2009 Eylül Anneleri

özlemcim biz her sbah kahvaltıda bir yumurta sarısı yiyoruz onun dışın da hiç bişi istemiyo bu araar bende menemen filan yaptığımda ekmeği batırıp veriyorum karışım zaten yemiyo

özlemcim biz her sbah kahvaltıda bir yumurta sarısı yiyoruz onun dışın da hiç bişi istemiyo bu araar bende menemen filan yaptığımda ekmeği batırıp veriyorum karışım zaten yemiyo

Bizimki ilk denemede yemedi menemen ama kreop eliyle biraz kopaarıp yiyor.
Omlet de şu şekilde 1 çay bardağı anne sütü veya keçi sütü 1 yumurta sarısı nve 1 yemek kaş labne yada beyaz peynir. Bunları çırpıp 1 tatalı kaş zeytinyağı ile pişiriyorum afiyetle yiyor

yaptığım omletin hepsini yiyormu peki özlem ? biz bu aralar acaip iştahsızız her gören çok zayıflamış diyo dr gidicem bu ararlar gelişimi için az yiyo ve acaip hareketli 5 dk yerinde durmuyo dolayısıyla zayıflıyo

geçmiş olsun canım allah şifa versin bende bi temizlik yapıım hemen belim ağrıyo zaten belimde sorun var oda tuz biber oluyo ağrıyo bu kız beni çürük etti :)

Bazen hepsini yiyor ama bu aralar yemiyor benimkide oldum olası iştahsız zaten. Şimdi tavuk çorbası yaptım mesela normalde bir küçük kase içerdi şimdi yarım kase içti sinirlendi bıraktı.Kaldıki bunu çok severek içiyordu.

bahara katılıyorum demet biz gidemyoruz malesef ve eşim uzun bir süre hafta sonları yok gökşene havuz aldık terasta su soldurup tatil yapıcaz

ben oğlumun karnını doyurayım
tekrar hayırlı cumalar
Allah ım bebelerimizi sağlıklı,akıllı,huzurlu,annesini üzmeyen vatana millete hayırlı evlat etsin inş.(amin)

sevgilerimleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee byby

Geçmişl olsun Demet.
Benimde dün başlayan bir ağrım vardı. Oturunca daha cok oluyo falan. Önce hemoroid sandım çünkü hamilelikte artmıştı. Sonra bir baktım sağ kasığımda sert kist gbi birşey var. Kadın doğumcumdan randevu aldım umarım ciddi bişey değildir.

önceden gökşen çok ii yerdi özlem ne versem severek yerdi hele yoğurdu mesela çok seviyodu şimdi ağzına bile koymuyo ne yapıcam şaşırdım 5 dişi oldu artık ama iştahsız

kizlar hepinize gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ediyorum ben 3yildan beri turkiyeyi gormedim tabi ailemide annem haric o dogumuma gelmisdi simdi onun stressi oluyor heyecanida tabiiiiiiii bel agrim hamileligimin 5ayindan beri var terapi yapicam artik offfffffff tatille gidemeyen arkadaslar uzulmesim turkiyenin heryeri bir tatilyeri oldugunuz yerde gezersiniz canlarim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…