ben 4 kullanyrm bazen bana da sanki altı uzunmş gibi beliyr ama 3 hiç olmuyodu artk
sabah 10:15 de bıraktım şurayı gelene kadar dünyanın çenesini yapmışsınız hee :))
ESİN (kilti) hoşgeldin cnm. sen bakma bu GAMZE ye..nesi var gül gibi bodrumu sevmiyor :))
gamzecim, oasisi bilimmm ben :)) avmcik :)))) şaka maka bence daha iyi burdakiler harala gürele acayip dolu, sakinlik lazım bana da biraz...........
ama yaaa okadanda bekledim bir allahın kulu slmmımı almadı size tepriklerimi koyuyorum:)
yine tlf geldi kaçrdm.haklsn gamzecm.ama bazen ben de özlyrm eski arkdşlrmı.ben de istnbul beşiktşn göbeğndyken evlendm çok hareketli bir yaşamım vardı.bak en kısa zamanda görüşelim mi
hoş geldin canım bak sen de gelsene hep beraber gezelim bodrumu
flower_85, kilti, KK Pro ÜyeSueBelize+, msms+, CocukYaptimKariyerNanay, Mozijiku+, feyza25+, petibor+, pembemavi+, eylul580+
huuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldim sesiniz solugunuz cıkmıyooooo asagıdakilerr bi ses verin bakim
hosbuldum canım. tamam gelicem soz yerimseniben
bu kadan cene yıter ben de dıdıom bazı ıslerım var ne olduklarını soylemıorum sonra kızıonuz hhe.haydın eyvallah
kızlar defne mızıldanıyor yine bu kadar izin verdi anasına
gorusuruz yine optum sizi
çook kolay gelsinn
bişey sorcam kızlar..
ben eymene prima 3 numara bez kullanıyorum...4 aldım ama alt kısmı uzun gibi geldi bana hala 3 kullanmaya devam ediyorum..ama artık oturmaya falan başladığı için kaka yapınca hep sırtına çıkıyor..siz ne kullanıyorsunuz..siz dede sırtına çıkıyormu...
ay gamzem tam son sayfaya geldim yazini gordum :)
bende sabahtan beri toplantidayim ara ara aciyom okuyom o yuzden hep burdayim gibi gorunuyor
pooof toplantim aksama kadar surcek ama saat 15:30 da voleybol macim aksamda 19 da 2. macim var nasil oynicaksam o yorgunlugun ustune
bizde bole iste haberler hee bi de alis bu gece allahtan uyudu da bende biraz dinlendim
Ya gamze senin yazdıklarını okuyorumda senin orada bir iki arkadaşın olsa ( dost babında) cennet gibi bir yer . Ben eşime diyorum efenin eğitimi başlamadan öyle bir yerelere taşınalım diye iş işten geçti diyor , çok bunlaıyoruz biz de trafik kalabalık stres ...
ay gamzem tam son sayfaya geldim yazini gordum :)
bende sabahtan beri toplantidayim ara ara aciyom okuyom o yuzden hep burdayim gibi gorunuyor
pooof toplantim aksama kadar surcek ama saat 15:30 da voleybol macim aksamda 19 da 2. macim var nasil oynicaksam o yorgunlugun ustune
bizde bole iste haberler hee bi de alis bu gece allahtan uyudu da bende biraz dinlendim
esinciiim özel mesaj attım bi bakıvir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?