2009 Eylül Anneleri

saniyecim saol canim ya ama var ne yazik ki fazlam sadece iyi kamufle ediyorum
yaa benim kocaminda boole dag basina ya da orman icine tasinasi magara adami olasi var ama bne engel oluyorum ben sehir insaniyim

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 spa hizmetini sen mi veriyorsun:) ama sinirli değilken dimi:)

yok anacım ben değil bildiğin sıpalar veriyo bööle yatıyosun eşşekler depişiyo üstünde seninde kulunçların felan rahatlıyo ordan tellaklar seni hamama alıp bi gözel yoğuruyolar al sana spa keyfi :))))
o hizmeti ben versem aynen şöle olur: hani varya eski Türk filmlerinde çocuğu leğene koyup sabunu beynine beynine vurup yıkayan anneler... işte benden gelcek hizmet ancak o kaa olur :)))))))))))))))))

ya belizi ya esrayı alıcam. elayıda yerim özgeyide:)

ohhAllah ikisinede koalylık versin ozaman ama esrayı kime kerttiydik yahuu :))) anaa dur özgeye verdiydik herhalde esrayı almanyadakine :))))))))
abooowww sende rakipler baya dişli ama bi yandanda kendini oğlunun mutluluğu için feda edecek gladyatör gibi bi annesin maşallah tütütütütütüüüüü :)))))))))))))))))))))

yok canım benimkide öle gözümün içine bakıyo kullan diye :)))

Gülay sen ciddimisin gerçekten gitme gibi bir durum var mı ? Bana biri dese ki ankara dışında bir yere taşınacaksınız zil takıp oynarım , Ankarayı sevmediğimden değil ama bıktım ben burdan ya deniz istiyorum , temiz hava istiyorum , hafta sonu kaçacak deliği olan bir yer istiyorum ...banane ya ...

ben de gelmek istiyorum GMZ otele ya, ama spa hizmeti iyise, sonra eşine kızıp gamze tüm kemiklerimizi kırmasın orada masaj yaparken

ahh canım etmemmiii o yöntem eskidi tellerimi açmıyo artık yada bin taksiye git diyo sonrada taksiye verdiğim rakamları duyunca ohaa araba alsak taksidini öderdi diyo bööle bi kısırdöngü anlıcağın şekerim :))))
ama hakkaten yaa bizene uyuz babasının arabasından off yaa binsin işte yepyeni 207 yaa tıfıl gayet güzel.....
sıra bana gelsin artık yaa bana bana banaaaaaaa :))))

yaa benim kocaminda boole dag basina ya da orman icine tasinasi magara adami olasi var ama bne engel oluyorum ben sehir insaniyim

yaa bu benim kocamdada var.. ama anladımki babasından geçme.. ormana gitsinlert odun toplayıp mangal yapsınlar hamakta yatsınlar.... evleri yeşillik içinde olsun evi börtü böce bassın.... yaa yemin ediyorum o tv de izleyip güldüğünüz yaban gerçek ve bizim evde yaşıyo yaaa..... :))))))))
ebrucum istersen senle benim yabana dağda bi kulübe yapalım arada gitsinler egoları şiştikçe bizde accık kafa dinleriz yahuu :)))))))))))

yasemincim evet ilk taşınacak kurum eşimin çalıştığı yer malesef diyorum tek derdim para mevzusu, yapsınlar maaşlara iki katı zam bizd de gidelim... bir de evimi bırakmak istemiyorum, istanbuldan da korkuyorum açıkçası.....

bakalım iki yıl içinde kesin taşınıyoruz sanırım.....

Gülaycım hayırlısı olsun şimdi düşünme kesinleşsin öyle düşünürsünüz peki sen bu durumda ne yapacaksın , tayin mi olmuş oluyorsun ?

yok canım benimkide öle gözümün içine bakıyo kullan diye :)))

yaa varya adamı katil edersin ama olmaz ama yaaa :))))))))))))))))

ben de gelmek istiyorum GMZ otele ya, ama spa hizmeti iyise, sonra eşine kızıp gamze tüm kemiklerimizi kırmasın orada masaj yaparken

evet o konuda zaten mesuliyet alamıyorum heran herşey olabilir maalum atraksiyonlarla ve entrikalarla dolu bir tesisten bahsediyoruz :))))))))))))

ebru masajları da çift çift amaya başladın, inşallah maçta sayıları çift çift atarsın anacım... bu hafta yoğun çalıştın iş çarptı seni sankim biraz;:)

tamam gamze sıpa hızmetıde ıyıymıs:)
valla oğlum için herseyı yaparım buyusun o kararını versın hangısını ıstıyor ona gore kolları sıvıycaz:)

ben de kpss ye giricem zar zor para yatırdım sistem hata veriyordu sürekli , bir sürü sıra bekledim ...hiç çalışmadım neyime güveniyorsum hayal bile kuruyorum , millet dershanelerden çıkmıyor , eşşek gibi çalışıyor ... Ben de memur olurum oh rahat rahat çalışırımö diyorum bir de araba ....hayal dünyası işte .

yasemincim ben bu durumda hiç bi yere geçemiyorum sorun orada, çünkü başka yerimiz yok canım ankara dışında...

ama üniversitelere idari kadrolara geçebiliyorum daire başkanı yada şube müdürü olarak canım... öle bi şansım var... ama böle bi iş yapabilirmiyim bilmiyorum....

tamam gamze sıpa hızmetıde ıyıymıs:)
valla oğlum için herseyı yaparım buyusun o kararını versın hangısını ıstıyor ona gore kolları sıvıycaz:)
hahahaa kendini evladının mutluluğu için feda eden anneee sinealardaaa :)))))))))

ay ben araba olsunda tos tosa bile razıyım ama o zaman sanayiden çıkamazsın diyor hep bir bahane hep bir bahane ...

ayyy bide kadınlar dırdırcı derler öf yaa valla kusçam adam dediğin susucak gidicek ne isteniyosa yapıp gelicek demi ama yaaa :))))))))))))

olsun be yasemincim amaaan umutlarımızda olmasa........
evrene iyi mesaj yollaki istediklerin gelsin :))

yasemincim hiçkimse öle aman aman çalışmıyo emin ol, ben 6 yıldır kpss ye giriyorum, hiçbirinde de aman aman çalışmadım ilki dışında, eminim halledeceksin, boş zamanında alıp okusuan bile çok iyi puanlar alacağına inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…