evet canım oasiste varya burger kingin felan olduğu kısım ordaydık işte.. ama süperdi ya nolursa olsun burası daha sakin daha rahat ama mesela ben izmirden geldim herhangi bi yogunluğumda olmadığından bana çok sakin çok sıkıcı geldi burası kimsesizlik çok zor yaa..... yalnız kaldım burda deliriyorum yan... var bikaç kişi ama iç güveysinden hallice....
yaşadıklarından sonra tam senlik ama burası.... hem kafan hem bedenin dinlenir hemde bebeğini daha rahat kafayla büyütrsün.....
ama yaaa okadanda bekledim bir allahın kulu slmmımı almadı size tepriklerimi koyuyorum:)
sabah 10:15 de bıraktım şurayı gelene kadar dünyanın çenesini yapmışsınız hee :))
ESİN (kilti) hoşgeldin cnm. sen bakma bu GAMZE ye..nesi var gül gibi bodrumu sevmiyor :))
gamzecim, oasisi bilimmm ben :)) avmcik :)))) şaka maka bence daha iyi burdakiler harala gürele acayip dolu, sakinlik lazım bana da biraz...........
komşuya oturmaya gitmek istiyorum. yeni bebegi oldu 1 aylık yok daha.. gidip haber vereyim bakalım müsait mi ? evin işleri de duruyo ama bugun keyfim çekmedi :)))))) yapmıcammm oh bee
hoş geldin canım bak sen de gelsene hep beraber gezelim bodrumu
flower_85, kilti, KK Pro ÜyeSueBelize+, msms+, CocukYaptimKariyerNanay, Mozijiku+, feyza25+, petibor+, pembemavi+, eylul580+
huuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldim sesiniz solugunuz cıkmıyooooo asagıdakilerr bi ses verin bakim
bu kadan cene yıter ben de dıdıom bazı ıslerım var ne olduklarını soylemıorum sonra kızıonuz hhe.haydın eyvallah
kızlar defne mızıldanıyor yine bu kadar izin verdi anasına
gorusuruz yine optum sizi
çook kolay gelsinn
bişey sorcam kızlar..
ben eymene prima 3 numara bez kullanıyorum...4 aldım ama alt kısmı uzun gibi geldi bana hala 3 kullanmaya devam ediyorum..ama artık oturmaya falan başladığı için kaka yapınca hep sırtına çıkıyor..siz ne kullanıyorsunuz..siz dede sırtına çıkıyormu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?