selam kızlarrrrs nasılsınız bebişler iyidir inşallah yaa kaan ın hala dişi yok ama alt 2 diş beyaz beyaz görünüyoda çıkamadı bi türlü
Gamzemmm bende sizi özledim bacımm. Ezgicik 6. hastalık geçiriyorda brde Kilosu az gibi geldi doktora. ondan endişe ettim azıcık.
Canım zaten döküntü ateş başladıktan 3 gün sonra oluyor.
GAMZE dün erken kaçtm ya ocakta oğlşma sebze çorbası ıstyrdm tencere kapkara olmş yanmış duymamşm.düşün amerikan mutfak...kapı çaldı kocam....koku...bir anda irkildm
gamzeeeeeeeeeeeee manisa da süperr oh be yaz gelsin
kuzumu yıkadım bende uyuyooo şimciiikkk
selam kızlarrrrs nasılsınız bebişler iyidir inşallah yaa kaan ın hala dişi yok ama alt 2 diş beyaz beyaz görünüyoda çıkamadı bi türlü
geçmiş olsun özge cim acil şifalar kuzumua
6.hastalık ne?
yok be güzelim gayet iyi kilosu.. bade iki ay önce 7 buçuk kiloydu.. üzme kendini
o zaman iyice takip edeyim..sizde şişlik varmı kulakta...birde döküntü nasıl ve nerelerinde oldu..
özgecim esincim geçmiş olsun bebişlere inşallah hemencecik iyileşirler
gamze sorma yaaa kaan da bütün gün terliklerimin peşinde terlik diye ağlıyo sinir oluyom bi sürü oyuncak var napcan terliği hakkaten biz titizlendikçe onlar nerde pis bişi var onun peşindeler
kızlar biz ilk arabamı aldık ve dıyebılırımkı ıyıkı almısız. oglum bayıldı ustune bınıyor tutup yürüyor:)
kızlar biz ilk arabamı aldık ve dıyebılırımkı ıyıkı almısız. oglum bayıldı ustune bınıyor tutup yürüyor:)
ah canım yaa dr belizi görse daha yeni 8 kg oldu hastaneye felan yatırıcak herhalde :)))))
endişe etme tatlım sen yaa bakma doktorlar bizi her ay bağlasın diyede biraz gereksiz hassas taraflarımıZı kaşıyolar ben artık buna kesinliiikle inandım :):)))
özgecim esincim geçmiş olsun bebişlere inşallah hemencecik iyileşirler
gamze sorma yaaa kaan da bütün gün terliklerimin peşinde terlik diye ağlıyo sinir oluyom bi sürü oyuncak var napcan terliği hakkaten biz titizlendikçe onlar nerde pis bişi var onun peşindeler
Geçmiş olsun kimin bebeği hasta , umarım en kısa zamanda geçer , Geçmişe bakamıyorum i,şler yoğun kaçamak girdim her an çıkabilirim .
Bu sayfada gördüğüm kadarıyla Gamze senin kız terlik yalıyorsa ben ne yapam ,sen artık terlikleride domestoslarsın ha ah :)
anaa cidden işe yarıyomu canım yaa ne güzel maşallah senin kuzuda diri... bizim kız daha balık gibi sallanıyo hayatta dengeyi bulamaz onda..... :))))))kızlar biz ilk arabamı aldık ve dıyebılırımkı ıyıkı almısız. oglum bayıldı ustune bınıyor tutup yürüyor:)
Öylemi diyosun bebişim. ne bileyim ya eskisi gibi 1 kilo falan bekliyorum heralde ben :)))))
Yaa işte ben çok merak ediyordum ilk arabamı. Eee Ali tuna tutunarak yürüyormu?
Valla doğru diyon bacım. ne kadar kaşısak kar :))))
hoşbulduk cnm inşallah çıkar bi an önce yaaa bende kk ya takılırken bi kaç kere yemek yaktım artık daha temkinliyim hehehg ece ben yeniym ya tanştklrmla muhabete,tanışmadıklrmla tanşmaya çalşyrm.kaanın dişleri çıkr bak bugün yarn.çünkü bizmki de öyleydi geçtğmz hafta çkrdı.öyle olnca sabahlk akşamlk oluyrlar
selam kızlar. :)
nasılsınız?
oldu canım.. sonrada zayıflatcaz diye uğraşalım..kız obez mi yapcan çocuğu....
özge bızım ocakta olmustu 6. hastalık. yanı kesın 6. hastalık diyemıyorlar ama tum belırtıler sonuclar kızamıkcıkla aynı cunku
yürüdü teyzesi:) tutunuyor yalıyor bır elı cıngıragında bır elı ıle sıkı sıkı tutuyor. yuruyor. tekerleklerı çok hızlı değil yanı desteklı duruyorsa cocuk sorun yok. araba olunca da ustune oturttum. ondada baya bır oyalandı.
selam kızlar. :)
nasılsınız?
özgecim antalyada hava çok kötü deniz ısınmadı dedi ablam bizde uçak biletlerini otel rezervasyonunu iptal ettik temmuzda gidecez ama hem biletler hemde otel 2 katı fiyata geliyo ayıp ettin tatlım gelince hemen arıycam seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?