2009 Eylül Anneleri

yasemincim aynen öyle. yani sırf gösteriş olsun ya da aldı densin diye alınan şeyler değil hiçbiri. bir de ali efeye sevgileri de öyle.
eeeeee sizde ne var ne yok?

2 gündür bizimkide yapışıyor uyurkende yakama omzuma sarılıyor öyle uyumak istiyor bende kıyamıyorum ama öylede rahat olamıyor ki çok seviyor sarılıp uyumayı. zaten cumartesi karyladan düşürdüm yatırdım artık uyanmaz diye ama uyanmış emellemiş güm düştü içim gitti korktu baya ağladı

Biz de iyiyiz baharcım ne olsun , dötümü yere koymadan bir hafta sonu geçirdim ve işe başladım pelte gibiyim her yerim dökülüyor , canları sağolsun veletler artık daha fazla hareket istiyorlar :)) Bunun dışında 5. diş çıktı rahatız bu hafta sonu -güzel yedi tek sıkıntı gece beni bir kere falan emiyordu , onda da 2 gündür fena şekilde ısırıp canımı yakıyordu bende geri çektim dayanamadım , bu gece bir daha denicem bakalım yoksa olmayan sütüm tamamen gidecek .

evet baharcık benım adım meryem. oğlum var 9/9/9 dogumlu ısmi alituna. turızmcıyım sonracımaaaaa kocam var tabı cocugu tek yapmadık mmmm sonraa işte öyle:)

merhaba 20092009 doğumlu egemende o gece arife gecesiydi bayram sabahı olsa hem tarih kolay hemde bayramda demiştim eşim tarihleri hep unuturda sabah bayram ezanı okurken doğurdum normal doğumla allah kabul etti dua mı

selamlar
herkes iyidir umarım
oğluş uyudu ama uyanır şimci
inanılmaz huysuz2-3 gündür
diş patladı rahat etcem derken
ayyy bide çığlık atıyoo görmeniz lazım
mutluyken kızgınken heycanlıyken heheeee
bircanım geçmiş olsun bizimde düştü geçen yataktan
şükür kafası yastık üstüne denkgeldi
dizi sadece vuruldu biraz
düşe düşe büyüyecekler
Allah beterinden saklasınnnn

havada kapalı az dışarı çıkarsam belki rahatlarrr
ay kollarım tutmuyo artıkkkk
hep zarar peşinde

merhaba 20092009 doğumlu egemende o gece arife gecesiydi bayram sabahı olsa hem tarih kolay hemde bayramda demiştim eşim tarihleri hep unuturda sabah bayram ezanı okurken doğurdum normal doğumla allah kabul etti dua mı

maaşallahhh cnm çok güzelll
bende normal doğumu çok istemiştim ama
oğlum bi türlü gelemediiii
sezaryen oldukkkk mecburiii

yasemın kaçtın amam cevap vereyim. oğlum seçti bu tarihi. birazda dr. 28/09/09 dogacaktı 9 unda kontrole gıttım 2 cm acılma dedı akşam 6:30 da 9:30 da oğlum doğdu. tabiki sezeryan

ay bi yazamadım ya... bircancım kıyamam poyraza ya. işte artık hep gözümüz üstlerinde olcak Allah esirgesin.
yasemin bizim hala 2 dişimiz var :) ali efe artık hiç yatmıyo memeye. sağıp içiriyorum.
meryem demek adın msms. memnun oldum. yenisin sanırım :)))

eevet adım msms aman adım meryem ben kimim:) bahar bana bunu nıye yapıyon evet yeniyim dün üye oldum 7133. mesajım bu. nokta koydum yoladım:) anında mod oldum hızlı yukselıyorum:) tut elimden senide yukarı çekeyim bahar:)

Yok ayfercım bu konuda katılmıyorum bu kısıye baglı. Benım kayınvalıde malesef cok ılgılenemıyor. Yanı bakıyor sadece sımdıye kadar ondan bısey ogrenmedı.
kimisi oyle kimisi daha egitici be canim ya.
ayfer ben ogluma oyun havuzu almak ıstıyorum senın face de de gordum sen 30 tl yazmıssın yaf aynısı burada 70 tl kullanıslımıdır
evet canim cogu sey burada daha ucuz.mesela nenedent dis macunu 24 idi ben 16 ya aldim.biberon memesi 10 idi ben 5 e aldim.herseyde degil ama cogu seyde daha ucuz.yiyecek kiyafet ucuz degil ama restaurantlar uygun burada.bi turk restoranina gittik kazikti resmen dedim aha turkiye:) ben 30 levaya yani 30 liraya aldim turkiyede ayni marka mi acaba belki ondandir.tanimiyom markayi aldim marketten burada.yakinlarda gelsek getirirdim size.kullanisli canim ama yer kapliyor bilgin olsun bizim ev zaten hap kadar yuruyecek yer kalmadi ama olsun yavruma deger ya.
kiiiiis hosgeldiiinn.izmiri ozlemistin iyi olmus yaaa.hem akrabalar hem izmir kokusu.hediyuelenmisinizde sagolsunlar bak.bu arada bende ayfersmu hani tombik sari:)hatirladin demi:)bide huysuz 80 vardi iiiimm ebruydu dimi ismi onerde:))

günaydın dicem yuhh diceniz en iyisi selam diyim bari :)))

dişi çıkan kuzularımıza maşallah inci gibi olsunlar inşallah :)) bizimde çıkıyo 5 . dişimiz galiba arada ateşimiz çıkıyo geriye iniyo aman hasta olmasında dişimiz sorun olsun çok korkuyorum hastalanınca kuzular

özlemcim çoook geçmiş olsun allah yardımcın olsun senin yerinde olsam annem gecenin bi yarısıda olsa çağırmıştım ben çok dayanıksızım bu konularda ağlarım

baharım güzel bi hafta sonu geçirmissiniz :) en kötü gününüz böle olsun canım :))
yalnız yağmurda ii gelmissiniz çok şükür gece ne kadar çok yağmur vardı malesef gökşen kaç defa kalktı

ayfercim dediğine katılıyorum bilinçli ananne ve baabanneler eğitici olabilyolar gökşen annemden çok şey öğrendi sürekli yeni şeyler öğretiyolar ama bazıları tasvip edilmeyen şeyler ama onuda her zaman uyarıyorum anne böyle yapma iyi değil diye oda sağolsun bi daha yapmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…