2009 Eylül Anneleri

yasemin kussun boşver benimki iki hafta kustu şimdi herşeyi yiyor maşallah.

tabi ağzına bu saate kadar lokma girmemiş o ayrı, aradım telefonl ağlıyodu off ya eşimi aradım şimdi alacak beni hemen annemlere gidicez.... sanırım babasıyla bana çok alıştı, yemek istemiyo annemin elinden.....

Of ya kendim baksam bu dediklerinizi uygularım ama elim kolum bağlı , ben arada su verince kayınvalidem şişirir diyor bende yutmasını sağlar diyorum o kendi bildiğini okuyor ben kendi bildiğimi arada oğluma oluyor olan ....

şekerim hayırdır neyin var...
bebeğin iyi olmasına çok sevindimde sende bişiy yoktur işallah..?

Benimde kadın doğumcuya gitmem lazım , sezeryanda myom tespit edilmişti ama o kadar bunalmışım ki gidesim yok bir de kan testi yaptırıp değerlerime baktırmam lazım mış öf ya ne sıkıcı .

benim 5 numaraya geçesim var 1-2 aya kadar :)..... hemen geç canım 4 numaraya geç bilem kalmışsın bence de :)

ben de 2002 şubat da aldım ehliyeti. aynen kimlik gibi taşıyorum.
benim kociş bana araba almak istiyor ama bu ev kredisi bitmek bilmedi yaw offf (

selam kizlar
ilk maci aldik simdi sirada aksam7 deki mac var
insallah onu da kazaniriz :)

maşallah canım tebrikler.
bu nick kimin diyordum ben de meger seninmiş :) hayırlı olsun yeni nickin :)

sana ne zamandır sorucam. bu avakado ne çirkin bir meyve ya igrenc bence tadı.
yaglı, nötür bi tadı var hiç sevmedim. defne de sevmedi.
emin olmak için sana da bi sorayım dedim. siz veriyosunuz hep dimi?
dedigim gibi yani tadı.. aliş seviyormu?

komşuya gittim 2 saat zor oturdum. küçük hanımın uykusu geldi, durmadı. geldik, uyuttum.
size bi bakayım didim.. daha mutfak dandini pofff

gülaycım, sizin iş durumları karışmış. hadi hayırlısı olsun hakkınızda canım. zor iş. hele ki kurulu bir düzeni bozup şehir değiştirmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…