2009 Eylül Anneleri

valla ozgem baktim benden bi halt olmuyo isler bekliyor bekliyor yapan yok bari voleybolcu olayim dedim
hazir eczacibasinda da calisiyorken

bizim sirketin ve holdingin ayri ayri turnuvalari oluyor ben hem bolum takiminda hemde sirkeet takimindayim ve ne yazikki ikisinin maci da bugun
gebercem heralde aksama :)

yasemincim valla esimde senin soyledigini soyluyor surekli ve cok sansli oldugumu belirtiyor surekli
bende aynisini dusunuyorum tabi ki cok sukur oglum iyi ki var iyi ki dogurmusum varsin is guc kalsin

gamzecim araba konusunda cok haklisin inanilmaz rahatlik
bana da oturdugumuz yer sebebiyle zorunlu olarak araba alindi yoksa buraya ulasim epey zor
ama iyiki de almisiz valla aliyorum oglani cikiyorum hafta sonlari

ay evet yaaa....
araba valla şart artık.. yoksa adama bağımlı bi tip oluyosun lütfedecekte seni gezdiricek oda bin nazla.... ehliyetim 7 senedir aynen seninki gibi cüzdanda kimlik niyetine geziyo.. ha bi kerede kocam bana radar yazdırdı cezamda var haa trafik psikosuyum :)))))

bu arada sanırım karısını araba almak için tek ısrar eden, senelerdir dil döken adam benimki dünyada, adam tabi özel şoför muamelesi görmekten bıktı usandı...

yasemincim ben de iyi kötü kullanıyorum ama açıkçası eşimin getirip götürmesi daha kolayıma gidiyor... ama artık adam isyan bayraklarını çıkarttı. tabi her sabah rüzgar anneme ben işe bırakılıyorum....

gamzecim senin eşin evde durmuyoki anacım iş kolikmiş zaten, bence de sana bi araba şart, o işteyken sen de gezersin işte belizle bol bol....

canım benim adımda esin ...:):)...ama bana atmadığını tahmit ettim tabe...

heheh canım biliyorumda kilti esine söledim oda kaçmış yahuu sonra farkettim :)))))

Allah kolaylık versin canım tam askerlik bitti ohh dicekken bide bu mu yaaa...... :umursamaz:

evet canım ya vallaha bende dağ tepelerine taşındım ama kocamın öncelikleri bitmediği,nden bana sıra gelemedi.... dediğin gibi at bebeyi arabaya çık denizkenarında yürü bi gazete oku çocukta açılsın o bile eter yaaa......

Biz 5 numaraya geçtik valla

abooooww ha maşalllaaaaahhh çoççuumaa :))
nasılsın canım nevar neyokk :))))

selam kızlar nasılsınız

bu arada Ebrunun fazla kilosu yok kızlar maşallah diyorum :)

Gamze cnm valla inşallah izin dönemim belli olurda kocamı kandırıp oraya tatile geliriz

ahahahaa ağlıcam yaaaa hale bak çok isteyenin olmaz istemeyenin burnunun dibinde biterr :))))))))) ne şans ne kader yarabbii :))) yahu aldır şekeirm fenamı yaa takıl kendin sizde avm de bol başka gezilcek yerlerde var oh işte ne güzel.......

gamzecim senin eşin evde durmuyoki anacım iş kolikmiş zaten, bence de sana bi araba şart, o işteyken sen de gezersin işte belizle bol bol....

off sorma canım yaa hemde ne işkolik hasta yaa bildiğin ağır hasta....
işte bir arabam olsa öyle rahat edicemki..... ozaman bu sıkıntılarımında çoğu gidecek.... ama önce kaynıma araba alıncak.. babacığınında arabasını yenileyivericekmişşşşşşşş (araba daha 2 yaşında ) sonra bi iş makinası daha alırsa sıra bana gelebilirmiş :))))) piyango bileti alsam daha çok şansım var yani anlıcağınız.... :))

saniyeciiim hoşgeldiiinn kandırmakla uğraşma kocanı bence alıver tatili hadi sana sürpriz yaptım gidiyoruz deee :))))))
gelirsen tabiiki görüşürüz Alahın iziyle yaa.....

gamzeee geliyyimmi sizde kalıyyımmı:) hersey dahilmi :):) beraber gezerız. oğlum kızını ayartır belki:) bu durumda elada avcunu yalar:)

Gülayım ben adamın kafasını her sabah şişiriyorum bak şimdi arabam olsaydı bööle mi olurdu sen direk giderdin ıh ıh asla param olsa alırım diyor ama ben biliyorum alma niyeti olsaydı kesinlikle bir şekilde alırdı , bende o nereye götürürse öyle gidiyorum eskiden umrumda değildi her tere taksiyle metroyla bir şekilde ulaşıyordum ama bebek olunca tırsıyorum ...

Ebrucum ne güzel kendine vakit ayırabiliyorsun bir şeyler yapabiliyorsun ben ancak eve gidebildiğim için hiç bir şey yapamıyorum ama seneye spora gidicem kendime söz verdim hele 2. bebekten önce bu kiloların gitmesi şart ...

gamzeee geliyyimmi sizde kalıyyımmı:) hersey dahilmi :):) beraber gezerız. oğlum kızını ayartır belki:) bu durumda elada avcunu yalar:)
,gel canım benim sen gell nasıl istersen nekadar istersen gell.. tesisimizde ultra herşey dahil olup çocuklar için birçok etkinliğin yanısıra , evde devamlı palyaço bulundurulmaktadır (kocam olur kendisi :)))))))))) )....
tesisimiz 4 yatak kapasiteli olup butik otel olarak hizmet vermektedir....
siz misafirlerimizin rahatı için yaratılmış bir cennet: GMZ resort spa vs vs :))))))))))))))))

gamzecim gerçekten 2 yıldır bu konu gündemde biz de taşınırsak ne yaparız diye düşünüyoruz, ankarada maaşımızla iyi geçiniyoruz, lojmanda kalıyoruz kira yok , ama istanbulda ne yapacaz bilmiyorum ya..... sanırım lojmanda olmayacak, kiralar zaten çok yüksek... düşündükçe çıkamıyoruz işin içinden.... sanırım eşim işe bırakıp bir sahil kasabasına yerleşecek balıkçılık yapacak, öyle geçinip gidecez:)

ha bide meryemciiiim bak kızıma çok sarkıyosun elanın seni dişlemesi an meselesi sabah benden bile kıskandı ver bana ben gelinimin elini sıcak sudan soğuk suya sokmam filan diyodu sıçratma o delüyü başımızaaa :)))))))))))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 spa hizmetini sen mi veriyorsun:) ama sinirli değilken dimi:)

ya belizi ya esrayı alıcam. elayıda yerim özgeyide:)

ah canım yaa nasılda insanıon duran düzenini altüst ediyolar demi..
yani lojmanda olsa istanbuda yaşam pahalı... ankara bilip tanıdğınız yer yaşam orda tabiki daha kolaydır sizin için ama yani istanbulu düşünmek bile istemiyorum ben şahsen ki hiçte sevdiğimi söyleyemem.... balıkçı kasabası işinede gelince gelin bodruma dicem ama istanbullularda hep burda kardeşim burayı gele gele ordan pahalı yapmış illetler :)))))))
size uygun bi kasaba bulalım hemen google earth ü açıyorum :)))))))

yasemincim benimki bana alacakta bunun parasını nasıl öderiz diye düşünmüyo hiç... ben hesaplı olmasam sanırım şimdiden batmıştık.... sürekli bişyeler alalım hevesinde, nasıl ödeyecez diye düşünme derdi pek yok....

gamzecim ben ce de sen şimdi çıkbi deste çapraz seri bilet al ancak bacım..... alla alla ya iki yıllık arabamı yenilenir, sen biraz baskı kur... o işteyken arasana sürekli, taciz et evde sıkılıyorum çocuk dışarı istiyor falan diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…