selamm.beni tanıyanlar ve henüz tanşmadklrm...geçmişe şöyle bir baktm..dün gece sanırm herkes aşk-ı memnuya daldı kimse yazmamş.biz maalesef kurtlr vadisini ...
GAMZECİM canım arkadaşm kıbrsta yaplan,bosnada,azerbeycanda,bugün filstnde ,geçmşte tüm anadoluda yaplanlar yüreğimzde gün geçtkçe alevlenen bir yara...
gunaydın bırcan
bızde emekleme olmadıgından dızlıgımız de yok
ama ılla dızlık olması gerekmıyo cunku buyuk gelıomus bıcok kısıye.evde kendı corabının falan yastık kısmını bıraz kalınca kes daıresel gecır dızıne.eskıdıkce yenısını yaoarsın:)
kayisiyi abartip cok vermeyin karin agrisi yapar he.bir cay kasigi o bkadan ve bir kere gunde.bol su.
amin tülayım amin....
evet kızlar yaa berbat oldum sabah sabah.. hani diyorlar ya kıyamet parça parça kopacakmış filan... yok biyerde karadelik yok savaş ölenler kalanlar... Allah hakkaten bütün kötüleri helak etsin yoketsin... evladımı nasıl bir gelecek bekliyor bilmiyorum bu durum canımı sıkıyo.. insanlar gözlerini açarlar inşallah..
dediğiniz gibi savaşın bile bir adabı vardır bir şekli vardır ama bunlar kadın çoluk çocuktan başlıyolar sonrada ırkçılık yapmayın diyolar..... eldemi değilmi siz karar verin...
gamze ,tulay kabizliga cozum.konuyu degistiriyim bari. kuru kayisiyi suyla hasla rondodan cek.koy buzdolabina kavanozla.mesela kahvaltisina bir cay kasigi koy.hergun rahat yapilan bi kaka:)
valla bi hafta gidiyor problem olmadi.haftalik yapmali oyleyse.pekmez sevmedi bizimki ya.ferruma devam.ben de o şekilde yapıyorum
kaynatıp blender dan geçirip kavanozla buzdolabına koyuyorum
ama orda dayanma süresi nedir acaba yaaa
bi süre sonra üstü küflenir gibi oldu attım ben
bi de dr kahvaltısına pekmez koymayın ayrıca verirsiniz pekmezi dedi
kahvaltıyı tatlandırmak için reçel falan koyun dedi
ben de bu gün kurusunu kullanıyorum
seker herkese zaten ya gamze tulay yazdim cunku kabizlikla ugrasiyorlardi.yararli olmasina sevindimss.ayfercim bu bilgi benim işime de yaraycak teşekkürler tatlım..ben de sade yemedği kayısı püresni nasıl versem diye düşünyrdm:)))
ben kahvaltıyı tatlandırmak için yaban mersini kullanıyorum
selam canım hoşgeldin
ben de tanışmadıklarından ve aşkı memnuya dalanlardanım
ama uyuyakalıp sonunu da göremeyenlerdenim
selam canım teşekkür ederim..ben esin.aslnda ben seninle denkleştim çoğu zaman hatta seni de sormştm ama tanşamamştık canım..sizleri tanımaktan çok mutluym .bir baktm dün geceye ait son msj akşam 6 .30 civarlrnda yanlış hatrlamyrsam ..kimse aşk-ı memnuya denk gelen saatte yazmamş.ben maalesef kurtlr vadisini izlemek zornda kaldm.haftaya vadi yokya özetini seyredrz::))))
esincim hoşeldin hayatım aynen aynen barbarlık müzesine bakarken hepsini düşünüyor insan tüm geçmişi tüm acıları.... Yazıklar olsun yapanada göz yumanada....
bizdede dün gece kurtlar vadisi vardı fenalıklar bastı öff bitmiyoda yaa kurtaramadık gitti o iğrenç diziden...
oğluşun ve sen nasılsınız bakalımmm???
kayisiyi abartip cok vermeyin karin agrisi yapar he.bir cay kasigi o bkadan ve bir kere gunde.bol su.
evet benim nerdeyse gün boyu açık oluyo ama masa başında olmuyorum çoğu zaman
yazdıklarını da hep sonradan gördüm cevap da veremedim
ya bişi dicem kurtlar vadisi mağduru sayın arkadaşlarım
yanlış anlamazsanız tabi
hani bu tırtlar vadisi denilen şey izlemeyene gıcık da bi süre takip edince izlenebilir gibi oluyo sanki ( eski bölümlerini bi ara izlemiştim de ordan biliyorum)
hani diyorum o ki izlemek kaçınılmaz zevk almaya bakın bence ya :)
şekerim aslnda VADİ henüz PUSU olmadan önce ilk çiktığı yıllarda,6 sene evvel laz ziyalı çakırlı konseyli o taş plaktan asiyeli bölümlerine ben de takılyrdm o zamanlar istanbulda yaşıyrdm galata da testerenin öldürldğü bölümün çekimlerine de denk gelmiştm.hatta evlendkten sonra da ki bu da o yıllara dayanyr kocamı da ben alştrmıştm....(((( hala o güne lanet ediyrm .ama bu pusu baydı be canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?