Allah iyiliğini versin emiözlem aynen şunu de kızım kakasını yapamıyor. bundan doğal bişey yokki. biz zamanında onun kaaksını 4 gözle bekledık degerlı seyler bunlar ama aaaa:)
hahaha bişi deme anacım lavabosu değil tuvaleti denir bizim köyde herkes böle der yahuuu :))))
artık böyle söyle mesela :))))
hem bak kaynanam yakalıyo diyosun artık bazı kelimeleri değiştirde deşifre olma :)))
benden bir arkideş tavsiyesi :))
ah canımm sağol ama hormonlu bi fıstığım ben valla billa bıktım bazen kalkıyorum Allahım bi şans ver bikere 70 kg uynayım bidaha kilo alırsam morbid obez yap beni diyorum amaaaa her sabah aynı 87 lik bedenimin haşmetşyle uyanıyorum :)))))))))))))))))))))
şekerim aslnda VADİ henüz PUSU olmadan önce ilk çiktığı yıllarda,6 sene evvel laz ziyalı çakırlı konseyli o taş plaktan asiyeli bölümlerine ben de takılyrdm o zamanlar istanbulda yaşıyrdm galata da testerenin öldürldğü bölümün çekimlerine de denk gelmiştm.hatta evlendkten sonra da ki bu da o yıllara dayanyr kocamı da ben alştrmıştm....(((( hala o güne lanet ediyrm .ama bu pusu baydı be canımmm
kızlar gökşene güneş kremi alıcam siz ne aldınız ?
ben vichy alıcam bide daylong diye bişiy çıkmış onuda bi araştırıcam... açıkçası sebamede olan güvenim artık olmadığı için vichyden şaşmıcam galiba.. kendimede onun kullanıyorum... çok memnunum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?