2009 Eylül Anneleri

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr
bnm oğlan işe gidicekte erkenden uyanıyossss
:))))))))
düşücem artık uykusuzluktan

Tülaycım bu bebeler niye sabah erkenden kalkar ki anlamıyorum , evde olduğumuzda benimki 7 gibi uyanıyor bende altını değiştirip pışpışlayı biraz daha uyutuyorum ama benim uyku yine gidiyor ...

Dilekçim bloğunda gördüm defnenin hallerini maşallah :))) Kayısı bahçelerine de özendim valla içimden ne güzel organik organik diye geçti :))

Ebrucum başarılarının devamını diler seni milli takımda görmeyi isteriz ...

günaydın hanımlar... bizde erkenciyiz yaa artık yatakdada durmuyor çığlık kıyamet mecbur kalkıyorum en azından yatak keyfi yapıyoduk artık oda yok..:)) işlerimi bitireyim gelirim inşlhh...

anaaa ebru senmisin bu kariyer nanay olan
ayyy iyiki karıyerin nanay töbe töbee
karıyer nanay olan biziz ayol hahaaaa

ya bide bnm oğlan akşamda geç yatıyoooo
gündüz alıyo uykusunu

gunaydııın:)

gecmıse goz atıp geldım.ama meryeeeem attırma benım delı damarımı.gelınımı ayartıp alacak adamın alnını karıslarım.sılkelen kendıne gel mıllete salca olma bı ezgıye bı belıze gıt kendıne yavuksuz bı kız bullaelaelaelaelae

yasemincim evet ilk hedef eczacibasi A takimi soora milli takim
saka bi yana iyi spor oldu bana dun 2 mac birden yapinca bi de baya bi eglendim degisiklik oldu

tulaycim evet benim yeni ismim bu artik
bakma ssen ise gelip gittigime bi gelisme olmuyor bende de evde dursam daha iyi :)

ali de sabah her uyandiginda kaka ile uyaniyor allahim bu sabah nasil doldurmus donlari
babasi ile bi geldiler yataga butun odayi kokusu sardi :)

Valla süper olurdu dilekçim :)) Nasılsın bu arada yeni departmana alışabildin mi ?

Aslında alıştım ama çok iş var tabi yeni yeni öğrendiğim için takıldığım şeyler oluyor çoğu zaman. Firmamızda profesyonel şekilde yeni kurulmaya çalışılan bir departman olduğu için eksik pek çok sistem, form, prosedür vb... var. Tamamlamak için uğraşıyoruz. Sen nasılsın?

dilekçim selam
nasılsınız bakalım?
sevdindirik oldum seni görünce burdaaaaaaaaaaaa

Selam Tülayım biz iyiyiz tatlım siz nasılsınız. Sağol canımıniçi bende çok sevindirik oluyorum fırsat bulupta buraya girince:)

yaa tulay cıktı mı sonunda dışı pasanın ohh ıı hadı gzn aydın gerısı de patır patır gelsın ıns:))

eymn de ıyı kopek dışı patlamıs alttakı de kabarık hysz cok coook

ebrucum tebrıkler cnm ya senı vlla bk spora da yetısebıldgn ıcn.ay o koku her sbh bızde de var htta sabh ayılamorm esıme dedım bu sbh sen alıver dndu poposunu yttı gene ıhale bana kaldı:)

dün gece annem bendeydi.....yatak sohbeti yaptık ve saat 4 de uyuduk.......sabah da 8 de kalktım.. çok kotuyum yaffff mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…