esin hg :)
merhaba güzel annişler,
ben daha öneleri ara sıra yazardım işe başladım artık daha çok yazacağım inşallah. kendimi hatırlatayım adım yasemin. oğluşlarım rüzgar 6 yaşında kerem 9 aylık :) sevgiler
hoş geldin yaseminzemuszemus
merhaba salihas :) işteki ilk günün çabuk ve güzel geçer inşallah. çalışan anne olmak zor ama bir o kadar keyifli... bebeğinin isiliği için ise ılık bir duş iyi gelir bence şimdiden geçmiş olsun a.s.
slm kızlar nasılsınız.
ben calışmaya başladım ve sabahçıyım.yeni okulumda görev başı yamamıştım hiç.okulda idari boşluk var öğretmen ortamı iyi ama öğrenci seviye ve saygıları oldukça kötü.seneye sanırım 1.sınıf alırım benim için daha iyi olur.annem bakıyor eylüle.gözüm arkada kalmıyor.
benim kızın boynundada isilik oluştu.sıcaklarda mahvoluyor çocuklar.hele urfanın sıcağı kavuruyor resmen.
sağol canım.annem izmirden geldi kıza bakmak için okulların kapanmasına az kaldığı için 3 hafta kalıcak.ama seneye gelmesi imkansız izmirde babam yalnız.ne yazıkki bakıcı bulucaz kız< için.komşum sağolsun bakabilirim dedi.güvendiğim bir insan.elbette annem gibi olamaz ama baska care yok.okuldaki ilk gününün iyi geçmesine sevindm canım..tabi okul da yeni olnca insan heyecanlnıyor..bebeğine hep annen mi bakacak??ne güzel..insan aileden birine güvendği gibi güvenemiyr kimseye..en azından ben güvenemiyrm bu yüzden işe başlayamıyrm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?