2009 Eylül Anneleri

saolun hoşbulduk kızlar.
topik bugün öğrenelim öğretelim modunda sevdim walla :)
meryem sana soda şişesi farz oldu anacım. ben ilk buluşmaya kadar stok yapayım bari...

Bu arada okuduğum bir kaç şeyi paylaşmak isterim , şu an için küçük top gibi şeyler bebek gelişimi için ideal oyuncaklarmış , onları bişr leğenin içine koyup oynatmak çok hoşlarına gidiyor denedim gerçekten bayılıyor efe , bir de banyodan öte suyla oynamak çok hoşlarına gidiyor elleriyle vuruyorlar falan ya ..oyuncakları örtüyle saklayıp nerde oladuklarını onların bulmasına imkan vermek ....

tuba cım hadi gözün aydın...babanısss geliyo
h.g puşinkkk nasılsınız bakam

ebru o tamamen sıkıntıyla ilgili bi düşünce biz çok fazla
titriyoruz üstlerine ondan
ben deniyorum
çok ilgilenince hemen şımarıyo
ama kendi haline bırakıyom bazen
oynuyo kendi kendine

ama oda bi yere kadar tabi:))))))))))))

ayyy yasemin biz bi haftadır gündüz oğlumla ben akşam babası ben ve oğlum 3 lü şekilde yere oturup
topu birbirimize atıyoruz yerde yavaş yavaş
oğlum bayılıyooooo öleki kıkırdamaktan bazen tıkanıyoooo
demkki ondan mışşşş:S

artık oyun oynamaktan iyice çakıyolar

dilekçim hiç bir şey planlamadım , öyle duyusal bir şeyde yapmayı düşünmüyorum param olursa bir şey alıcam ... Eşim bana ne not yazdı , ne bir şey ayakkabı aldı çiçek aldı , sonra annesine gittik öçzel bir şey yapmadı yani o yüzden ben de özel bir şey yapmıcam . Sadece hediye alıcam , zaten o günde babasına gideriz

hoşulduk tülaycım :)) biz iyiyiz canım siz nasılsınız :)

kızlar bu ararda gökşen artık bana anne diyo o kadar mutlu oluyorum emmek istediği zaman göğsümü açıp anne mamamma diye ağlıyo :))

dilekçm valla ne yapıcam hiç bilmiyorum belki babamız burda olmayabilir

olursa güzel bi yemek ve ufak bi hediye gökşenin elinden olabilir :) aslına bakarsan o bana hiç bişi almadı sen benm annem değilsin kızın alsındedi ama ben onun gibi yapamam :)

ben yüzsüzlük edip eksiğimi söledim eşimde aldı
o aldı sayılmaz ama olsun
hediyeleşmek sünnet sonuçtaaaaaaa

Tubacım öncelikle gözün aydın.
Bizim doktor da hergüm 1 tam yumurta sarısı yiyecek diyor canım. Ben de fazlasının bebeğe yükleme olduğunu okumuşrum. Sanırım bu konuda görüşleri farklı oluyor.
Kızlar bebeklerin kahvaltısında değişiklik yaptınızmı. Bu ay doktorumuz menemen krep, omlet ve labneli kahvaltı dönüşümlüverebilirsin dedi.

şişelerde benden bahar bari plastik alırım :):)

valla yasemin benimkinde hiç hırs falan yok. kayınpederde bende ama çocugu sokaga cıkarmıyorlar bile. çok kzııyorum ben işten gidince yorgun argın alıp cıkarıyorum

selam kizlar nasilsiniz
bebisler nasil
offffffffffff 3haftanin utusu var bavullar hazirlanacak ama hic keyfim yok bel ve karin agrisi yasiyorum yaaaaaaaaa

topik imizin en cingöz ve akıllısı gökşen e Maaşallah diorummm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…