ah canım kıyamam yaa geçmiş olsun eymoşumaaa...
demek aliş sıpası uyutmadı seni haa :)))) yaa sorma bendeki sıpada aynı şeyi yaptı gece 2 kez uyandı 2 de ve 5,30 da emmek istedi hatun.. birde uykuya dalamama sorunumuz var popoyu dikiyo dikiyo uyuyamıyo mızlanıyo, ama gözünde enfeksiyon oldu yine gözü çapaklanmış kapanmış sabah sabah açacaz diye bi hal olduk...... ondan herhalde huzursuzluğu... bide 2 diş geldi oda azcık sıkıntı yapıyo herhalde kuzumda yaa..... nazarmı oluyo yoksa bodrumun pis sularımı anlamadım.. burda yine ishal salgını varmış yaa arkadaşlar ailecek hastanede yatıyolar sudaki mikroptan... bikaç kişiden daha duyduk korktum açıkçası....
bu arada özet için saol tatlımmm
naber şekerim nasıl keyfinnnnn
canım ıkıncı kademe ytmıo kı hafıf meyıllı oluo sadece.e havuz kenarında falan cocuk oyle ıkı buklum uyuyamaz kı o sıcakta.ben tam yatsın ıstıyodum.artık bızımkını goturucem sanırsam
surmelıy efese gıdıcez canımcım
gamze yaa gecmıs olsun sular için artıtma falan kullansanız işe yaramazmı?
ela gecen hafta e bebekte maclaren bebek arabaları kampanyalıydı hala varmı bakmnadım ama onlar süper.
ya kızlar sabah sabah konularla bi ilgisi yok ama bi arkadaşım kıbrısa gtti... lefkoşa barbalık müzesini gezdim,eve geleli iki gün oldu ama hala ağlıyorum dedi.... şimdi netten resimlerine baktım dayanılır gibi değil.... ağlanmayacak gibi değil sabah sabah bütün moralim altüst oldu... Türk milleti tarihini kendine yapılanları hakikaten unutmasın inanın ağlamaktan gözlerim şişti çok fecii görüntüler çokk... şimdi bu mavi marmara olayı iskenderundaki baskın günlerdir şehitler veriyoruz, pkk tehdiler savuruyo cürmüne bakmadan...yine heryerde kalabalık yerlerde bulunmayın uyarıları... üstüne o fotoğraflarıda görünce çok daha fazla sinirim bozuldu.... anne olduktan sonra çok daha fazla etkileniyorum böyle şeylerden... Allah evlatlarımızı ailelerimizi ve Türkiyemizi şerefsizlerden hainlerden ve yediği çanağa pisleyen köpeklerden korusun.........!
pişşşşşşşşşştt esiiin aşağıdasın gördüm şekerim çık yukarı çık bakiim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?