dilek bana da abartı geldi mesela benim kız ali babanın çiftliğini söylerken hayvan seslerine gelir gelmez kendşi kendi bağırmaya başlıyor ama tamamlaması biraz gariibime geldi benim de....
mesela rüzgara ben hadi kızım kakanı yap, eh eh diyorum, kendini ıkınmak için zorlayıp kakasını yapıyor, çünkü bazen oyuna falan dalıp kakasını yapmıyor sanırım, gece yatmadan önce bu şekilde kakamızı yapıyoruz rahat uyusun diye. ama belli başlı kelimeler dışında konuşmuyor, zaten konuşmaları çok da bilinçli değil, baba diyor ama babamıza seslenmiyor bunu derken mesela...
yasemin çok hoşsun canım ya demek herşeye inanıyorsun, ben de balik burcuyumsenden de beter.
feyza ilacın ismini ben hatırlayamadım, öğlen yazarım ama eve gidip gelicem.
Doğru diyorsun Dilek olabilir , ben de dün okudum hayret ettim , dedim ki demek ki üstün zekalı olunca böyle oluyor ... Biz efe için hiç yorum yapmıyoruz , ama çevremizde kiler şanslı olduğumuzu tepkileri iyi bir bebek olduğunu söylüyorlar ama tabi normal bir bebek sağlıklı ayına göre hareket ediyor hatta dönmelere bile geç başladı zaten bu aylardan sonra o kadar hızlı gelişecekler ki bizler bile takip edemeyeceğiz sanırım ...
dilek bana da fazla abartılı geldi
yani dediklerinin bi kısmını yapıyordur belki de öyle şarkılar cümleler falan hiç inandırıcı değil
şimdi canlandırmaya çalışıyorum da
eda şu anda cümle kurup şarkı söylese ben korkarım yaa
chucky gibi yaaa
minicik bebek bi de oturup dertleşsin
belki de yaseminin dediği gibi etrafımızda görmediğimiz için yadırgıyoruzdur ama yine de abartılar var gibi
Kızlar ya alakasız olacak ama bana gÜzel bİrkaÇ flİm Önerİrmİsİnİz cd alacam
kızlar araba koltugu ne marka kullanıyorsunuz?? bugun almam şart. uzun yola cıkıyoruz.
gunaydin kizlar
yasemincim verdigin linki henuz okuyamadim ama merak ettim bakcam simdi
bizim oglan valla hic oyle ileri zeka belirtileri gostermiyorama surekli zir zir aglamak anne kucagindan baska bir yerde susmamak kendi kendini oyalayamamak ileri zeka gostergesiyse bilemicem
kizlar allahaskina soyleyin sizin bebeler nasil ya ali hic kendi kendine durmuyor cok huysuz
surekli agliyor
dun alisveris yapmaya ciktik arabasinda kesinlikle durmak istemiyor kucagimiza alcaz illa hatta sadece ben alcam baskalarini da istemiyor ya sorunu nedir benim oglanin
normalde boyle bir cocuk deildi son 2 haftadir iyice zivanadan cikti cok uzuluyorum bilmeden yanlis birseyler mi yaptik boyle oldu
meryemcim bizim koltugumuz römer marka isofiksli
sana tavsiyem ne marka alirsan al mutlaka ustune havlu kilif al ya da diktirt cunku inanilmaz terletiyor hele de simdi iyice sicaklarda bastiri, ali sucuk gibi oluyor araba koltugunda
ebru hoş geldin, niye böyle oldu aliş ya, durduk yere mi ağlıyor birden bire, yoksa sıkılınca mı yani arabasına oturur oturmazmı belli süre geçince mi, belki seninle olmak istiyordur ne biliyim ilk aklıma gelen anlattıklarından bu oldu, acaba işe gittiğinin farkınd aolduğundan senden ayrılmakmı istemiyo....
benim kız dışarıda kuzu gibi , mesela dün yemeğe gittik mama sandalyesine oturtum önüne de ekmek koydum onu yaladı sıkılınca bağırdı eşim biraz gezdirdi tekrar koyduk, yani dışarıda saatlerce durabiliyo, özellikle araba koltuğunda sızıp kalıyıo zaten....evdede oyuncaklarıyla oynuyor, bir saate yakın sıkılmadan ben arada görünüyorum o kadar....
Erucum dilimi ısırayım Efe , arabasında duruyor sadece etrafta ne görürse sarkıyor , hele mağazada tutup tutup kıyafetleri çekiyor ellerinde sürekli bir şey olacak evde de , önünde oyuncaklarıyla biz odadayken baya duruyor .. Ama odada değilsek 15 20 dakika ancak duruyor ... şu ara en büyük zevki eline geçeni yere atması ... maalesef bana ve babaya hiç düşkün değil buna çok üzülüyoruz ikimizde , yani herkeze gidebiliyor ( yaşlı amcalara ve sakallılar hariç ama bugüne kadar ağladığı kadın yok ) Şimdilik böyle ama huy konusunda beni hep uyarıyorlar her hastalığında huyu değişir diye mesela hiç ağlama huyu yoktu şimdi elinden bvir şeyi aldığımda ya da sıkıldığında ağlar gibi yapıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?