2009 Eylül Anneleri

Allan seninde evladını bağışlasın canım :) hepimizinkini amin :Saruboceq: ne kadar yaramaz oldular değilmi? biraz önce gazetede okudumda 9 aylık bir bebek emekleyip su kovasına gitmiş ve boğulmuş Allahım korusun evlatlarımızı

arkadaşlar bişi sorucam bu doğum sonrası kiloları verebildiniz mi? bu konuda acaip takıntılı oldum ben bi 6-7 kilo verdim zar zor oda 9 ayda daha nasıl kilo verebilirim araştırıyorum ve hala emzirdiğim içinde sıkı bir diyet yapamıyorum varmı bi bilgisi olan arkadaşlar :sinifsinif:

slm kızlar nasılsınız.
ben calışmaya başladım ve sabahçıyım.yeni okulumda görev başı yamamıştım hiç.okulda idari boşluk var öğretmen ortamı iyi ama öğrenci seviye ve saygıları oldukça kötü.seneye sanırım 1.sınıf alırım benim için daha iyi olur.annem bakıyor eylüle.gözüm arkada kalmıyor.
benim kızın boynundada isilik oluştu.sıcaklarda mahvoluyor çocuklar.hele urfanın sıcağı kavuruyor resmen.

merhaba salihas :) işteki ilk günün çabuk ve güzel geçer inşallah. çalışan anne olmak zor ama bir o kadar keyifli... bebeğinin isiliği için ise ılık bir duş iyi gelir bence şimdiden geçmiş olsun a.s.

sağol canım.çok kolay gecmedi sınıf çok problemliydi ama okulların kapanmasına az kaldı.isilik içinde sağol uyansın bir duşa sokucam kızı.sende calışıyormuşsun sanırım sanada kolay gelsin.

yasemin merhaba bende kilolarla uğraşıyorum doğum öncesi kiloma döndüm ama diyet yapmadan 4 aylıkken fakat sonra kilo veremedim şuan 63-64 kilo arasıyım 1,67 boyundayım diyete başlasam mı karar veremiyorum emzirmeden dolayı evlenmeden öncede 70 kiloya çıktığım olmuştu ama şimdi daha zayıf olmak istiyorum 63 bile çok geliyo

okuldaki ilk gününün iyi geçmesine sevindm canım..tabi okul da yeni olnca insan heyecanlnıyor..bebeğine hep annen mi bakacak??ne güzel..insan aileden birine güvendği gibi güvenemiyr kimseye..en azından ben güvenemiyrm bu yüzden işe başlayamıyrm...

sağol canım.annem izmirden geldi kıza bakmak için okulların kapanmasına az kaldığı için 3 hafta kalıcak.ama seneye gelmesi imkansız izmirde babam yalnız.ne yazıkki bakıcı bulucaz kız< için.komşum sağolsun bakabilirim dedi.güvendiğim bir insan.elbette annem gibi olamaz ama baska care yok.

Son düzenleme:
gunaydın:)

eymen bu ara ınanılmaz huysuz sn ayrılmıyoruz.hıc ugrayamıyorum artık.umarım herkes ıyıdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…