2009 Eylül Anneleri

Geçmiş olsun kimin bebeği hasta , umarım en kısa zamanda geçer , Geçmişe bakamıyorum i,şler yoğun kaçamak girdim her an çıkabilirim .
Bu sayfada gördüğüm kadarıyla Gamze senin kız terlik yalıyorsa ben ne yapam ,sen artık terlikleride domestoslarsın ha ah :)

selam kızlarrrrs nasılsınız bebişler iyidir inşallah yaa kaan ın hala dişi yok ama alt 2 diş beyaz beyaz görünüyoda çıkamadı bi türlü

hg ece ben yeniym ya tanştklrmla muhabete,tanışmadıklrmla tanşmaya çalşyrm.kaanın dişleri çıkr bak bugün yarn.çünkü bizmki de öyleydi geçtğmz hafta çkrdı.öyle olnca sabahlk akşamlk oluyrlar

kızlar biz ilk arabamı aldık ve dıyebılırımkı ıyıkı almısız. oglum bayıldı ustune bınıyor tutup yürüyor:)

Gamzemmm bende sizi özledim bacımm. Ezgicik 6. hastalık geçiriyorda brde Kilosu az gibi geldi doktora. ondan endişe ettim azıcık.

Canım zaten döküntü ateş başladıktan 3 gün sonra oluyor.

ah canım yaa dr belizi görse daha yeni 8 kg oldu hastaneye felan yatırıcak herhalde :)))))
endişe etme tatlım sen yaa bakma doktorlar bizi her ay bağlasın diyede biraz gereksiz hassas taraflarımıZı kaşıyolar ben artık buna kesinliiikle inandım :)

GAMZE dün erken kaçtm ya ocakta oğlşma sebze çorbası ıstyrdm tencere kapkara olmş yanmış duymamşm.düşün amerikan mutfak...kapı çaldı kocam....koku...bir anda irkildm

hahaha canım yaaa ahh ahh dedim ya ben te bunların yüznden yemekte yaktım sağa sola geçte kaldımm :))))
ama tabi eşine yakalanmasan daha iyimiş :)))) yakında seninkide başlamasın söylenmeye :))))))))

gamzeeeeeeeeeeeee manisa da süperr oh be yaz gelsin
kuzumu yıkadım bende uyuyooo şimciiikkk

şekerimm hoşgeldin ama beş gittin yani bu ne hızlı bi giriş ve çıkış oldu yahuu :))))))))

selam kızlarrrrs nasılsınız bebişler iyidir inşallah yaa kaan ın hala dişi yok ama alt 2 diş beyaz beyaz görünüyoda çıkamadı bi türlü

kızlar bu jasencka denen rus karısı kim aramızda ne işi var yoksa ajanmı :))))))))))))))
yasuşumm naberr işallah o inciler çıkarda çocukta sende rahatlarsın yahuuu :)))

geçmiş olsun özge cim acil şifalar kuzumua
6.hastalık ne?

Saol canım benim. Valla ateşle başlayan (genelde ateşi 39-40 civarı oluyor), 3 günün sonunda vücudunda döküntülerle sona eren bir hastalıkmış. Baharda oluyormuş.

yok be güzelim gayet iyi kilosu.. bade iki ay önce 7 buçuk kiloydu.. üzme kendini

Öylemi diyosun bebişim. ne bileyim ya eskisi gibi 1 kilo falan bekliyorum heralde ben :)))))

o zaman iyice takip edeyim..sizde şişlik varmı kulakta...birde döküntü nasıl ve nerelerinde oldu..

Canım bizde şişlik olmadı ama olanları varmış. Kulak arkaları falan. ama ateşi baya yüksek oluyor. Sanırım sizde çok ateş yok. Şuan ezginin kol ve bacakları dışında sadece yüzünde, karnında ve sırtında var benekler.

Canımmm nerlerdesin sen yaaaa? Hani gelcektin Antalyaya? geldinmi yoksa.? Bizim kızdada diş yok hala.
Tşk ederim bu arada dileklerin için.

kızlar biz ilk arabamı aldık ve dıyebılırımkı ıyıkı almısız. oglum bayıldı ustune bınıyor tutup yürüyor:)

Yaa işte ben çok merak ediyordum ilk arabamı. Eee Ali tuna tutunarak yürüyormu?

Valla doğru diyon bacım. ne kadar kaşısak kar :))))

ahh ececimmm sorma yaaaaaaaaaaaaaa valla deliricem nerde pislik beliz orda.. valla kadın bile huyumu bildiğinden evi 4-5 defa kloraklamadan çıkmıyo yaa ama bu çocuk beni öldürücek yaa...

yasemincim yapıyom valla misafir gelip gittimi hoop bütün terlikler uygun domestosla makinaya yerleri bi siliyorum yoksa bu yalangaçlı bebeyle bana haram bu evler :)))))))))

anaa cidden işe yarıyomu canım yaa ne güzel maşallah senin kuzuda diri... bizim kız daha balık gibi sallanıyo hayatta dengeyi bulamaz onda..... :))))))

özge bızım ocakta olmustu 6. hastalık. yanı kesın 6. hastalık diyemıyorlar ama tum belırtıler sonuclar kızamıkcıkla aynı cunku

Yaa işte ben çok merak ediyordum ilk arabamı. Eee Ali tuna tutunarak yürüyormu?

Valla doğru diyon bacım. ne kadar kaşısak kar :))))

yürüdü teyzesi:) tutunuyor yalıyor bır elı cıngıragında bır elı ıle sıkı sıkı tutuyor. yuruyor. tekerleklerı çok hızlı değil yanı desteklı duruyorsa cocuk sorun yok. araba olunca da ustune oturttum. ondada baya bır oyalandı.

anaaaaam pembeeee naberrrr hoşgeldin canım yaa ansılsın kızların nasıll anaaa çok oldu görüşmeyeli yahuuuuu :)))

hoşbulduk cnm inşallah çıkar bi an önce yaaa bende kk ya takılırken bi kaç kere yemek yaktım artık daha temkinliyim hehe

hayırlı olsun cnm ne güzel sevmiş ben sinan a almıştım hiç oynamadı bizde buraya gelirken görümcemin oğluna vermiştik şimdi kaan da oynamazsa diye almak istemiyom

gamzem sorma yaa ikide bi kaan ın ellerini sabunluyom bütün evi steril etmeye çalışıyom ama mümkün olmuyoki bi tek şey kalsa beyfendi gidiyo onu buluyoooo

özgecim antalyada hava çok kötü deniz ısınmadı dedi ablam bizde uçak biletlerini otel rezervasyonunu iptal ettik temmuzda gidecez ama hem biletler hemde otel 2 katı fiyata geliyo ayıp ettin tatlım gelince hemen arıycam seni

çok şükür işler yolunda kuzularım iyiler. biz 9. ayımızı 8 haziranda bitireceğiz. :) böyle arada bir bakıyorum yaşıtlarımız neler yapıyormuş diye :)

Özgecim yasemincim geçmiş olsun , bir an önce iyileşir inşallah kuzularınız .

Meryemcim iyi bari boşa gitmediyse süper , bizim ev boşuna alınanlarla dolur ( tırtıl - gece aydınlatması - uyku arkadaşım - diş kaşıyıcı çınıraklar - daha ismini sayamadığım bir dolusu )))

Gamzecim iyi yapıyorsun , Efe daha terlik muhabbetine girmedi o yüzden pek sıkıntım yok...

oldu canım.. sonrada zayıflatcaz diye uğraşalım..kız obez mi yapcan çocuğu....

Alışmış kudurmuştan beterdir derler ya hüsniyem :)))

özge bızım ocakta olmustu 6. hastalık. yanı kesın 6. hastalık diyemıyorlar ama tum belırtıler sonuclar kızamıkcıkla aynı cunku

Evet doğru diyosun canım

Ayy ben onu yerim ya. Maşallah çocumaaaaa

selam kızlar. :)

nasılsınız?

Selam pemboşşş. iyiyiz sen nasılsınn? kızlar nasıl?

Valla üzüldüydüm haber vermedin diye .. evet hava kötüydü canım iyi yapmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…