2009 Eylül Anneleri

iyi tatlım nasıl olsun. koşuşturmaca. kızlar ya emekleme dizliği alan var mı ben bu gün alıcam bizimki hassas emekliyor hemen kızarıyor dizleri

ohh tatlım ya ne güzel benim yerimede eğlen benim bu sene tatil yok ancak gidersek haftasonu

gamze yaa gecmıs olsun sular için artıtma falan kullansanız işe yaramazmı?

ela gecen hafta e bebekte maclaren bebek arabaları kampanyalıydı hala varmı bakmnadım ama onlar süper.

oohh eloşuumm dinlen bütün sıkıntını at inşallah tatilde.... tubiş naptı acaba daha gelmedimi ki? ilk tatile o gitti valla çok şanslı.... :)

gamze yaa gecmıs olsun sular için artıtma falan kullansanız işe yaramazmı?

ela gecen hafta e bebekte maclaren bebek arabaları kampanyalıydı hala varmı bakmnadım ama onlar süper.

canım arıtma filan yalan yaa.. var sözde bizim sitede ama sadece kireci taşı toprağı süzüyomuş..... yağmur yağdımı çamur akıyo çeşmelerden ben 1 ay öncesine kadar damacana suyla yıkadım belizi... yinemi damcanaya dönsem diyorum ama bi yandanda nereye kadar damacana suyu diyorum yaa..... çokta hassas ama gözler hemen gidiyo....

gunaydın bırcan
bızde emekleme olmadıgından dızlıgımız de yok
ama ılla dızlık olması gerekmıyo cunku buyuk gelıomus bıcok kısıye.evde kendı corabının falan yastık kısmını bıraz kalınca kes daıresel gecır dızıne.eskıdıkce yenısını yaoarsın:)

gordum ben onları meryemcım.ama ben bunu zaten asıl tatıl ıcın ıstıyorum yoksa bızım arabamız da agır deıl.ama sırf tatıl ıcın de kalkıp 300-400 lıra bı arabaya vermem yav

ben o müzeyi balayında iken gezmiştim gerçekten çok etkileyici ama annem daha eskiden görmüş şimdi çok düzenlemişler dedi şimdi duvarlar faklan boyalı herşey camekan içinde eskiden duvarda kanlar falan duruyormuş çok kötü yaa bende geçen bir dilenci gördüm bebeği bizimkiler gibi çocuğu betona oturtmuş nasıl ağlıyo bir an gözüme oğlum geldi ağladım resmen annelik çok hassaslaştırıyo

ayy kizlar cidden anne olunca daha hassaslastik ama ben zaten dayanamazdim bu tip seylere aklima geliyor durmadan.dualar ediyorum hep.
bu arada eymene gecmis olsun elacim zor ya.tatil havasi belki iyi gelir yavruya ya.ser iki kat havlu yatir sezlonga be yavrum b isey olmaz heralde be.
gamzecim bu su isi fena ya mikrop kapiyor demek ki beliz.damacana ile yikamakta kolay degil ki.

günaydııınnnlarrrrrrrrrrrr
daha ayılamadım
umarım herkes iyidir
ösledim sizi yafff
oy gamzem sabah sabah üzülmüşsün ve de çok haklısın artık bişiler yapılmalı

anladım ela ben hiç yok alacaksın dşiye düşündüm tabı tatıl i,çin verılmez okadar para
gamze bende bakıyordum ve kapattım kanım dondu. buyuklere dayanıyorda az yüreğim o bebelere nasıl kıyarlar

ya gamze baktım görüntülerede
aman yaaaaaaa çok kötü oldummmm
ne bu herkes kalleş,kahbece öldürmeler...savaşta bile bi ahlak olmalı bebelere ve kadınlara daha çok işkenceler
sabahta tv de yardım gemisinden gelenleri izledim ağlıyarak
bu mübarek günde Rabbim onları nasıl biliyorsa öle yapsın,hepsi helak olsun inş.

amin tülayım amin....
evet kızlar yaa berbat oldum sabah sabah.. hani diyorlar ya kıyamet parça parça kopacakmış filan... yok biyerde karadelik yok savaş ölenler kalanlar... Allah hakkaten bütün kötüleri helak etsin yoketsin... evladımı nasıl bir gelecek bekliyor bilmiyorum bu durum canımı sıkıyo.. insanlar gözlerini açarlar inşallah..
dediğiniz gibi savaşın bile bir adabı vardır bir şekli vardır ama bunlar kadın çoluk çocuktan başlıyolar sonrada ırkçılık yapmayın diyolar..... eldemi değilmi siz karar verin...

merhaba güzel anneler, bebeleri hasta olanlara acil şifalar diliyorum ve bebişlere bol uykulu ve sağlıklı günler diliyorum :ecrin_bebek:

selamm.beni tanıyanlar ve henüz tanşmadklrm...geçmişe şöyle bir baktm..dün gece sanırm herkes aşk-ı memnuya daldı kimse yazmamş.biz maalesef kurtlr vadisini ...
GAMZECıM canım arkadaşm kıbrsta yaplan,bosnada,azerbeycanda,bugün filstnde ,geçmşte tüm anadoluda yaplanlar yüreğimzde gün geçtkçe alevlenen bir yara...

gamze ,tulay kabizliga cozum.konuyu degistiriyim bari. kuru kayisiyi suyla hasla rondodan cek.koy buzdolabina kavanozla.mesela kahvaltisina bir cay kasigi koy.hergun rahat yapilan bi kaka:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…