çok geçmiş olsun
Ayy canım benim geçmişler olsun. Acaba sizdedemi var bu 6. hastalık. Sanki benim kızın yaşadıklarına benziyor. Lenf bezlerindede şişme yaparmış çünkü...
geçmiş olsun canım ya ne oluyo bu bebelere hepsi birer birer dökülüyo kışın bukadar hasta olmadılar hastayken öle oluyo iştahları ben neler çektim bi ara hiç agzını bile açmıyodu geçer zamanla
esin hoşgeldin, ben seni tanıoyorum artık.
feyzacım çok geçmiş olsun..
ayşe sen mi gidicen hacca gerçekten...
gülcan kiloları bize kargolasana canım, çok sveininriz valla:)
günaydım cnm hoşgeldın burdada hava süper valla insanın içi açılıyoherkese günaydııııınnnnn :)))
özgeeem nerelerdeydin yahuu özledikk... şekerim noldu çileğimin kilosu azmı çıktı yoksam anne takıntısımı konuya bodoslayınca anlayamadım haliyle :))))
kızlar evin bütün camlarını açtım hava süper bugun maşallah sabah şekeri gibiyim tüküründe nazar değmesiiiiinn :))))))))))))
şimdi insan üzülüyo ama ilersi için kilonun kime faydası olmuşki rüzgarın aklı yetermeryemcim ben el olayına iyice kanali,ze oldum, elle yesin de tek yesin ya....
gülcancım valla benim kzı da öyle olsun isterdim, ben de ne yersem yarar, ama kız bana çekmemiş, kendine haz bişey zaten.
gamze ben tükürdüm...sempatiksalakcinni bende öyleyim şekerimm ...
inşlahh arkadaşlar Allah isteyen herkese nasip etsin...
meryemcim 4. yılları.. buda çıkmazsa 5 olacak....dua edinde çıksın yaa..
aaa neden peki aydın ordan azmı talep varkii.. dikkat ettde ceryan çarpmasın.. ben bazılarını kapattım...
özgecim benimkide en son 2 ayda 300 gram civarı almıştı, tabi benim kız 7200 civarıydı kilosu düşük yani ayına göre. şimdi 7500 olmuş. bu arada ezgi kaç kilo canım...
ben birde yemek içeriğini tümüyle değiştirdim. karbonhidrat ağırlıklı beslemek gerekiyormuş, o yüzden ekmek de veriyorum artık. bundan önce hep sebze verdim, şimdi sebze de veriyorum ama et, yumurta ve ekmek daha fazla....
opuyorumnanaktanevet özgecim sizede birer namazlık eşarp getirirrm artık....:))) yok kızz annem kayınvalidem kayınpeder teyzem eniştem bakalım inşlh çıkarda ... bir tek benim annem yalnız içim burkuluyo ....
gülcancımm olurmu heççç daha akşam yere sofra bezi sarcaz takım çantası gelicek tamir ederler babaoğul...zemuszemus sonra çöpe...:))))))))))))
esincim (kilti) canım bi kaç gündür farkındayım ama slm vermeğe fırsat olmadı...
gülaycım geçen ay bizde ay kilo almıştık bakalım buay nasılız...kaydirigubbakcemile
merhaba gülcancııım rapunzeliiim :))
esincim geçmiş olsun canım kuzuna yaa bende ilk tarşfşne kabal-kulakmı yoksa dedim ama baksana buda balşka bişiy daha neler görecez acaba bu bebelerden :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?