evet canım da resmen yapışık ikiz gibiydik. arabada koltuğunda durmadı kucağımda bütün gece sabaha kadar canım çıktı onu tutcam diye. illa kucağımda omzuma yaslanıp uyumak istedi. baya yorucuydu ama akrabaları görmek güzeldi gerçekten.
merhaba 20092009 doğumlu egemende o gece arife gecesiydi bayram sabahı olsa hem tarih kolay hemde bayramda demiştim eşim tarihleri hep unuturda sabah bayram ezanı okurken doğurdum normal doğumla allah kabul etti dua mı
kimisi oyle kimisi daha egitici be canim ya.Yok ayfercım bu konuda katılmıyorum bu kısıye baglı. Benım kayınvalıde malesef cok ılgılenemıyor. Yanı bakıyor sadece sımdıye kadar ondan bısey ogrenmedı.
evet canim cogu sey burada daha ucuz.mesela nenedent dis macunu 24 idi ben 16 ya aldim.biberon memesi 10 idi ben 5 e aldim.herseyde degil ama cogu seyde daha ucuz.yiyecek kiyafet ucuz degil ama restaurantlar uygun burada.bi turk restoranina gittik kazikti resmen dedim aha turkiye:) ben 30 levaya yani 30 liraya aldim turkiyede ayni marka mi acaba belki ondandir.tanimiyom markayi aldim marketten burada.yakinlarda gelsek getirirdim size.kullanisli canim ama yer kapliyor bilgin olsun bizim ev zaten hap kadar yuruyecek yer kalmadi ama olsun yavruma deger ya.ayfer ben ogluma oyun havuzu almak ıstıyorum senın face de de gordum sen 30 tl yazmıssın yaf aynısı burada 70 tlkullanıslımıdır
kiiiiis hosgeldiiinn.izmiri ozlemistin iyi olmus yaaa.hem akrabalar hem izmir kokusu.hediyuelenmisinizde sagolsunlar bak.bu arada bende ayfersmu hani tombik sari:)hatirladin demi:)bide huysuz 80 vardi iiiimm ebruydu dimi ismi onerde:))selam kızlaaaar. umarım herkesler çok çok iyidir. biz geçen hafta çarşamba ateşlendik biraz. ben dişe bağladım ama ateşi düşüp düşüp çıkınca ertesi gün doktora gittik. hafif üşütmüş meleğim. aynı gece izmire yola düştük. (tabi doktora soraraktan) haftasonu izmirdeydik. oğlum dedesi, dayısı, cici anneannesi ile tanıştı. biz de eskileri unutup kaynaştık. çok güzel akülü bir araba almışlar uzaktan kumandalı. bayıldık. ciciler almışlar oğluma takısını yapmışlar. o yok halleriyle bir sürü masraf etmişler. hem mutlu oldum hem üzüldüm. ama özendikleri her hallerinden belliydi. tahmin edeceğiniz üzere ali efe kucaktan inmedi. şımarmayı öğrendi oğlum :) dün gece yağmurdan burnumuzun ucunu göremez halde geldik eve. yorucu ama keyifliydi. ay ne çok yazdım :)
2 gündür bizimkide yapışıyor uyurkende yakama omzuma sarılıyor öyle uyumak istiyor bende kıyamıyorum ama öylede rahat olamıyor ki çok seviyor sarılıp uyumayı. zaten cumartesi karyladan düşürdüm yatırdım artık uyanmaz diye ama uyanmış emellemiş güm düştü içim gitti korktu baya ağladı[/ayyy kiz gecmis olsunn uff korkuyom hep dusucek diye korktugum basima gelmesin Allah`im.
merhaba 20092009 doğumlu egemende o gece arife gecesiydi bayram sabahı olsa hem tarih kolay hemde bayramda demiştim eşim tarihleri hep unuturda sabah bayram ezanı okurken doğurdum normal doğumla allah kabul etti dua mı
masallah bayram ezaninda dogmus gunude guzel:)bahtida guzel olsun insaallah.hemide normal dogum ayy anlatsana zor muyduuu?
tulos hosdeldiiinnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?