2009 Eylül Anneleri

canım hangi havuz başnda..oasiste mi.mangonun açlmasnı kıştan beri beklyrdm.bişeye yaramamasna üzldm.yok canım kendmizden ziyade ank bizi tanıyan kodamanlrdan bitanesi ismeş buraya bizi ama iyi geldi be gamzecim.meğer bu düşükler beni epey yormuş.

pembeee slm verdık almıon alırım façanı aşagı ıkız anasısın deyyi popişin mı kalktı he:hulya:

gamzem cınım böbeeem he ya kavusacaz ınnnş:asigim:

özgem
ya eymen de ıyı sukur kopek dısı patlamıs huysuzlugu tavan yaptı yıne babası da yok ya acayıp yorgunum sukur yıne de:):1hug:

hb esin:)

meryem masallah alıtunaya ya belkı hızlandırır yurume surecını.paranız da bosa gtmıcek guzel:)

iyiyim elacım. sen de inşallah?

oh yürüyenler sıralayanlar maşallah. bizimkiler çok miniş ve 1 ay erken doğdular diye çok fazla takmıyorum kafayı. neyse desteksiz oturuyoruz. elif geri geri emekliyor. zeynep oturan boğa :)

evet canım oasiste varya burger kingin felan olduğu kısım ordaydık işte.. ama süperdi ya nolursa olsun burası daha sakin daha rahat ama mesela ben izmirden geldim herhangi bi yogunluğumda olmadığından bana çok sakin çok sıkıcı geldi burası kimsesizlik çok zor yaa..... yalnız kaldım burda deliriyorum yan... var bikaç kişi ama iç güveysinden hallice....
yaşadıklarından sonra tam senlik ama burası.... hem kafan hem bedenin dinlenir hemde bebeğini daha rahat kafayla büyütrsün.....

pazartesi güya rejime başlıcaktım..arkadaş gittik...börekleri kekleri görünce başlayamadım...ama zayıf birini görünce çok kötü moralim bozuluyor..gardrop giysi dolu ama ben yatıp kalkıp aynı kıyafeti giyiyorum..yeni almakta istemiyorum belki gaza gelir zayıflarım diye...rejim yapanlar sizi kutluyorum..büyük bir irade lazım...68 kğ çakıldım kaldım...8 kğ nasıl gider acep..

bogazını tutmadan kılo verılmıo valla.ben de 66 da cakılmıstım.kı 8 kılo almama ragmen hamıleleıkte dogum sonrası verememeıstım.62 le hamıle kalmıstım sımdı 58imzemuszemus ama cok katı dıyet yapmıorum ekmek yemıorum sadece.ve tatlıyı yıne yesem de eskısı kadar abartmıorum krızlerım dısında.gıdıo o zaman

slm kızlar bayadır bilgisayarımın bozulması sbebeiyle giremedim ama şükür yapıldı eee ne var ne yok bakalım biz iyiyiz eylül uyuyo şuan bi bakim dedim

bu arada bende 5 kilo verdim 1 ay oldu sanırım ama sevinemiyorum malesef çünkü eski halime dönmemm için vermem gereken bi 14 kilo daha var ama resmen açımmmm

bu arada eylülde tutarak yürümeye başladı hergün yeni bişey görüyoz valla havalarda artık düzeldi çok şükür bol bol geziniyoruz

aaahh ela ah
ne zayıflaması derin yaram... bak durum şöyle:
15 kilo fazla ile doğuma girdim
doğumdan 2 hafta sonra 4,5 kilo fazlam kalmıştı.
şimdi 10 kilo fazlam var

aaahh ela ah
ne zayıflaması derin yaram... bak durum şöyle:
15 kilo fazla ile doğuma girdim
doğumdan 2 hafta sonra 4,5 kilo fazlam kalmıştı.
şimdi 10 kilo fazlam var

ıyı de sen ıkı bebe hadı sut gıtmesın hem de yetsın modunda yemıssındır ondan olmustr.benım eymoş artık emmıo ben de o yuzden kendımı frenleyebılıorum.verırsın be anacım azımlı hatunsun sen.

yaa varya şimdi delriicem beliz şimdide yerdeki minik tozları karıncaları ağzına atıyo yaa ben naaptım orman çocuğu gibi oldu bu yaaaaa offffff

ya ben de sunu anlamadım.8 kılo aldım.dogumdan cıkınca tartılmadım.ama 1-1.5 ay sonra tartıldıgımda hala 6 kılosu duruodu.nasıl bır yemekse o zaman benumkı.3.5 eymen cıkmıs ve bunun yanında osu busu.be bende hala 6 kılo duruodu.ıyı yemısım dogumdan sonra hehe

yok pemboş 2 aydır sagmıorum da artık.7 ay anne sutu aldı eymen.artık sagsam da cok az cıkıodu ve ıskence olmustu yarım saat sag 10 cc.demorolıze oluodum cok.sagmayı bıraktım ben de.

ulan sen daha evelsı gun temızlık yapmadın mı.tozun ne ısı var orda sımdı:)ayrıca bu cocuk nasl gorebılıo yav toz zerrecıklerını hehe:)ama sen yıne de gelınıme laf soylme :umursamaz:

kızlar selam
yaklaşık bi haftadır izinliydim işe gelmedim
benim kızın eli yüzünden
düzeldi şimdi çok şükür
e bi hafta işe gelmeyince de hakkını vermişler masamı tepeleme doldurmuşlar
bi selam bile yazamadım sabahtan beri size
hazır yemeğe de çıkamamışken yaziyim dedim
son bikaç sayfadan okuduklarıma göre:

hoşgeldin pembe,
tebrikler ela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…