2009 Eylül Anneleri

kızlar oto koltugu çok onemli bence. saglam birşey ve terletmeyen bir kumaştan olması lazım.
36 kiloya kadar kullanacaklar. bu da sanırım 5 yaş yapar en azından. ama çok değişken fiyatlar var.
bana da kuzenim verdi, onu kullanıyorum 1 aydır ama hiç sevmedim. sanırım denk getirip alıcam en kısa zamanda.

tubacim diger disleride geliyordur belki o yuzdendir sıkıntısı
bir ara hem ali hem defne gece uyumuyorlardi dogru duzgun oy oy ne cekmistim ise ilk basladigim ay
allahtan gecici bir donem rahatlayinca yine uyumaya basliyorlar yine oyle olacaktir

dun gece bizimki de ilk uykuya dalarken cok zorlandi
zaten artik gece uykusuna yatarken beni yaninda istiyor ben odasinda bir sandalyem var orda hicbisey yapmadan oturuyorum arada kafasini kaldirip beni yokluyorordaysam donup uyumaya calisiyor
neyse dun gece don don uyumadi surejkli kivraniyor
allah allah acmi acaba dedim kaldirdim o saatte yemek yedirdim tekrar yatirdim tabi yat kalk hareket olunca bagirsaklarda rahatladi heralde yatirmamla cocugumdan bir sesler port zort ama cok komik o bunyeden ciktigina kimse inanmaz meger gazi varmista ondan uyumuyormus direk uyudu sipa sonra

bence yerine gidin özelcan bebenin yasemin balgatta biz orayı çok seviyoruz..... hep oradan alışveriş yapıyoruz....

ebru kesinlikle git, hep kaynanam der bebek rezilliğe de alışsın, sürekli aynı saatlerde uyumaya yemek yemeğe alışan bebekler sonra huzursuz oluyorlar der farklı bi durumla karşılaşınca, rüzgar genelde 9, 8.5 da uyur ama ben iki gündür gezme derdine 10 da uyuytuyorum alışsın bu gibi şeylere diye, biz de cumartesi arkadaşlara davetliyiz. kezinlikle git, huzurlaşınc adönersiniz zaten....

şu ileri zekalı bebekle ilgili söylenenler ilginç. şüpheyle bakmakla birlikte dogru olabilecegini dusunuyorum. ama hakikaten çok zor boyle bebeklerin eğitimi. onlar için ayrı okul var ama sayılı sayıda. allah kolaylık versin ailesine.

ebrucum, evet o dönemi hatırlıyorum. bugünlere şükür yine.

ya senin gibi ben de bazen odasındaki sandalyede oturuyorum. o da yatagında arada bana bakıp uyumaya calısıyor. kimi zaman işe yarıyor, kimi zaman yemiyor. illa kucak...

oy baharim hosgeldin geldigini farkettim ama o kadar kendi derdime dalmisim ki selam vermeyi unuttum
bazen cok kiziyorum kendime ne kadar sabirsiz tahammulsuz dayaniksiz bir insanim diye ufacik seyyler bile benim icin buyuk sorun oluyo kucucuk bir bebeyi idare edemiyorum valla yaaa

tubacim haklisin koltuk konusunda cok onemli gercekten
bizim kayinpeder sponsor oldu koltuga gittik romer aldik ama cok pahali bu kadarina da gerek yoktu bence ama onlar almak konusunda israrci olunca itiraz etmek sacma olacakti
ama sanirim bu oto koltugunun terletmeyeni yok yani bizimki de sirilsiklam yapiyor cocugu o yuzden uzerlerine havlu kilif satiliyor ondan almak lazim aklinizda bulunsun

saolun kizlar cevaplariniz icin sanirim gidecegim dediginiz ibi belli olmaz belki uyum saglarda bizde biraz eglenmis insan gormus oluruz :)))
zaten durmuyor diye ortamlara sokmamak istemiyorum cunku girdikce belki alisir uyum saglar

Bahar hoşgeldin kalabalık ve hararetli bir gün herkes bir şey danışırken atlamış olabiliriz :))

Ebrucum haklısın uzaktan hoş gelebilir dediğin ama ne bileyim anneye düşkün bebeleri görünce ben üzülüyorum kendi adıma , efe beni hafta içi günde 2 saat görüyor onda da uykulu oluyor çoğu zaman .

Tülaycım evdeyken bende çok yoruluyordum hele ek gıdalara başladığımız dönem ne zor gelmişti , zaten evdeyken bile hafta da bir kaç gün bir yardımcı olmalı yani akraba olur anne olur çok zor gerçekten ...

Gülaycım bu arada kaynadı görümcene bravo valla , daha geçen sene sen şekerlerini dağıtmıştın bu sene yine doğum ha ...

ogl.sonra kuzenimin bebeginin diş bugdayına gidicez. kalkıp acilen hazırlanmalıyım.

bu arada sag salim kociş gelecek eve bugun saat 15:00 gibi. havada şu an... inse de rahatlasam..

ebru ben havlu kılıf ana kucagı için almıştım ama bu koltuga almadım. umarım şimdi seyahate çıkıyoruz, çok sıkıntı olmaz...

bahar ben seni farkettimde görmezden geldim:)
Ebru ben olsam giderdim. ona gitme buna gitme onu yaopma bunu yapma çocuk ezıyete dönüştürür hayatımızı. ben kendi adıma hemen her yere gidiyorum.

çıkmadan cevap yazmassam olmazdi......

MERYEM e aynen katılıyorum...biz onlara da degil biraz da onlar bize ayak uydursunlar ))))))))

bu arada aklımdaydı unutmadan yazayım......

GÜLAY cım...geçmişde birşey okudum ama yanlışmı okudum acaba. 2 yumurta sarısı kırıp yediriyorum demişsin. çok gelmesin canım ?
tabi özellikle bu şekilde bir beslenme planı yaptıysa dr.unuz bilmiyorum ama yaşına kadar yarım yumurta sarısını geçmeyecek demişti bize dr.umuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…