ebrucum aglamasına dayanırım o konudagulcancim
yani sallamayi birakmak icin mesela yatagina yatir sende oda da yaninda dur
tabi aaglayacaktir ama e nazindan senin orda oldugunu gordukce terkedikldigini dusunmeyecektir. Boyle bir iki sefer aglar sonra uyumayi ogrenir diye dusunuyorum ama tabi hic aglatamam diyorsan baska bir cozum gelmiyor aklima
baharcım benım derdim sallamama değil sabahlara kadar sallamış adamımgülcanım hoşgeldin canım. sen neden taktın bu sallama olayına be ya. zamanla atacaklar onu. biz de ali efeyi sallayarak uyuturduk şimdi bazen sallıyoz bazen de kendi ağzında bibişi (biberon) uyuyup kalıyo.
)
baharcım benım derdim sallamama değil sabahlara kadar sallamış adamım
ama yagız hala ya emerek yada sallayarak uyudugu için şu ana kdar kesınlıkle kendısı uyukalmamıştır olmadı öle bi mucize bizde
gece boyu en az 5-6 sefer kalkıyoruz emzırıp yatıyorum eee iki gün sonra memeden kesılınce nasıl uykuya geri döncek benim aklıma o takılıyo
sallayarak uyudugu için kesıntısız uyumuyo canımcım ondan şey ettim
filiz maşallah yakışıklıya büyümüş kerata artist olmuş şapkasını yesinler
ahhh uyuyomuş mu suyla tülaycım inş. benımkıde uyur yoksa açlık degıl zaten uyanmısı
yasemın hb ayy bende bı ara yagız ek gıdayı red edınce kesmiştim biberonu öle veriyodum
teşşekür edriz kızlar adam oldu artık :)) biz buğdayı kaynatcaz içine ceviz fındık falan atıcaz küçük kadehlerim vardı onları kurdele ile süsledim onlara koyacam yanınada tuz yada şeker dileyen nasıl isterse öle bişi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?