ulan sen daha evelsı gun temızlık yapmadın mı.tozun ne ısı var orda sımdı:)ayrıca bu cocuk nasl gorebılıo yav toz zerrecıklerını hehe:)ama sen yıne de gelınıme laf soylme :umursamaz:
ya ben de sunu anlamadım.8 kılo aldım.dogumdan cıkınca tartılmadım.ama 1-1.5 ay sonra tartıldıgımda hala 6 kılosu duruodu.nasıl bır yemekse o zaman benumkı.3.5 eymen cıkmıs ve bunun yanında osu busu.be bende hala 6 kılo duruodu.ıyı yemısım dogumdan sonra hehe
yok pemboş 2 aydır sagmıorum da artık.7 ay anne sutu aldı eymen.artık sagsam da cok az cıkıodu ve ıskence olmustu yarım saat sag 10 cc.demorolıze oluodum cok.sagmayı bıraktım ben de.
sen benım sıpamı 2 gunde postalarsın sen karınca yıyen kızını mumla ararsın.yoksam ben her daım beklerım gelınımı hem kısırı ben yaparım o yer onun elını sıcak sudan soguk suya sokmam ben.:hulya:
yok anacım ne sporu eymen en ıdeal spor zaten.cok afedersın dotum yer gormuo kı:)
evet doktora götürecem baya oldu geçer dedim ama duruyo sadece bir yerde Elecon Pomad ı doktormu verdi size
günaydın kızlar..evi süpürüyordum makineden tuaf ses geldi hemen kapattım sanırım motoru yandı.. yff yaa halıları kaldıracaktım çok döktümde evi.. mecbur halı yıkamayı çıkarıcamm...bugün hac kura sonuçları belli olucak çok heyecanlıyız... özgecim ezgiye çok geçmiş olsun canım yaa.. rahatlar inşllh bundan sonra...
depresyona giren arkadaşlar yapmayın ne olur ohh beklediğimiz yaz geldi şükür çocuğuğumuz ve ailemizle mutluyuz çıkın şu depresmiş neymiş....:)))
kısa sortlu tulum ıstıyorum ben yaa nırden bulmurum acep?yanlıs anlamayın eymen deel gendüme:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?