bodrumdaki esin şekerim sorum sana kime gidiyosun dr.a burdaa :))))
herkese günaydııııınnnnn :)))
özgeeem nerelerdeydin yahuu özledikk... şekerim noldu çileğimin kilosu azmı çıktı yoksam anne takıntısımı konuya bodoslayınca anlayamadım haliyle :))))
kızlar evin bütün camlarını açtım hava süper bugun maşallah sabah şekeri gibiyim tüküründe nazar değmesiiiiinn :))))))))))))
ama eymenin vücudunda döküntü yok..kabakulak gibi yanağı şiş yavrumun...ara sarı ateşi oluyor..
..
ya evet canım..bende ilk kabakulak sandımdı ama öyle değilmiş..ama birbirine çok benziyor görüntü olarak..detaylı ultrason çekildi falan..ağızdan kulaktan burundan enfeksiyon alınca oluyormuş..bizimki kesin ağızdandır..çünkü eymen herşeyi ağzına alıyor...özellikle kumandaları...
merhaba gülcancııım rapunzeliiim :))
esincim geçmiş olsun canım kuzuna yaa bende ilk tarşfşne kabal-kulakmı yoksa dedim ama baksana buda balşka bişiy daha neler görecez acaba bu bebelerden :S
doğru canım yesin beslnesın nasıl olursa olsunmeryemcim ben el olayına iyice kanali,ze oldum, elle yesin de tek yesin ya....
gülcancım valla benim kzı da öyle olsun isterdim, ben de ne yersem yarar, ama kız bana çekmemiş, kendine haz bişey zaten.
gamze ben tükürdüm...sempatiksalakcinni bende öyleyim şekerimm ...
inşlahh arkadaşlar Allah isteyen herkese nasip etsin...
meryemcim 4. yılları.. buda çıkmazsa 5 olacak....dua edinde çıksın yaa..
Gamzemmm bende sizi özledim bacımm. Ezgicik 6. hastalık geçiriyorda brde Kilosu az gibi geldi doktora. ondan endişe ettim azıcık.
Canım zaten döküntü ateş başladıktan 3 gün sonra oluyor.
bu ay ucundan aldırcam cnm kaydirigubbakcemile3
ayşem saol cnm açıklama için allah herkesın gönlüne göre versin inş. bizede kısmet olur
ben cıkıyorum yagız beyler uyandı meyvasını yedireyim cörüşürük
ya evet canım..bende ilk kabakulak sandımdı ama öyle değilmiş..ama birbirine çok benziyor görüntü olarak..detaylı ultrason çekildi falan..ağızdan kulaktan burundan enfeksiyon alınca oluyormuş..bizimki kesin ağızdandır..çünkü eymen herşeyi ağzına alıyor...özellikle kumandaları...
gamzecim seni gördğme sevndm takip edemiyrm canım ben burayı sanırm zamanla öğrenceğm.BOdrum özele götürdm birkaç kez.sonra İN TER tıp.dr tanıdkmş da.ben de sana sorcaktm zaten
Canım zaten döküntü ateş başladıktan 3 gün sonra oluyor.
canım çok geçmiş olsun..bebeler büyüdükçe birere birer hastaalnamaya düşmeye kalkmaya başladılar .. en zor zamanları ya..
selamlaaarrrrr
ay gün yine misafir ordusu vardı çat die
giremedim herkes iidiri inş.
bugünde ben gidicem gezmeye
çok özledim sizi
öpüyorum kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?