2009 Eylül Anneleri

kızlar bir tlf geldi takip edemedm.GAMZE dün oasise (avm) gitmşsin canım geçmşe baknca okdm.mango açılmş mı gördn mü ne var ne yok.ben dün hazır yemeğm varken gidemedm bugün yemeğm de yok.yarın bitez pazarna çıkabilirsem iyi

sabah kayınvalide elife kahvaltısını yedirirken "ana ikiz doğursun" dedi gülerek şaka yollu. haikaten böyle bir sevimli beddua varmış. o uydurmamış yani. siz anlayın gerisini artık.

haaa ben hayatımdan memnunum o ayrı. yorgun ve memnun

ya sabahtandır eymoşla ugrasıom bıtım:S

özgee ezgım hastalanmıs ez zamanda sıfa versın rabbım gelmıs gecmıs olsun canım benım.senı cok ozledım valla ya

Sağol Pembe sen demesen dikkat bile etmemiştim :) Tabi insan memnun olmazmı can onlar can sende de iki tane var :)) Biri bile neşe kaynağı iki tane olunca oh oh ne ala ...

pembe hoşgeldin, benim kız sıralıyo bir kaç adım, ötesi yok...

ama seher vardı yume onun bebeği yürüyo, facede izledim.

evet canım yaa gittim mango açılalı nerdeyse 3 hafta oluyo herhalde ama öyle pek parlak süper bi,şi göremedfim tabi bu bahsettiğim sadece üst kat.. alt katını bebek arabamız sebebiyle gezemedim :) bide dün geç gittim bitek oyuncakçıya girdim o kadar.... sonra havuzbaşında çay içtik beliz uyuyunca... ama nasıl iyi geldi varyaaa böyle hafif hafif su sesi.... sessizlik sıcacık çay.... çokta sakindi.... insan çok ihtiyaç duyuyo yaa.... canım siz buaraya tainlemi geldiniz kendi isteğinizlemi?

yasemincim bende sevindim kullanmnasına:)
gülay bızımkıde yaladı:) sonra congırak gibi bişey varya onunla oynamaktan bir sure bişey yapmadı ama sonra tutup yürüdü ee tabı ben mest :)

Bizim ki destekle yürüyor , ama dün kayınvalidem ellerini tutmadan tay tay duruşunu gösterdi kadın azimli vesselem yaşına yürütecek efeyi :)

bizde öyle yüksek ateş yok..hafif oluyor..birde o şiş yer çok ateşli ...

meryemim ilk göz ağrım iyiyim sen nasılsın, oğluş nasıl?. dün dedim istanbula, kardeşime gidebilsem keşke. meryemle de buluşuruz belki diye...

meryemim ilk göz ağrım iyiyim sen nasılsın, oğluş nasıl?. dün dedim istanbula, kardeşime gidebilsem keşke. meryemle de buluşuruz belki diye...

canım benim bende antalya gelicem inşallah nasıl ayarlarım bilmiyorum ama bende seni ve özgeyi görmek istiyorum çok..

oğluşta iyi canım bübyüyor çok hızla hepsi gibi:) seninkiler nasıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…