2009 Eylül Anneleri

valla eylülcüm bende işten eve giriyorum hemen bı dus hemen sokak. dun tam 1 saate eve gelebıldık. park yakın arabasız ben götürüyorum. kollarım koptu valla

Benim ki tam sokak çocuğu hava iyiyse babannesi mutlaka dışarı çıkartıyor parkta geziyorlar ,bazen halamız evde oluyor avm ye gidiyorlar arabayla , akşam biz alıyoruz eve giderken yine sokak ta , hafta sonu ben bütün öğünlerini bahçede yediriyorum , parka da götürüyorum çocuk evin kapısına gelince ıhhhh ıhhhh diye bağpırmaya başlıyor , ama sokaktada artık yürümek istiyor , yani tam zamanlı ben baksaydım efeye tığ gibi olurdum ... Akşam eve gidiyoruz babanne pelte gibi olmuş .

Kızlar ben kaçayım , patronlar yokken biraz ders çalışayım sınava 1 ay kaldı , çok eksiğim var . Her kitabı açışımda oğlum için diyorum ,umarım bir şeyler yapabilirim . Dua edin bana :) Ama aklımda burada kalıyor ...

canım ne güzel işte benimkini kimse cıkarmıyor. ben işten gidince alıp cıkarıyorum. eşim gecen hafta evdeydı o öğlenleri çıkarıyordu. haklı olarak kuzumda evde sıkılıyor

slm arkadaşlar,
inşallah herkes iyidir,
kızlar oğlumun kolları kızarıklarla doldu anlamadım yatarken bişeyi yoktu
sabah şok oldum ne olabilir sizce, araştırıyorum bakıyorum ama cevap bulamadım
sivilce gibi nokta nokta kıvrım bölgesi daha yoğun bilek kısmı.
böyle sorun yaşayan arkadaşlar varmı, ?

bilinçi bir yorum değil ama aklıma geleni söylemek istedim
acaba sıcaktan isilik gibi bişey olabilir mi alideki
uyuyunca daha çok bunalıyorlar ya sıcaktan
bir de kıvrım yerleri daha çok terliyor falan
çok geçmiş olsun ayrıca

tatlım isilik olabilir belki

kızlar bende isilikmi acaba diye düşünüyorum
ama bilmiyorumki gerçi
hiçbir rahatsızlık belirtiside yok
bu açıdan çok iyi. krem sürmeme gerek var mı acep ne dersiniz?

kızlar bende isilikmi acaba diye düşünüyorum
ama bilmiyorumki gerçi
hiçbir rahatsızlık belirtiside yok
bu açıdan çok iyi. krem sürmeme gerek var mı acep ne dersiniz?

merhaba kızlar nasılsınız?
canım öncelikle geçmiş olsun...kuzunda isilik varmı diye emin olmak istiyosan ılık duş aldır yarım saat bir saat arasında azalması gerekir azalma varsa endişe etme...eğer azalma yoksa mutlaka dr a götür...

günaydınlar dicem ama güne başlayalı çok oldu....

rüzgar beni deli etti ya, sabah kahvaltısını yemedi, elimden bile, akşamda bişey yemedi. vitaminin değiştirdim doktoruyla konuşarak... off ya çok üzülüyorum....

bu arada dün elimdeki sütlü dondurmayı aldı, kendisi yalaya yalaya yedi, elinden almaya kalkıyorum kriz geçiriyor resmen, göznden akan yaşların haddi hesabı yok, bende yalayım çabucak bitsin diyorum yaladığımı anlayınca eliyle suratıma vuruyor, off ya delirdi resmen.

slm ben geldim :)

kuzular artık emeklemeye başlamış maşallah :)) artık benim halimi anlayın peşinde koşturmaktan bi hal oldum :)

bizde bugun çook şükür uzun zamandır iyi bi kahvaltı yaptık :)) sevinçliym bu yüzden :)

gülaycım sıcaklardan hepten iştahı gitmiştir biz bile bu sıcaklarda işi yiyemiyoruz onlarda pek istemiyolar

bizde bugun çook şükür uzun zamandır iyi bi kahvaltı yaptık :)) sevinçliym bu yüzden :)

gülaycım sıcaklardan hepten iştahı gitmiştir biz bile bu sıcaklarda işi yiyemiyoruz onlarda pek istemiyolar

evet ya sıcaktan..zorlamamak lazım..
biz bile hep soğuk şeyler yemek istiyoruz..

12sinde tatile gidiyoruz kısmetseeeeeeeee :) bakalım neler yaşayacağız orada..

sağolun kızlar, o zaman bi duş aldırayım bakayım.
sıcaklar yüzünden çok bunaldık,
bugünde hava serin nefes alabiliyoruz en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…