canım benim adımda esin ...:):)...ama bana atmadığını tahmit ettim tabe...
ebru hoşgeldin,
yasemincim evet ya bazen şu ankara trafiği içinde sabahları bunalıyorum. bir de eşimin işyerinin taşınma durumu var, malum istanbul finans merkezi olacakmış, toplucaklar bizi bi merkezde, istanbulun yolunu izini bilmeyenleri... ne yapcaz bilemiyoruz... eşim belki özele geçebilir. biz de de durumlar karışık...
yasemincim valla esimde senin soyledigini soyluyor surekli ve cok sansli oldugumu belirtiyor surekli
bende aynisini dusunuyorum tabi ki cok sukur oglum iyi ki var iyi ki dogurmusum varsin is guc kalsin
gamzecim araba konusunda cok haklisin inanilmaz rahatlik
bana da oturdugumuz yer sebebiyle zorunlu olarak araba alindi yoksa buraya ulasim epey zor
ama iyiki de almisiz valla aliyorum oglani cikiyorum hafta sonlari
Biz 5 numaraya geçtik valla
bu arada sanırım karısını araba almak için tek ısrar eden, senelerdir dil döken adam benimki dünyada, adam tabi özel şoför muamelesi görmekten bıktı usandı...
yasemincim ben de iyi kötü kullanıyorum ama açıkçası eşimin getirip götürmesi daha kolayıma gidiyor... ama artık adam isyan bayraklarını çıkarttı. tabi her sabah rüzgar anneme ben işe bırakılıyorum....
gamzecim senin eşin evde durmuyoki anacım iş kolikmiş zaten, bence de sana bi araba şart, o işteyken sen de gezersin işte belizle bol bol....
,gel canım benim sen gell nasıl istersen nekadar istersen gell.. tesisimizde ultra herşey dahil olup çocuklar için birçok etkinliğin yanısıra , evde devamlı palyaço bulundurulmaktadır (kocam olur kendisi :)))))))))) )....gamzeee geliyyimmi sizde kalıyyımmı:) hersey dahilmi :):) beraber gezerız. oğlum kızını ayartır belki:) bu durumda elada avcunu yalar:)
,gel canım benim sen gell nasıl istersen nekadar istersen gell.. tesisimizde ultra herşey dahil olup çocuklar için birçok etkinliğin yanısıra , evde devamlı palyaço bulundurulmaktadır (kocam olur kendisi :)))))))))) )....
tesisimiz 4 yatak kapasiteli olup butik otel olarak hizmet vermektedir....
siz misafirlerimizin rahatı için yaratılmış bir cennet: GMZ resort spa vs vs :))))))))))))))))
ha bide meryemciiiim bak kızıma çok sarkıyosun elanın seni dişlemesi an meselesi sabah benden bile kıskandı ver bana ben gelinimin elini sıcak sudan soğuk suya sokmam filan diyodu sıçratma o delüyü başımızaaa :)))))))))))))
gamzecim gerçekten 2 yıldır bu konu gündemde biz de taşınırsak ne yaparız diye düşünüyoruz, ankarada maaşımızla iyi geçiniyoruz, lojmanda kalıyoruz kira yok , ama istanbulda ne yapacaz bilmiyorum ya..... sanırım lojmanda olmayacak, kiralar zaten çok yüksek... düşündükçe çıkamıyoruz işin içinden.... sanırım eşim işe bırakıp bir sahil kasabasına yerleşecek balıkçılık yapacak, öyle geçinip gidecez:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?