2009 Eylül Anneleri

bende kpss ye girecem benim sınav eylülde çalışmaya çalışıyorum ama olmuyo bütün gün işte eve gel ders çalış çocuğuma zaman ayıramıyorum nasıl olacak bilmem ama bıktım böle çalışmaktan memur olmak istiyomm

canım blgsyr 4039 da taklmş kalmş.ben de diyrm neden 2 saattir kimse yazmıyo..msjnı aldm geçmşe şöyle baktm.zor da olsa yaptm galiba canım .ama bunlrı yazdğm sırada bişey oldu anyamadm dur bakaym araba konsndaki fikrlrine aynen katlyrmzemuszemus

gamzecim ben evrene şu mesajı yolluyorum , eşimin işleri iyi gitsin zengin olsun ben işşten ayrılıp evimin kadını olayım yemek yapayım oğlumla ilgileneyim tabi arabam ve sınırsız kartlarım olsun bu mesajı yıllardır yolluyorum :))))

Gülaycım bilmiyorum ilk kararı verdiğimde yapabilirim gibi geliyordu sorulara baktıkça en son mat sorusunu 2000 yılında çözdüğüm için galiba tırsıyorum bakalım hayırlısı, bu arada çok teşkür ederim hepsi birbirinden şeker olmaya başladılar veletlerin :)

katıl canım katılll valla arabasız olmuyoo :)))))
bu arada evet canım yaptın yazıyorum ama cevap vermiyosuuunn :)))

selaaaaaaaaaam oh yine kalabalık burası nabersiniz bakim

iidir şekerim velkaam velkaam nassılsın bakalımmmmmmmmm

HATALI İSTEK: LÜTFEN TEKRAR DENEMEYİNİZ.. SİLKİNİP KENDİNİZE GELİNİZ!! :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ülen madem konuşmıcanız ne dolduruyonuz aşşayı yaa imaret hamamı gibi heeeeeeeeeeeeeeeeeyy :)))))))))))))))))

yasemincim bilmiyorum işte, tabiki kadrolar çok iyi ama asıl sorun ben bu işleri yapabilirmiyim,
sadece şehir değiştirmicez, tümüyle iş, ev, düzenimizi değiştircez, bundan korkuyorum.

gamze cok guldum
valla yapalim kulubeyi gitsin
ohh rahat ederim bende

gulaycim siteden kaynaklandi ben mesaj attigimda gondermek icin 20 sn gecmesi gerekir dedi meger gondermis ama bende bekleyip tekrar gonderdim.

yasemin istemeye devam et hadi konsantre oluyoruz oooommmmmmmmmmmmmmmmmm :)))

şekerim hoşgeldin hah şöyle yaz yahuu nazan dı demi adın nasılsınnnnnnnnn

gamze cok guldum
valla yapalim kulubeyi gitsin
ohh rahat ederim bende

gulaycim siteden kaynaklandi ben mesaj attigimda gondermek icin 20 sn gecmesi gerekir dedi meger gondermis ama bende bekleyip tekrar gonderdim.

evet şekerim yollayalımda zihinlerini açsın orman havassı accuk :)))))) özellikle benimkinin şimdi senin eşin hakkında atıp tutmak istemiyorum :)))))))))))))) şakkıdı:roflol:

doktora gittik bebek için değil ama kendim için arada bebişede baktı gayet iyiymiş bıngıldak ve kulaklarından endişeleniyodum normalmiş sürekli kulaklarını elliyo da bıngıldakta hala yumuşak çökmüş gibi gelmişti değilmiş yok bişey dedi rahat olmalıyız aslında

ay ben de böyle hiç parayı dert etmeyecek kadar zengin olsaydım çalışmazdım rüzgarla ilgilenirdim.... o kadar güzelki onla vakit geçirmek, anlamlı tepkile görmek ondan...

Ya aradım oğluşumu sormak için öğlen yine kusmuş , güzel güzel yemiş sonra cart diye kusmuş , pütürlü yesin diye uğraşırken çocuk helak olacak of ya ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…