2009 Eylül Anneleri

HAKLISIN TATLIM YA SENDE HAKLISIN dorukta... ama geçicek ama her anlarının ayrı bir zoruluğu var ee anaların hakkı ödenmez valla. daha bu kadarkenden neler çekiyoruz ne kadar emek var bide Allah uzun ömür versin bütün yaşamımız boyunca ne emeklerimiz olucak gün gelede bizimkiler erkek biraz asi olurlar sus anne doğurmasaydın anne falab derlerse yandık. kardeşim anneme neler diyor erkek benimkide bana derse valla ben yıkılırım

Maşallah canım. Seninkide hareketli bir cocuktu. Peşinden cok koşturacak bunlar bizi. Hala kolunda sallayarak mı uyutuyorsun merak ettim. Öyleyse zor oluyordur.

yok tatlım 1 haftaya kadar kendi kendine uyuyordu ama 1 haftadır ayakta sallıyoruz ama zorla uyuyor her hafta başka bişiy ama bir anane bir babaanne hafta sonu ben sanırım çocukta sapıtıyor. gözlerini şapkayla kapatıyorduk ya artık yüzünde hiç birşey istemiyor sıkılıyor.

zor gercekten yaa iyiki patladida duzelirsin insallah.bu arada aptamil ,golden coat,bebelac milumil Allah ne verdiyse denesen icer belki.oneri yani.cunku emmeyi seviyorya ondan diyom.biberonu sevmemis olabilir hangi marka bilmem ama dr browns oneririm baskasini istemiyor bizimki. ha bide labne yedir seviyor bizimki.milupa meyeli kasik mamasini bi nebze onunla yediriyorum karistirarak.icione rondoda cektigim ceviz ici ile.

emekliyor yaramaz. bide kalkmaya çalışıyor totosunu dikiyor öyle kalıyor ama hiç surmuyor koltuklarda bi orda bi burda dün kaşla göz arasında sehpanın altında geçti resmini çektim eklerim yarın. oyun istiyor alkışlıyor bide acaip oyncu müzik çalınca başlıyor sallanmaya ellerini havaya kaldırıyor oynuyormuş

Günaydın hanımlar , geçmişe bakamadım pek umarım keyifler yerindedir .
Özlem geçmiş olsun canım , Allah yardım etsin bizleri hasta etmesin yoksa çocuklar perişan olurlar .

Sağol canım. Golden goat aldım onu alıyor arada. Diğerlerini veremiyorum çünkü allerjisi var. Yani süt içeriği olan herhangibir mama veremiyorum. Ben de de dr browns var chicco falan. Suyunu biberonla içiiyor yani biberon ttutuyor yeterki canı istesin. milupa meyveli alayım birde onu deniyeyim sever belki.

Anaaa bircan sen anlattıkça efe geldi gözümün önüne ayıptır söölemesi bu hafta sonu totomu 5 dakika yere koymadım , kucak olmadı emeklemek , olmadı yürümek , dışarısı Allahım balık gibi bezini zor değiştirdim desem yerdir, oyundan uykuya geçmede zorlanmalar ağlamalar of of :)) allah hepsine sağlık sıhhat versin , kayınvalidem alkışlamayı öğretmiş , bye bye ( baş baş diyor ) sabah kalkıp ilk onları yapıyor çok komik ama babasıyla bende enerji sıfır .kendimi bugün ofise nasıl attım anlatamam .

Günaydın hanımlar , geçmişe bakamadım pek umarım keyifler yerindedir .
Özlem geçmiş olsun canım , Allah yardım etsin bizleri hasta etmesin yoksa çocuklar perişan olurlar .
Sagol Yasemincim. Eşim izin aldı arkadaşlarım falan gedi idare ettim yoksa ikimizinde ailesi yok burada . Çocukar bizim elimize bakıyor neticede.

Özlem nacizane bir önerimö var efede diş dönmelerinde iştahsız oluyor ne kaşık ne biberon o sırada ben şeyi keşfettim , biberonun bir tanesinin başlığını kestim , ucu baya akışkan oldu devam sütüyle birlikte hazırladığım kaşık mamasını öyle içirdim bardakımsı biberonumsu bişey oluyor ...

Bizimkide Avent biberonla SMA yiyor şimdi aptamili değiştidik. ama onuda sadece gece yiyor başka türlü artık suyunuda suluktan veriyoruz su içmeye bayılıyor o akdar çok su içiyorki sonrda kusuyor çocuk suya doyduğunu anlamıyor

kis masallah barekallah ne guzel iste.ilgilenen cok becerisi cok.pipiyide kendinide biliyor:)

himm dogru hatirladim oyleydi.zor anaaam zor Allah kolaylik versin.suyu tutuyorsa iyi demek sorun baska anam.yemeyip vikviklerse su ver bacim.biraz icsin sonra yemek.inan bizimki yitiyo kendini yemek oncesi arasi sonu hep icmek istiyor.viziklaninca su ver.yemek disinda normaldede yani.bi dene bakalim.

AYNEN YA bzen işten gidince enerjim olmuyor sonra kendimi suçlu hissediyorum

evet ya sorma ama çocuk var ya nereye gitse huy değiştriyor şimdi gene iyide biraz aklı erince yandık

Ben tam tersi bircancım işten gidince enerjim daha fazla oluyor ama hafta sonu akşamında pert oluyorum , yani Annelerimizde gerçekten büyük sabır varmış , sabah ta 4.30 da uyandı efe ,bir saat salladım zor uyudu zaten o saattede ben kalkmalıydım, eşim sabah diyor anneyi mahvettin bak kadın hafta sonu mu geçirdi belli değil (sağolsun ama kendi bir tabağını makineye koymaz hiç bir ev işine de yardım olmaz , sırf çocuk olsa bu kadar zor olmaz da işte anlayana ) ...Bence çocuk bakarken evde en az 2 kişi olmalı (kadın) tek başına gerçekten zor zanaat .

Meryemcim kendi kendine değil , bizden destek alıyor koltuklardan tutunuyor o şekilde ...ama ayağa kalkan bebe aklında olsun bir daha oturmayı itemiyor ya da yatmayı ...

katılıyorum canım sana 2 kadın olmak zorunda. başka türlü ev işleri çamaşırı bulaşığı yemeği ütüsü çalışan bir bayan için zaten zor yanında bizim yaramalar hele çok zor. bide eşler yardım etmedimi hele çok zor bizimkide yardım etmez sadece poyrazı oyalar biraz o kadar

Meryemcim kendi kendine değil , bizden destek alıyor koltuklardan tutunuyor o şekilde ...ama ayağa kalkan bebe aklında olsun bir daha oturmayı itemiyor ya da yatmayı ...

evet ya sadece ayaktaysan bizimki kucakta duruyor sarılmayı öğrendi sarılıyor ve bekliyor gezmeye gitmeyi oturduğun an bırak beni diyor resmen yere emekliyor kalkıyor bi yerden tutup yürüyor düşüyor yada kendini yere atı veriyor ama kucakta yada oturup oyuncalarıyla 1 dk. anca yerinde duruyor

ahh canım onu bılıyorum benım uzun zamandır ayaklandı ve anamız aglıyor. şimdi tutunup kalkıp sıralamayı oğrendıde azcık benım yakamdan düştü:)
bizimde bez değiştirmek kabusumuz oldu:):)

önceden çok severdi alt değiştirmeyi şimdi hiç durmuyorki zorla değiştiriyoruz ya. bide dün bezi alırken ana bi baktım emekliyor kaçıyor bende altı çıplak bide altını açınca hemen eli pipisinde sonra gidiyoruz çeşmeye ellerini yıkıyoruz çok hoşuna gidiyo su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…