeydin yahuu özledikk... şekerim noldu çileğimin kilosu azmı çıktı yoksam anne takıntısımı konuya bodoslayınca anlayamadım haliyle :))))
kızlar evin bütün camlarını açtım hava süper bugun maşallah sabah şekeri gibiyim tüküründe nazar değmesiiiiinn :))))))))))))

meryemcim ben el olayına iyice kanali,ze oldum, elle yesin de tek yesin ya....

gülcancım valla benim kzı da öyle olsun isterdim, ben de ne yersem yarar, ama kız bana çekmemiş, kendine haz bişey zaten.

gamze ben tükürdüm...sempatiksalakcinni bende öyleyim şekerimm ...
inşlahh arkadaşlar Allah isteyen herkese nasip etsin...
meryemcim 4. yılları.. buda çıkmazsa 5 olacak....dua edinde çıksın yaa..

özgecim kilo durumunu okudum maşallah ya iyiymiş sorun ne hala anlamadım malmıyım sizce :))
ayrıca bende belizin bütün çorbalarına ekmek koyuyorum genelde beyaz koyuyodum ama arada kepeklide koyuyorum ekmekli daha severek yiyo... çorbayı yemeyi bıraktığı yerde hoop içine accık yoğurt ozaman daha severek yiyo... napalım her dakka bişi üretiyoruz işte yesinlerde büyüsünler hesabı :)))
ayşem valla ne güzel yaa hacıya gidiyolar demek Allah kuradan çıkıp gitmelerini nasip etsin...
bu arada hacılıkta en şanslı il aydınmış :)))
çıkmazsa ordan yazılsınlar :)

oh oh tükür ayşem tüküüürrr :))))
esiiin sende açtınmı camlarını şekerim hava süper böööle çiçek kokuları eve doluyo... bide eşşek kadar bi arı varo ayrı ama olsun bizi sokmadığı sürece gelsin kardeş kardeş yaşarızz :))))))))) (ben bu sabah şekerliği işini fazlamı kaçırıyorum ne :)))))))))))))))))))))) )

aaa neden peki aydın ordan azmı talep varkii.. dikkat ettde ceryan çarpmasın.. ben bazılarını kapattım...

maşallah kuzulara kiloları gayet iyi maşallah.. bizde haftaya gitcez bakalım durumumuz nedir görecez.. ben de ekmek vermeye başladım ve özellikle tam buğday ekmeği vermek gerekiyomuş..benim kızda çok seviyo ekmeği anası gibi.. hiç itiraz yok ekmek verince..
ayşecim geçmiş olsun süpürgesiz olmuyo valla.. ben geçen ay bütün ahlılarımı yıkattım şükür kurtuldum..

çok geçmiş olsun

sağol esincim..bu arada benim adım da esin..memnun oldum...

Ayy canım benim geçmişler olsun. Acaba sizdedemi var bu 6. hastalık. Sanki benim kızın yaşadıklarına benziyor. Lenf bezlerindede şişme yaparmış çünkü...

ama eymenin vücudunda döküntü yok..kabakulak gibi yanağı şiş yavrumun...ara sarı ateşi oluyor..

sağol gülcancım..koca kışı sağlam geçirdik evet..yaz geldi hava değişiminden mi bilmiyorum ki..

esin hoşgeldin, ben seni tanıoyorum artık.

feyzacım çok geçmiş olsun..

ayşe sen mi gidicen hacca gerçekten...

gülcan kiloları bize kargolasana canım, çok sveininriz valla:)

teşekkür ederim canım..

günaydım cnm hoşgeldın burdada hava süper valla insanın içi açılıyo
meryemcim ben el olayına iyice kanali,ze oldum, elle yesin de tek yesin ya....

gülcancım valla benim kzı da öyle olsun isterdim, ben de ne yersem yarar, ama kız bana çekmemiş, kendine haz bişey zaten.
şimdi insan üzülüyo ama ilersi için kilonun kime faydası olmuşki rüzgarın aklı yeter
gamze ben tükürdüm...sempatiksalakcinni bende öyleyim şekerimm ...
inşlahh arkadaşlar Allah isteyen herkese nasip etsin...
meryemcim 4. yılları.. buda çıkmazsa 5 olacak....dua edinde çıksın yaa..

amanın okdar zormu çıkıyo cahilim bu konuda allahım gönüllerine göre versin inş. hepsinin çıkar
ya bişey sorcam cnm yanlış anlama hac a gitmek bukadar pahalımı hiç bilimyorum tek kişi 15000 tl falanmı orta halli bi otelde

aaa neden peki aydın ordan azmı talep varkii.. dikkat ettde ceryan çarpmasın.. ben bazılarını kapattım...

herhalde katılım az... büyük çoğunluk gidiyomuş ordan... hayırlısı tabii yinede belli olmuyo burda arkadaşımın babası imam hocaya 4 senedir çıkmadı mesela... bu sene yazıldı gene belki çıkar işallah....

ahh hüsniyecim kuzum uyuyo kalksına evi iyicene süpüreyim... halı yıkama makinasıda çok ağır hantal yaa neyse bunada şükür.. halılarım temiz benim ramazanda yıkatırırım diye düşünüyorumm..

senin kız her şeyleri maşallah biliyorki canım sakn endşelenme hareketli olmaktan olyrdr
benim oğlan da kilo almyrdu pirnç unu yedr dedilr.hipp organik pirnç unu(daha doğrusu hippin tek ek gıdası) orgnik oldğu için onu kullnyrm

merhaba gülcancııım rapunzeliiim :))
esincim geçmiş olsun canım kuzuna yaa bende ilk tarşfşne kabal-kulakmı yoksa dedim ama baksana buda balşka bişiy daha neler görecez acaba bu bebelerden :S

opuyorumnanaktan
allah sana da nasip eder inşallah canım sağol

canım mekkeye ne kadr yakınsa otelin ve otelinde sabah öğle akşam yiyosan odanda size aitse pahalı oluyo..
eğer mekkeye orta uzaklıkta sabah kahvaltı akşam yemek odan ayrıysa normal fiyat oluyo.
eğerkii mekkeye çok uzak sa sadece sabah kahvaltısı ve toplu yatılıyosa ucuz oluyo canım.. tam fiyatlarını bilmiyorum ama bizimkiler normale yazıldılar kişi başı 15.000 tl vericekler..

merhaba gülcancııım rapunzeliiim :))
esincim geçmiş olsun canım kuzuna yaa bende ilk tarşfşne kabal-kulakmı yoksa dedim ama baksana buda balşka bişiy daha neler görecez acaba bu bebelerden :S

ya evet canım..bende ilk kabakulak sandımdı ama öyle değilmiş..ama birbirine çok benziyor görüntü olarak..detaylı ultrason çekildi falan..ağızdan kulaktan burundan enfeksiyon alınca oluyormuş..bizimki kesin ağızdandır..çünkü eymen herşeyi ağzına alıyor...özellikle kumandaları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…