vışşşş senin haberin yoh muuuu... biz ikinciyi patlattık bacım... huysuzluk tavan bizde de :)h.g baharımmmm
vışşş sen yeni mi haber aldın yavrımmm evet 2.level e geçicezzzz onun çilesini çekmedeyiz
darısı başınızaaaa
canım deliksiz bir uyusam 3 gün uyanmam öldü deyip gömmeye kalkarlar diye korkuyom walla.Baharcım uyku modu bende de var sanırım deliksiz uyuyamamaktan kaynaklanıyor...
Dilekçim bende aynı her şey aynı maaş ,aynı iş bazen aşırı yoğun oluyorum , bazende bööle lak laka yapacak vakit buluyorum şu an iş yok ama öğleden sonra olabilir bizim sektör anlık çalışıyor bende Efeye photoshopta eşleştirme kartı hazırlıyorum kendi çapımda , senin yaptığın oyuncağa da bayıldım çok yaratıcı bir fikir .
ayyy saol tatlım yaaaa. iyi sayılır işte uyku gözümden akıyo. oğlum uyudu ben de uyudum ama böööle kış uykusuna yatasım var napiim.baharciiiim hosgeldin nasilsin bakalim
oy oy ali efemde disliler kervanina katildi demek
gor bak simdi hepsi hizli hizli arka arkaya cikacak
insallah alinin cikardigindan daha kolay cikartirsiniz disleri :)
hojgeldin bebeğim...selam kızlar..
gülcanım hoşgeldin canım. sen neden taktın bu sallama olayına be ya. zamanla atacaklar onu. biz de ali efeyi sallayarak uyuturduk şimdi bazen sallıyoz bazen de kendi ağzında bibişi (biberon) uyuyup kalıyo.günaydın kızlar evimi topladım yagızı uyuttum geldim
elacım bişey sorcam sen hala sallıyomusun eymeni bi çaresini buldunmu???
ne özrü kız deli. ben yazmamışım sanırım burda bak ebru da duymamış :)) özürler benden :)baharcımmmm
aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hakket haberim yok ammaaaa cahal kalmışım yaaaa
pardon bacımmm hadi hayırlısı olsun incii gibim dişleriniz olsunnn inş. tekrar özürrrr....
h.g.
gülcanım
dilekçim halil ibrahim dün geceden beri çok huysuz dişler gelmeye
devam edicek sanırım...
ela cım çok sağol
Allah bebelere ve anneler kolaylık versin vallaaa...zormuşş bu işşşllleeerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?