2009 Eylül Anneleri

canım bırak ağlasından çok yerde vakit geçirin hep beraber sıkılınca oyalamaya çalışın mümkün oldukça yavaş yavaş o zaman uzar

Konnuyu süper özetlemişsin %100 sana katılıyorum canım. :lepi:

gülnazcım koparıyo ağzına alınca eğer yutabileceği büyüklükteyse yutuyo genelde tüh diyip tüküürüp atıyo, bend ehiç cesaret edemiyordum canım, geçen hafta kaynanam eline verdi ekmeği bişey olmaz dedi, tabi ben diken üstündeydim ya koparırsa diye, hep kopardı ama ya tükütdü, ya yedi, yutamadıklarını da öğürüp çıkardı kusmadan. ben ce mutlaka ver...

kızlar geçen bi arkadaş yazdı kepekli ekmek verdim diye, yanlış hatırlamadıysam, kayın validem kesinlikle bebeğe kepekli ekmek verme dedi, demiri vücuttan emiyormuş.... bol bol ekmek ver dedi eline, çünkü görümcemin doktoru tavsiye etmiş, benim de ilk gittiğim doktor vardı ya bi kadın, uzun uzun anlatan, ekmek bebekler için çok yararlıymış, o demiş... tabi abartmamak da lazım.

ebrucum sanki halil ibrahimi anlatıyosun walla 2-3 gündür
aynısııııı..delirmek üzereim Allah tan gece uykusu uyuyor aynı süreçte
illa bi sıkıntı oluyooooo ben bunu anladım
sağlıkları iyi olsunda az kaldı yaşlarına
hoş o zmanda karıştırıcaklar her yeriiii:)

bnm oğlan yakında emeklicek gibi çalışmalara başladı
sıkılmasa dünden bugüne çözmüştü ama
annesinin kollarını yormak varken işine gelmiyo tabiii

Canım sana ben de tamamen katılıyorum. Ben de 11 aylıkken hem yürümüş hem konuşmuşum ayrıca çisimi de söylüyomuşum. Aynen bunun böyle olması bana bişi kattımı hayır.

tulay ve elaaa hosgeldiniz kizlar
tulaycim valla ali de beni delirtmek uzere valla boyle olunca da iyi ki calisiyorum diyorum yoksa anam aglardi butun gun evde o sekilde
bakalim simdi onumde 2 zorlu gun var hafta ici yapamadigini 2 gune sigdirip yeterli iskenceyi cektiriyor kuzu :))) of of ama yine de cok seker insan kiyamiyor yaaa
dedigin gibi allahtan gece uyuyorlar yoksa felaket olurdu

bnm oğlumda çözümlediğim bu sıkıntılı süreç
yeni bi aktivite öncesi yaşıyor
net oturmadan öncede yaşıyordukkk,oturup yemek yemeği öğrenme evvelinde yaşadık..vs.
şimdi sanırım ya emeklicek yada yürücek
onun heycanından yapıyoo..ve beceremediği için o yeni aktiviteyi
anneye sarıyorrr

yaa ebru ben napim
valla bunalmış durumdayım,onun sevgisi olmaza hayattan soğudum o derece
dün mesela sırf oğlum için dışarı çıktım
arabasında delirdi resmen eve nasıl geldik bilemedikkk
bugün parka götürücem
salıncakta avunur belkii

ebru bence kesinlikle senle olmak istiyor canım aliş, sana çok düşkün bir bebek demekki... ben buna yordum daha çok senle vakit geçirmek istiyor dememki. bu arada mesela senle oyun oynarken demi sıkılıyor... yani kucaktamı durmak istiyor...

aynı şeyler benim kızda da var dilek, özellikle uyandığında bi titreme geliyo, böyle ürperti gibi, kakasını yaparken de ürperiyor, ben de senle aynı endişeleri hissettim, ama bir arkadaşımın abisinin 2 yaşındaki bebeğinde epilepsi çıktı, kesinlikle böyle bir şey değilmiş. bizimki vucudun ürpermesi sadece. bir de aynı tepkiler rüzgarda da var, mesela elinden bişeyi alalım dişini sıkıp ellerini de arkasına uzatıp resmen kriz geçirircesine ağlıypr, suratı falan kızarıyor.... yani normal canım defnenin tepkileri.

Benim oğlumda diş çıkartacağı hafta gece uyanıyor bir kaç sefer , ama geçen okudum büyüme atağı yaşarkende hormonlar gece çok hızlı çalışıyormuş ve gece uykusunu bölebiliyormuş yani normalde uyuyan bebek gece uyumuyorsa Tülay dediğin gibi bir şeyler yaşayacaktır ...

Ebrucum biliyorum kızacaksın ama yerinde olmayı o kadar çok isterdim ki sürekli bana geln bir bebek , sürekli beni isteyen çok mu egoitim anlamadım benimki de tersi olmasam umrunda değil ((

Dilekçim Efe de yemek saati gelince sinirleniyor daha ne yiceğini bilmeden ağız büzülüyor eller fır fır ayaklarda hareket halinde , bir de yutarken eğer boğzanına takılırsa şööle bir titriyor ...

ela tülay hoşgeldiniz.....

offf ya rüzgar 2,5 saat uyumuş aradım evi, tabi bu sırada eşim de annem de uyumuş, öğlen kızın evde yiyeceği yemek yok.....ben olsam yemeğini falan düşünürüm, tamam annem mecbur rüzgarın yanında duracak ama bizimki de maketlere dalmış ya...

biz baby2go nun koltuğunu aldık gayetde güzel iki aydır kuulanıyoz memnunum kızlar.. bade hanım artık hiç arabasında durmuyo hele mağazaya yada markete girdiysek illa gelip kucağa herşeyi ellicek hanım.. eskiden ne rahattı uykusu gelince uyurdu bende gezerdim.. benim kızda çok asabi istediği birşeyi alamayınca yada biz elinden alınca basıyo feryadı resmen söyleniyo bize...

baharcım hoşgeldin, keyifler yerinde....

bu arada görümcemin 40. haftası geçti ve daha doğurmadı, bakalım sezerciğe doğru kayıyo gibi, ama ilk ikisi nıormal doğum nasıl olacak onun için bilemiyorum. bir de çok kilolu 100 den fazla , hemen ayağa kalkamaz da ama kalkması lazım malum ortanca 1 yaşında ..... off ya nşallah kolay bir şekilde doğurur, hemen de ayağa kalkar....

Hayırdır meryem siz de mi tatile cıkıyorsunuz?? Bizim hala 1 yaşına kadar olan var bebe comfort onu kullanıyoruz büyük almadım henüz.

yok canım tatil 14 hazıranda. bu akşam bandırmaya gişdiyoruz pazar dönüş.

Ebru Alitunam da öyle. biz çogu zaman bi elimde alituna diğerinde araba seklınde gezıyoruz:) yakın yerlere ben kucagımda cıkarıyorum. arabasında aglayınca bazen hızlandırıyorum falan zorla oyalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…