2009 Eylül Anneleri

ulan sen daha evelsı gun temızlık yapmadın mı.tozun ne ısı var orda sımdı:)ayrıca bu cocuk nasl gorebılıo yav toz zerrecıklerını hehe:)ama sen yıne de gelınıme laf soylme :umursamaz:

yaa buluyomyaa deliricem ağzında ekmek götüren karıncayı ekmekle beraber ağzına attı yaa ağzıbndan çıkardım.... ya opkadar sil süpür çocuk genede buluyo valla delirecem yaa karıncayiyen çıktı benimki :)))))))))))))))
ayrıcana al gelinini ver damadımı accık kan değiştirelim bana kızdan fenalar geldi ikiniz kısır yapar çay koyar dedikodu edersiniz hahahaaaa :))))))))))))))

bende hamileyken 78 dim..doğumdan sonra 72 idim..şimdi 68 hala veremedim..ama en büyük yaptığım hata yemeklerle aram yok..bol bol ekmek yiyorum..börekler, tatlılar, kekler ..böyle...

peki elacım..rejim dışında spor yapıyormusun...

yok pemboş 2 aydır sagmıorum da artık.7 ay anne sutu aldı eymen.artık sagsam da cok az cıkıodu ve ıskence olmustu yarım saat sag 10 cc.demorolıze oluodum cok.sagmayı bıraktım ben de.

günde toplam 30 cc sütü olan bir arkadaşım hala sağıyor hala sağıyor ... ama bence 7 ay yeter allah berekt versin di mi.:)

insanın morali de önemli netekim .

sen benım sıpamı 2 gunde postalarsın sen karınca yıyen kızını mumla ararsın.yoksam ben her daım beklerım gelınımı hem kısırı ben yaparım o yer onun elını sıcak sudan soguk suya sokmam ben.:hulya:

elacım yerim ben senin eymeni yaaa...:):)...çok tatlı maşallah...Allah esirgesin..nazarımız değmesin sonra..

ben farkettim de..geçen misafir geldi oğluma bir iki bişey söyledi..onlar gitti oğlan 2 saat aralıksız ağladı..gerçekten bazen nazar değiyor canım..

aaa damatım başımın taaaaçııı :))))
ayrıcana umarım kızı alana kadar yak çekmiyondur :))))
sonra tırnaklarını çıkarırsan kızıma beraber yaşarız valla haaaaaa ezdirmem çoççuumuuuuuuuuuu :)))))))))))))))) :lepi:

evet dogru soyluosun bır de eymenın yıldızı cok dusuk.cok cabuk nazar degıyor.allahım esırgesın.sureklı okuyorum yıne de allah korusun hepsını

yok anacım ne sporu eymen en ıdeal spor zaten.cok afedersın dotum yer gormuo kı:)

benim oğlan tembel ya..sürünmüyor..yürümüyor..arada yürütece koyuyorum hemen ağlıyor..kucağımı istiyor..akşama kadar ev işi yapmadan kucakta oturuyoruz..ben böyle tabi kilo veremem ki..havalar güzel olsa dışarı çıkarcam ama korkuyorum...

evet nazar diye bişiy hakkaten var bazıları gelince bişi olmuyo ama bazısı geliyo çocuk deliriyo... bide gerçekten sevmeyenleri kötü elektriğinide kesinlikle alıyolar çocuklar.... bu çocukta olsa yetişkinde..... beliz kend,ne zarar verebilecek çocuk geldimi hemen ağlayıp kucağıma geliyo ve kesinlikle benden ayrılmıyo....

evet doktora götürecem baya oldu geçer dedim ama duruyo sadece bir yerde Elecon Pomad ı doktormu verdi size

evet canım dr. verdi bize..

ayşecim, bizim de hem annemler hem kayınvalidemler gidecek bakalım akşamı sabırsızlıkla bekliyor onlarda. hayırlısı bakalım.. saat 11 de çekilmeye başlandı. saat 21 gibi sitede duyurulacakmış tabi siteyi açabilirsek :)

akıllı cocum benım.nasıl bılıo.

banyo ıcın bebelere kopuk kullanannız varmı?bız hala sabun kullanıoruz chıcconun.ama sımdı tatıl ıcın kullanımı kıolay olur dıe kopuk ıstıyorum.memnun musunuz ne marka

sabah 10:15 de bıraktım şurayı gelene kadar dünyanın çenesini yapmışsınız hee :))

ESıN (kilti) hoşgeldin cnm. sen bakma bu GAMZE ye..nesi var gül gibi bodrumu sevmiyor :))

gamzecim, oasisi bilimmm ben :)) avmcik :)))) şaka maka bence daha iyi burdakiler harala gürele acayip dolu, sakinlik lazım bana da biraz...........

Tülay cım seni topiğin en sosyal anası ilan ediyorum canım.
ne işin bitiyor, ne de misafirin. aman allah eksikliğini gostermesin de.... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…