2009 Eylül Anneleri

hişştt bulandırmaaaaaaaa sewmiyom ya işte zorlamı yaa :)))))))))))

ama yaaa okadanda bekledim bir allahın kulu slmmımı almadı size tepriklerimi koyuyorum:)

ah canıım hoşgeldin napıyosun kızım okadar girmiyonki ben şahsen adını bilem unuttum yaw :kedi:sempatiksalakcinni

yine tlf geldi kaçrdm.haklsn gamzecm.ama bazen ben de özlyrm eski arkdşlrmı.ben de istnbul beşiktşn göbeğndyken evlendm çok hareketli bir yaşamım vardı.bak en kısa zamanda görüşelim mi

ah canım ahh bende boşboş kaldım burda işte... arkadaş var ama........ :))))
valla görüşelim bak çokta yakınız istediğin zaman istediğin yerde görüşürüzzz :)

hoş geldin canım bak sen de gelsene hep beraber gezelim bodrumu

ahh o kandırıyo gelmiyo bi tanısan öölede şekerkiiii....

flower_85, kilti, KK Pro ÜyeSueBelize+, msms+, CocukYaptimKariyerNanay, Mozijiku+, feyza25+, petibor+, pembemavi+, eylul580+

huuuuuuuuuuuuuuuuu ben geldim sesiniz solugunuz cıkmıyooooo asagıdakilerr bi ses verin bakim

ses ses se a bir kii bir kii LÜTFEN ÇOCUKLARIMIZI PİSTTEN ALALIM ANNELER BABALARRR :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hosbuldum canım. tamam gelicem soz yerimseniben

CADIARZU

bu kadan cene yıter ben de dıdıom bazı ıslerım var ne olduklarını soylemıorum sonra kızıonuz hhe.haydın eyvallah

keesin temizlik yemek kıl tüy yün.. allah akşama kocasıda gelecek orası sallancak bu gece eyvahlarım olsuuunnn :)))))

kızlar defne mızıldanıyor yine bu kadar izin verdi anasına
gorusuruz yine optum sizi
çook kolay gelsinn

yaa nereye yaa ((((((

canım kaka sırtına çıkıyosa bez küçük geldiği için hemen herkes dörde geçeli aylar oldu sen çok fazla beklemişsin bence.. bez öyle tayt gibi üste yapışmıcak ağında boşluk hepsinde oluyo bence sen geç bile kalmışsın ayıp sölemesi :)

yasuşuuuumm afiyetler olsun yağlarından alsın götürsün yediklerin ama sağlıkta getirsin işallaahhhhhh

canım adım cansu aşkolsun evet bayadır giremedim bilgisayar bozuktu bende gıcık oldum şahsen bu duruma şimdide kaçıyom malesef eylül uyuyoken kalkim yemeklerimi yapim sona gelirim yine öptm sizi

tamam cnaım kendine iyi bak daha sık gel yaaa kızında başlatmasın yahu keyfinden vallaha veletlerin esiri olduk yaa inanın suratımın halini görseniz ormana geri yollarsınız o derece :)))))))))))))

ay gamzem tam son sayfaya geldim yazini gordum :)
bende sabahtan beri toplantidayim ara ara aciyom okuyom o yuzden hep burdayim gibi gorunuyor
pooof toplantim aksama kadar surcek ama saat 15:30 da voleybol macim aksamda 19 da 2. macim var nasil oynicaksam o yorgunlugun ustune
bizde bole iste haberler hee bi de alis bu gece allahtan uyudu da bende biraz dinlendim

Ya gamze senin yazdıklarını okuyorumda senin orada bir iki arkadaşın olsa ( dost babında) cennet gibi bir yer . Ben eşime diyorum efenin eğitimi başlamadan öyle bir yerelere taşınalım diye iş işten geçti diyor , çok bunlaıyoruz biz de trafik kalabalık stres ...

ohhh şükür tatlım yaa dinlenmişsindir biraz...
çocuk yaptım kariyer nanay dedin bende ohh bize daha fazla zaman ayırıcak işyerinde diye düşünürken bizi boşladın hissine kapıldım hemen seslendim :))))))
ya ama o maçlara nasıl gidicen Allah kolaylık versin.... istersen doping al böle daha profeyşınıl bi hava verir olaya hahahaaaaa :roflol::roflol::roflol:

ya kariyer yapıpta çocuk yapamasaydın ebru heç düşündün mü hu hu :))
alişler , efeler , defneler , eymenler ve adını sayamadığım daha niceleri gece hep mışıl mışıl uyusunlar ....analarıda dinç işe gelsinler .

aslında evet canım yaa.. bide şu sorun var bi arabam olsa daha rahatlıcam.. alıcaz hep araya saçma sapan şeyler giriyo.. mesela öyle olsa eşime bağımlı kalmam daha rahat olurum gezer tozarım.. ama böyle bekleki efendinin gönlü olsunda biyre götürsün :))
bide izmire okadar alışmışım orda okadar haraketliydimki bomboş kaldım kimse yok evim yine tepede..... yani iniyosun ama çıkmak ölüm.. yani ben alışmışım yürüyerek işlerimi halletmeye ama burda o yok.. hep bir araca mahkumsun.... neyse ümit ediyorum geçecek bigün hepsii :))

kim bu diyorum yaaaaa alla iyiliğini versin ebru :)))))))) voleybolcumu oldun çıktın başımıza kısımmm

candy5 , kuzumegem, yediveren35, sad kızlar daha nekadar okuyucu takılıcanız iki kelamdda siz yazın yahuu :))

Haklısın Gamze araba bir kadın için hürriyet , bende bütün kış çakılı kaldım kendi salaklığım yüzünden , araba kullanamıyorum ha bugün denicem ha yarın derken 5 senedir ehliyetim kimlik gibi oldu . Çok özeniyorum yavrusunu arka koltuğa atıp her yere giden kadınlara ...

ebru hoşgeldin,

bu arada haziran 26 sında istanbula düğüne geliyoruz, ama rüzgarı anneme bırakacam sanırım, eğer ayarlarsak görüşmek isterim sizlerle, istanbullularla.....

ama maçta bol bol totonu kaşı yeni doğurmuş çocuklu bir bayan olarak nazar değebilir....

yasemincim evet ya bazen şu ankara trafiği içinde sabahları bunalıyorum. bir de eşimin işyerinin taşınma durumu var, malum istanbul finans merkezi olacakmış, toplucaklar bizi bi merkezde, istanbulun yolunu izini bilmeyenleri... ne yapcaz bilemiyoruz... eşim belki özele geçebilir. biz de de durumlar karışık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…