2009 Eylül Anneleri

Gamzemmm bende sizi özledim bacımm. Ezgicik 6. hastalık geçiriyorda brde Kilosu az gibi geldi doktora. ondan endişe ettim azıcık.
ama eymenin vücudunda döküntü yok..kabakulak gibi yanağı şiş yavrumun...ara sarı ateşi oluyor..
..

Canım zaten döküntü ateş başladıktan 3 gün sonra oluyor.

canım çok geçmiş olsun..bebeler büyüdükçe birere birer hastaalnamaya düşmeye kalkmaya başladılar .. en zor zamanları ya..

selamlaaarrrrr

ay gün yine misafir ordusu vardı çat die
giremedim herkes iidiri inş.
bugünde ben gidicem gezmeye

çok özledim sizi
öpüyorum kocaman

GAMZE dün erken kaçtm ya ocakta oğlşma sebze çorbası ıstyrdm tencere kapkara olmş yanmış duymamşm.düşün amerikan mutfak...kapı çaldı kocam....koku...bir anda irkildm

merhaba gülcancııım rapunzeliiim :))
esincim geçmiş olsun canım kuzuna yaa bende ilk tarşfşne kabal-kulakmı yoksa dedim ama baksana buda balşka bişiy daha neler görecez acaba bu bebelerden :S

bu ay ucundan aldırcam cnm kaydirigubbakcemile3

ayşem saol cnm açıklama için allah herkesın gönlüne göre versin inş. bizede kısmet olur

ben cıkıyorum yagız beyler uyandı meyvasını yedireyim cörüşürük

meryemcim ben el olayına iyice kanali,ze oldum, elle yesin de tek yesin ya....

gülcancım valla benim kzı da öyle olsun isterdim, ben de ne yersem yarar, ama kız bana çekmemiş, kendine haz bişey zaten.
doğru canım yesin beslnesın nasıl olursa olsun

gamze ben tükürdüm...sempatiksalakcinni bende öyleyim şekerimm ...
inşlahh arkadaşlar Allah isteyen herkese nasip etsin...
meryemcim 4. yılları.. buda çıkmazsa 5 olacak....dua edinde çıksın yaa..

canım ınsallah cıkar..

Gamzemmm bende sizi özledim bacımm. Ezgicik 6. hastalık geçiriyorda brde Kilosu az gibi geldi doktora. ondan endişe ettim azıcık.

Canım zaten döküntü ateş başladıktan 3 gün sonra oluyor.

yok be güzelim gayet iyi kilosu.. bade iki ay önce 7 buçuk kiloydu.. üzme kendini

tülaycm hg ben çıkıyorm cnm denk gelemişyoz
paşamın dişi çıkmış çoookkkkk sevindim inci gibi dişleri olsun
sevıyrm seni cnm byyyy

ah canım yaa çok çok geçmiş olsun bende belizi geçen gün terlik yalarken buldum delirdim tepindim ama ne çare hala şuan ayağımdaki terlikleri vermiyorum diye ağlıyo deliricem yaa anaları titizlendikçe bunlar dahada deliriyolar yaa :)))

gamzecim seni gördğme sevndm takip edemiyrm canım ben burayı sanırm zamanla öğrenceğm.BOdrum özele götürdm birkaç kez.sonra İN TER tıp.dr tanıdkmş da.ben de sana sorcaktm zaten

bende sevindim şekeriiim :))
ben çok sıkışırsam universal de sevda hanıma gidiyorum... ama onun dışında her ay izmire tabii esas doktorumuz orda... ama burda extra sıkıntılar için sevda hanım iyi..
uğur bey var ada polikliniğinde... oda alt komşum tipini beğenmiyom yaa öyle salaş gibi.. tipi görsen balık tutmayamı gidiyon işemi belli değil.. arkadaşlarımda memnun kalmadılar zaten ondamn...

selam kızlarrrrs nasılsınız bebişler iyidir inşallah yaa kaan ın hala dişi yok ama alt 2 diş beyaz beyaz görünüyoda çıkamadı bi türlü

özgecim esincim geçmiş olsun bebişlere inşallah hemencecik iyileşirler
gamze sorma yaaa kaan da bütün gün terliklerimin peşinde terlik diye ağlıyo sinir oluyom bi sürü oyuncak var napcan terliği hakkaten biz titizlendikçe onlar nerde pis bişi var onun peşindeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…