2009 Eylül Anneleri

baharcim simdilik cuamrtesi mac var gorunuyor
fakat ertelenmesini isticez insallah olur
o gun cunku acik ogretim sinavlari varmis ve bizim takimin 2 oyuncusu sinava girecegi icin macta olamicak

[günaydın kızlar bizimde 6 dişimiz oldu üsten 4ünü aynı anda çıkarttı bugün oğluma diş buğdayı yapacam öle büyükbişi değil sürekli ayakta durmak istiyo yatakta dört dönüyo işimiz baya zor
buda oğlum ve dandini hasan'ı alıntı yapmayın silecem olurmu:)))[

Son düzenleme:
ebrucum aglamasına dayanırım o konuda
şu yatır kaldır yapmaya gücüm yok ruhsal olarak çünkü geçen denemede 4 günde pes etmiştim yine aynı şey olsun istemıyorum

gülcanım hoşgeldin canım. sen neden taktın bu sallama olayına be ya. zamanla atacaklar onu. biz de ali efeyi sallayarak uyuturduk şimdi bazen sallıyoz bazen de kendi ağzında bibişi (biberon) uyuyup kalıyo.
)
baharcım benım derdim sallamama değil sabahlara kadar sallamış adamım
ama yagız hala ya emerek yada sallayarak uyudugu için şu ana kdar kesınlıkle kendısı uyukalmamıştır olmadı öle bi mucize bizde
gece boyu en az 5-6 sefer kalkıyoruz emzırıp yatıyorum eee iki gün sonra memeden kesılınce nasıl uykuya geri döncek benim aklıma o takılıyo
sallayarak uyudugu için kesıntısız uyumuyo canımcım ondan şey ettim

ebru inş ertelenir de görüşürüz ya.
filiz maşallah kuzu çooook tatlı çıkmış yaaaa.... dişleriniz de hayırlı uğurlu olsun canım.

oyy maşallah oğluşuna.. bizde allatarı çıkardık çok şükür üstler kaşınmaya başladı bu sefer yavrum nereyi ısıracağını şaşırıyo..biraz zor çıkarcak gibi.. bende diş buğdayı yapcam ama nasıl yapılıyo bir tarif verin bana ..

gülcan cım dert etmeee
o zmn gündüz daha güzek ek gıda alıcakları için
su vermen yeterli olucak
arkadaşım kesti memeden yeniii
sabaha kadar uyuyo uyanırsa su verip yatıyo tekrar diyoooo

Allah kolaylık verirrr

gülcan bizimde hiç belli olmuyo bazen saatlerce dalamazken uykuya bazen sızıyooo
bazen, sallanmanın s sinde uyuyo

kızlar ben geçen ay ilk reglimi oldum.. şimdi üç gün öncede olmam gerekiyodu ama hala beklemedeyim.. hamile olma ihtimalim neredeyse yok diyebilirim..ikinci regl böyle düzensiz geliyo dimi..normal yaniii

teşşekür edriz kızlar adam oldu artık :)) biz buğdayı kaynatcaz içine ceviz fındık falan atıcaz küçük kadehlerim vardı onları kurdele ile süsledim onlara koyacam yanınada tuz yada şeker dileyen nasıl isterse öle bişi olacak

anladım canım. gece o kadar uyanmak gerçekten zor. gece sadece sen mi emziriyorsun yoksa ek mama da veriyor musun gülcanım?

filiz maşallah yakışıklıya büyümüş kerata artist olmuş şapkasını yesinler

ahhh uyuyomuş mu suyla tülaycım inş. benımkıde uyur yoksa açlık degıl zaten uyanmısı

yasemın hb ayy bende bı ara yagız ek gıdayı red edınce kesmiştim biberonu öle veriyodum

şapkasız çıkmaz tarzı bölee:))

filizcim masallah oglun cok guzel allah nazarlardan saklasin
dislerinizde hayirli ugurlu olsun

gulcancim yok yatir kaldir yapma sadece oda da yaninda dur ama kucagina da alma bakalim boyle ne kadar durcak bana sanki biraz aglar sonra uykuya dalar gibi geliyor ama sen tabi yagizin huyunu daha iyi bilirsin

yaaa bende bu gece uyandiginda emme olayini usunuyorum naparim diye
eger sutum biterse o zaman gece uyandigina ememicekte napcaz hakkaten sirf su icerek kanip uyur mu yaw

sağol canım banada fikir oldu..gözüm keserse yapıcam en kısa zamanda bakalım..

ya evetttt gülcan ım rahat ol..
aman bnm oğlan alışkanlık üzere kalkıp emiyo bu aralar ama akşam
epey uyudu bi kez uyandı
ama sabah çok erkenciiii sıpaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…