2009 Eylül Anneleri

dilekçim halil ibrahim dün geceden beri çok huysuz dişler gelmeye
devam edicek sanırım...
ela cım çok sağol

Allah bebelere ve anneler kolaylık versin vallaaa...zormuşş bu işşşllleeerrrr

selamlaaaaar... bugün bir uykuluyum ki sormayın. uyku uykunun mayasıymış. uyudum da halbuki gece ama gözlerimi açamıyorum. bahar yorgunluğu sanırım bu ama bende 4 mevsim etkili nasıl yorgunluksa :)))
keyifler iyidir umarım.

h.g baharımmmm
vışşş sen yeni mi haber aldın yavrımmm evet 2.level e geçicezzzz onun çilesini çekmedeyiz
darısı başınızaaaa

Baharcım uyku modu bende de var sanırım deliksiz uyuyamamaktan kaynaklanıyor...

Dilekçim bende aynı her şey aynı maaş ,aynı iş bazen aşırı yoğun oluyorum , bazende bööle lak laka yapacak vakit buluyorum şu an iş yok ama öğleden sonra olabilir bizim sektör anlık çalışıyor bende Efeye photoshopta eşleştirme kartı hazırlıyorum kendi çapımda , senin yaptığın oyuncağa da bayıldım çok yaratıcı bir fikir .

h.g baharımmmm
vışşş sen yeni mi haber aldın yavrımmm evet 2.level e geçicezzzz onun çilesini çekmedeyiz
darısı başınızaaaa
vışşşş senin haberin yoh muuuu... biz ikinciyi patlattık bacım... huysuzluk tavan bizde de :)
canım deliksiz bir uyusam 3 gün uyanmam öldü deyip gömmeye kalkarlar diye korkuyom walla.

günaydın güzel hatunlar.. şöyle bir göz attığım kadarıyla herkes uykusuz.. benim sıpada iyice erken kalkmaya başladı bende uyumak istiyom..

baharciiiim hosgeldin nasilsin bakalim
oy oy ali efemde disliler kervanina katildi demek
gor bak simdi hepsi hizli hizli arka arkaya cikacak
insallah alinin cikardigindan daha kolay cikartirsiniz disleri :)

günaydın kızlar evimi topladım yagızı uyuttum geldim

elacım bişey sorcam sen hala sallıyomusun eymeni bi çaresini buldunmu???

baharcımmmm
aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hakket haberim yok ammaaaa cahal kalmışım yaaaa
pardon bacımmm hadi hayırlısı olsun incii gibim dişleriniz olsunnn inş. tekrar özürrrr....

h.g.
gülcanım

hoşbulduk tülaycım şükür denk gelebildik sonunda:)))
paşamız nasıl mız mız mı hala??

gulcancim
yani sallamayi birakmak icin mesela yatagina yatir sende oda da yaninda dur
tabi aaglayacaktir ama e nazindan senin orda oldugunu gordukce terkedikldigini dusunmeyecektir. Boyle bir iki sefer aglar sonra uyumayi ogrenir diye dusunuyorum ama tabi hic aglatamam diyorsan baska bir cozum gelmiyor aklima

baharciiiim hosgeldin nasilsin bakalim
oy oy ali efemde disliler kervanina katildi demek
gor bak simdi hepsi hizli hizli arka arkaya cikacak
insallah alinin cikardigindan daha kolay cikartirsiniz disleri :)
ayyy saol tatlım yaaaa. iyi sayılır işte uyku gözümden akıyo. oğlum uyudu ben de uyudum ama böööle kış uykusuna yatasım var napiim.
sen ne yaptın ctesi maç var dimi kesin?
hojgeldin bebeğim...
günaydın kızlar evimi topladım yagızı uyuttum geldim

elacım bişey sorcam sen hala sallıyomusun eymeni bi çaresini buldunmu???
gülcanım hoşgeldin canım. sen neden taktın bu sallama olayına be ya. zamanla atacaklar onu. biz de ali efeyi sallayarak uyuturduk şimdi bazen sallıyoz bazen de kendi ağzında bibişi (biberon) uyuyup kalıyo.
baharcımmmm
aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hakket haberim yok ammaaaa cahal kalmışım yaaaa
pardon bacımmm hadi hayırlısı olsun incii gibim dişleriniz olsunnn inş. tekrar özürrrr....

h.g.
gülcanım
ne özrü kız deli. ben yazmamışım sanırım burda bak ebru da duymamış :)) özürler benden :)

Meryem , Gülcan hoşgeldiniz :)))

Ben akşam tahammül edemedim salladım valla , bir kaç haftadır emziğini takıp yanına uzanıyorum bizim karyolada kendi kendine uyuyor ama uyuyana kadar tonlarca dönüyor mırıldanıyor , ellerini burnuma gözüme sokuyor ayağıyla tekme atıyor dünde yüz üstü yattı gözü kapalı emekliyor popoyu kaldırıyor ayyy dedim sallıcam yazık yavruma ...Bir de iki gündür biberonun ağzını kestim makasla sütü yatmadan öyle içiriyorum , biberonu almıyor bardaklada sütü içimiyor bu şekilde içti bakalım bugünde içecek mi , anlık değişiyor tepkileri .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…