2009 Eylül Anneleri

kipada bu markadada ındırım var. ama ben daha onmce hiç duymamıstım bunu. iyimi guvenlımı

h.g gülay cım
evet yasemin aynen büyüme atağı yaşıyor bebeklerimiz şu ara tam emekleme,sıralama,taytay hatta yürüme zamanı geliyorrr anlayışılı olmalıyıs ama zorluyolar iiceeee
bnm oğlumda da iki gündür burnundan derin nefes almayı bide
farklı sesler çıkararak genizini temizlemeyi öğreniyor

eşim her gece panik boğazına bişi kaçtı sanıyor :))))

ya siz yine şanslısınız eşleriniz vardır yanınızda
biz genelde yanlızız eşim bize eşlik edemiyor pek işlerinden dolayı
ben pusetimi iktircem,oğlumumu taşıcam kucağımda

anneler nasıl harikalar yaratıyorrr anlıyorum artık walla
zorda kalınca:)))

gulaycim yemek yoksa dert degil bizde alinin yemeklerini onun yeme saatinden yarim saat once pisiriyoruz
buharda 15 bilemedin en fazla 20 dakikada pisiyor sebze ve eti
hemen koyuversinler

yasemincim ah ah uzaktan hos geliyorda basina gelse bence sende bikarsin gercekten zor oluyor ust uste yasamak
valla italya icin diyorum su baglanan sal gibi seylerden alip aliyi ustume baglicam anca oyle gezeriz biz bana da iyi spor olur zayiflarim he he :)

valla meryem siz soylediniz de biraz rahatladim sirf benim sipa deil yani boole
insallah gecici bir durumdur duzelir

selam kızlar,

defne gece uykularına çok zor dalıyor. yanına uzanıyorum. saga sola fır fır donuyor. popoyu dikiyor havaya. benim saçlarımı, yüzümü yoluyor. kendi saclarını çok fena çekiyor. aglıyor, dalmak istiyor ama dalamıyor. diş çıkmaya başladıgından beri bu şekilde. dişler çıktı, henüz uzamadı tam ama hala dişden mi acaba ya? eminim benimki gibi olan çok bebiş vardır. bir de geceleri deliksiz uyuyan çocuk 3-5 kez kalkıyor. uyku saatimiz akşam en geç 9 ken, şimdi 11 oldu ( off yaa

birde bebeklerin neler yaptıgından bahsetmişsiniz. valla bizimki de tembel. emeklemiyor ama sürünüyor. sürünüp döne döne salonun bir köşesinden diğer köşesine gidiyor. emekleyen bebekleri çok tatlı buluyorum ama sanırım defnenin emeklemesini istemiyorum. iyi bişey degil çünkü. ufacık ip, kıl vs..yerdeki herşeyi farkedip eline alıp zaman zaman agzına goturuyor ama bu kaçınılmaz tabi..... onun dışında çoğu tepkiyi anlıyor. baba, anne, gel, dede, meme diyebiliyor. bir de bu aralar hiç yanlız kalmak istemiyor. yanından gidince hemen aglıyor......

Ben arabasını kullanıyorum , mama sandalyesinide baby 2 go aldık çok memnunuz arabasının tekerleri biraz gevşek ve sağlam durmuyor ama genel olarak rahat benim için .
Araba koltuğunuda heralde aynı markadan alıcaz .

yasemincim sabahtan tembih ettim eşimi, yemeğini yap diye, adam maketlerine dalmış ya, kaç saattir.

haklısın tülaycım, evet eşim mesai saatleri dışında hep yanımda ama biz de emir komuta zinciri şeklinde çalışıyoruz, sürekli bişey istemem lazım, istediğim herşeyi yapar ama aklına ben istemesem bişey gelmez genelde....

ya kizlar simdi yarin aksam bir arkadaslarimizin oglunun dogum gunu var
bahcede mangal yapacaklarmis bizi de davet ettiler baya kalabalik olcaz
diyor ki merak etme aliyi uyuturuz burda gelin diye israr ediyor ama ben emin olamiyorum
cocugum bu kadar huysuzken gitsem mi acaba ((

yine de sukur tabi alinin tek rahat durdugu yer otomobil
arkada koltugunda super oturuyor hic aglamiyor
bu sayede bir yere gitmek hic sorun olmuyor bizim icin sorun arabadan indigimizden itibaren basliyor

git çocukların sağı solu belli olmaz belki kalabalık hoşuna gider.. huysuzlanırsada kaderinize küsüp gelirsinizz

ben hep meryeme veridğim linkten aldım olmazsa ben de baby2go ya bakıyım yasemincim.... ama kraftın bayisi bana abla fazla para verme kraft diye yan ürünü babymax al demişti. ben kraftın oto koltuğundan çok memnunum... sanırım yine babymax alırım...

ebrucum rüzgar herşeyi yemiyo biliyosun, buharda et pişirsem sert olur, şimdi et zamanı, eşime pirinçli köfte yemeği yap dedim, sebze de koy içine. unutmuş ya, offf ben mi hatırlacam sürekli.

gülaycım görümcene hayırlı doğumlar diliyorum canım. Allah tamamına erdirsin.
tülayım senin işin gerçekten zor canım tek başına bütün herşeyine koşturuyorsun hem oğlunun hem evin.
ebru bence git canım baktın çok huysuzlanıyor dönersiniz en fazla.
meryem ben kraft kullanıyorum oto koltuğu, mama sandalyesi ve bebek arabasını. kraft sponsorluğunda yapmış gibiyiz ali efeyi :)
bu arada bi tek gülay fark etti geldiğimi....

gülaycım güzel ve ucuzmu baya. bugun bakıp halledeyım bende..
ebru evet gecıcı bır durum 3 yasından sonra koltuga binmek istiyorlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…