dilekcim sağol canım. senınde iyi haberlerini alırız inşallah. ne zaman dr a gideceksiniz
Selam kızlar,
Moralim çok bozuk hemen sizinle de paylaşmak istedim belki sizlerden de böyle bir durum yaşayan vardır diye. Defne de uzun süredir irkilmeler oluyordu özellikle uykudan hemen uyandıktan sonra anlık birşey ama ertesinde ne bir kasılma, ne bir dalgınlık vb.. hiçbir belirti yok aynen normal hareketlerine devam ediyor, haftasonu bunu doktorumuza söylediğimde videoya çekip gönderin dedi bizde bugün gönderdik ve nörolog'un görmesi iyi olur epilepsi nöbeti olabilir de olmayabilir de dedi. Ama çok kötüyüm yaaa((
günaydın herkeze meryemcim çok geçmiş olsun iyi haberler alamana sevindim
dilekcim sanada geçmiş olsun tatlım umarım kötü bişey değildir haklısında aslında ben bi aşı vurdururken çok kötü oluyorum öle görmek daha bi üzer insanı ama içinin rahat etmesi için yaptırsan daha iyi olur sanırım
Yok Tubacım öyle birşey değil yani zaten uykuda hiç olmuyor. %90 uykudan uyandıktan sonra veya %10'da uykusu gelip mızıldanmaya başladığında oluyor... Mesela biz uyandırdıysak gürültü yüzünden vb.. veya ağlayarak kendi uyandıysa mutlaka yapıyor ama sabahları uykuya doymuş şekilde kendi uyandığında asla yapmıyor, saniyelik birşey bilinç kaybı, gözde dalma, kasılma vb. hiçbir şey yok. Silkinmeden sonra hemen normal anına geri dönüyor mesela gülerken olduysa aynen gülmeye devam ediyor. Okuduğum çoğu kaynakta yorgunluktan ve çiş yaparken olduğu yazıyor şimdi aklıma bir fikir geldi bundan sonra yapınca hemen yatırıp altına bakıcam ve bezinin içine dokunucam eğerki bezi sıcaksa tamam diyeceğim bu çiş yaparken yapıyor.
Yok Tubacım öyle birşey değil yani zaten uykuda hiç olmuyor. %90 uykudan uyandıktan sonra veya %10'da uykusu gelip mızıldanmaya başladığında oluyor... Mesela biz uyandırdıysak gürültü yüzünden vb.. veya ağlayarak kendi uyandıysa mutlaka yapıyor ama sabahları uykuya doymuş şekilde kendi uyandığında asla yapmıyor, saniyelik birşey bilinç kaybı, gözde dalma, kasılma vb. hiçbir şey yok. Silkinmeden sonra hemen normal anına geri dönüyor mesela gülerken olduysa aynen gülmeye devam ediyor. Okuduğum çoğu kaynakta yorgunluktan ve çiş yaparken olduğu yazıyor şimdi aklıma bir fikir geldi bundan sonra yapınca hemen yatırıp altına bakıcam ve bezinin içine dokunucam eğerki bezi sıcaksa tamam diyeceğim bu çiş yaparken yapıyor.
tatlım poyraz şiş yapaken oluyor geçen altı açıktı çiş yaparken yaptı hatta çok güldük çünkü bi anda oluyor ya. bide kız çocukları daha sık çiş yaptığından sizde daha sık oluyor olabilir. yoksa tatlımm dediğin şey bide de oluyor
dilek alıştırma kılodu ıle anlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?