poooof masallah kizlar sizinkilere yok ya aliyi mesela ilk anda bile kendi arabasina oturtamiyorum direk vucudunu kasip gobegini yukari dikiyor oturtabilene askolsun
cok cabuk sıkılıyor herseyden odadaysam da oturma pozisyonundan direk emekleme pozisyonuna geciyor biraz durup basliyor mizmizlanmaya direk alayim istiyor
birde dedigim gibi direk bana dustu benden baska kimseye gitmek istemiyor nasil agliyor
birinin kucagindayken benim sesimi duymasin yuzumu gormesin diye direk kaciriyorlar cocugu sesimi duydugu an basliyor cunku aglamaya bana gelmek icin((
of ya dedigim gibi cok uzuluyorum fazla mi simardi acaba napmak lazim bunu degistirmek icin
sabiha paktuna da cocukla kesinlikle inatlasmayin diyor surekli o yuzden birakayim aglasin almayayim da yapamiyorum ama acaba umursamasam mi agladiginda
Ben 10 aylıkken desteksiz yürüyormuşum , 5 aylıkken dişlerim çıkmış, yaşımdayken kelimeleri çok net kullanıyormuşum ve kakamı söylüyormuşum bu bana bir şey kazandırdı mı hayır sadece annem daha rahat etmiştir , hayatta öne geçmemi sağladı mı hayır , ee o zaman bir şeyleri geç ya da erken yapmak önemli değil , geç olsun sağlıklı olsun mantığındayım ben ama benim kayınvalidem hırslı bana kalsa efe ne erkenden desteksiz otururdu ne de adım atıp tay tay dururdu, bence bunlar toplumun getirdiği yarıştırma isteği maalesef erken yürüyüp konuşunca ne olacak madalya mı takacaklar anlamıyorum ...
Ben 10 aylıkken desteksiz yürüyormuşum , 5 aylıkken dişlerim çıkmış, yaşımdayken kelimeleri çok net kullanıyormuşum ve kakamı söylüyormuşum bu bana bir şey kazandırdı mı hayır sadece annem daha rahat etmiştir , hayatta öne geçmemi sağladı mı hayır , ee o zaman bir şeyleri geç ya da erken yapmak önemli değil , geç olsun sağlıklı olsun mantığındayım ben ama benim kayınvalidem hırslı bana kalsa efe ne erkenden desteksiz otururdu ne de adım atıp tay tay dururdu, bence bunlar toplumun getirdiği yarıştırma isteği maalesef erken yürüyüp konuşunca ne olacak madalya mı takacaklar anlamıyorum ...
Hayırdır meryem siz de mi tatile cıkıyorsunuz?? Bizim hala 1 yaşına kadar olan var bebe comfort onu kullanıyoruz büyük almadım henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?