2009 Eylül Anneleri

hg tubacım.ya ben de buraya gıremedıgım zamanlarda neler neler soyluorum cok konusuosunuz okuyamıorum dıye ama burda oldugumda da en cok konusan benmdır:kedi:gendümü kınıyorum.bakalım tatılınız nasıl gececek.artık anlatrsın otelde cocuklu tatıl nasıl gecıyor.tecrubemız olursun akıl verırsın kı zorlanmayalım:)

yine tlf geldi kaçrdm.haklsn gamzecm.ama bazen ben de özlyrm eski arkdşlrmı.ben de istnbul beşiktşn göbeğndyken evlendm çok hareketli bir yaşamım vardı.bak en kısa zamanda görüşelim mi

kızlar, ben de defnenin çorbalarına ek gıdaya geçtigimden beri cici bebenin ekmeğini katıyorum. hepsine olmasa da yarısına katmışımdır. çok iştahlı bir bebek olmamasına ragmen kilo alımı arada tökezlese de genel olarak iyi gidiyor. Tahılın bebekler için çok onemli oldugunu duydugum için ekliyordum. demek ki farkında olmadan iyi yapmışım.. eminim etkisi olmuştur bu durumda büyümesi ve kilo alımı için, burdan bu çıkıyor.

ama yaaa okadanda bekledim bir allahın kulu slmmımı almadı size tepriklerimi koyuyorum:)

haklısın kendımı bır kez daha kınıyorum.akannehir

sen bızım kusurumuza bakma be cancan.bazen fena kaptırıoruz.hgnbr ne var ne yok.ki cok oenmlı bı konu hakkında da yazmıssın.5 kılo gtmıs teprıkler.5 ı veren 14u de verır.koyverme

komşuya oturmaya gitmek istiyorum. yeni bebegi oldu 1 aylık yok daha.. gidip haber vereyim bakalım müsait mi ? evin işleri de duruyo ama bugun keyfim çekmedi :)))))) yapmıcammm oh bee

hoş geldin canım bak sen de gelsene hep beraber gezelim bodrumu

flower_85, kilti, KK Pro ÜyeSueBelize+, msms+, CocukYaptimKariyerNanay, Mozijiku+, feyza25+, petibor+, pembemavi+, eylul580+

huuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldim sesiniz solugunuz cıkmıyooooo asagıdakilerr bi ses verin bakim

komşuya oturmaya gitmek istiyorum. yeni bebegi oldu 1 aylık yok daha.. gidip haber vereyim bakalım müsait mi ? evin işleri de duruyo ama bugun keyfim çekmedi :)))))) yapmıcammm oh bee

yalnız değilsin..bende eymeni uyuttum..şimdi iş yapmaya başlarsam eymen bey hemen uyanır..bari yapmımda biraz uyusun kuzucuk..gece hiç uyumadı...ama bir sürü iş beni bekliyor...

bu kadan cene yıter ben de dıdıom bazı ıslerım var ne olduklarını soylemıorum sonra kızıonuz hhe.haydın eyvallah

flower_85, kilti, KK Pro ÜyeSueBelize+, msms+, CocukYaptimKariyerNanay, Mozijiku+, feyza25+, petibor+, pembemavi+, eylul580+

huuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldim sesiniz solugunuz cıkmıyooooo asagıdakilerr bi ses verin bakim

hoşgeldin canım

elacım sağol tatlım

ya sorma hamilelikde 26 kilo aldım ve sadece 6 kilosu gitti doğumda 20si bana kaldı :)) bakalım inş. azimle devam ediyorum yazın sonuna kadar veririm heralde onlarıda:)

bişey sorcam kızlar..

ben eymene prima 3 numara bez kullanıyorum...4 aldım ama alt kısmı uzun gibi geldi bana hala 3 kullanmaya devam ediyorum..ama artık oturmaya falan başladığı için kaka yapınca hep sırtına çıkıyor..siz ne kullanıyorsunuz..siz dede sırtına çıkıyormu...

ben 4 kullanyrm bazen bana da sanki altı uzunmş gibi beliyr ama 3 hiç olmuyodu artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…