kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 spa hizmetini sen mi veriyorsun:) ama sinirli değilken dimi:)
ya belizi ya esrayı alıcam. elayıda yerim özgeyide:)
bu arada sanırım karısını araba almak için tek ısrar eden, senelerdir dil döken adam benimki dünyada, adam tabi özel şoför muamelesi görmekten bıktı usandı...
yasemincim ben de iyi kötü kullanıyorum ama açıkçası eşimin getirip götürmesi daha kolayıma gidiyor... ama artık adam isyan bayraklarını çıkarttı. tabi her sabah rüzgar anneme ben işe bırakılıyorum....
yasemincim benimki bana alacakta bunun parasını nasıl öderiz diye düşünmüyo hiç... ben hesaplı olmasam sanırım şimdiden batmıştık.... sürekli bişyeler alalım hevesinde, nasıl ödeyecez diye düşünme derdi pek yok....
gamzecim ben ce de sen şimdi çıkbi deste çapraz seri bilet al ancak bacım..... alla alla ya iki yıllık arabamı yenilenir, sen biraz baskı kur... o işteyken arasana sürekli, taciz et evde sıkılıyorum çocuk dışarı istiyor falan diyor.
saniyecim saol canim ya ama var ne yazik ki fazlamsadece iyi kamufle ediyorum
yaa benim kocaminda boole dag basina ya da orman icine tasinasi magara adami olasi var ama bne engel oluyorum ben sehir insaniyim
yok canım benimkide öle gözümün içine bakıyo kullan diye :)))
ben de gelmek istiyorum GMZ otele ya, ama spa hizmeti iyise, sonra eşine kızıp gamze tüm kemiklerimizi kırmasın orada masaj yaparken
hahahaa kendini evladının mutluluğu için feda eden anneee sinealardaaa :)))))))))tamam gamze sıpa hızmetıde ıyıymıs:)
valla oğlum için herseyı yaparım buyusun o kararını versın hangısını ıstıyor ona gore kolları sıvıycaz:)
ay ben araba olsunda tos tosa bile razıyım ama o zaman sanayiden çıkamazsın diyor hep bir bahane hep bir bahane ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?