2009 Eylül Anneleri

selam canlar nasılsınız dilekcim herkess söylemiş zaten rahat ol canım rüzgarda kızınca sıkıp titriyodu geçen ay bu ay yok mesela ben ağzımı açıp bişey dicek oldum kocam direk tıkadı ağzımı ama bi kaç gün resmen kendimde değildim düşünmekten geçtide kurtuldum götürtmedi doktora iyki götürtmemiş

almamış cnm bnm işte 7880 di diş çıkardı ikitane birden 80gramda vermiş aşırı ishaldi ama doktoru aradım anormal hiç almaması bide vermiş idrar tahlili kaka tahlili ver gel dedi dün verdik sonuçlar bugün alcaz doktorda bakcak inşallah 1haftada almıştır gramda olsa çok hareketli bebek die herkes almaz bukız kilo dio uyurken ble hareket halinde hiperaktifmi ne anlamadım bidk duramıyo kucagımda resmen popo kıvırıyo otururken bu oyunmu başka bişimi anlamadım çok neşeli bebek gerçi ama pimpirikli anne oldum yine buara resmen

bircancım bende rüzgarın bi gözü küçük diye takmıştım bikaç kişi daha söyledi ama o zaman çok kçüktü aynen doktor yaşını bekliceksiniz bence gayet normal görünüyo odaklama sorunu olabilir demişti zekeriya beyaz diyodum çok sık şaşı oluyodu sonra git gide azaldı şükür mesela hala bi gözü küçük gibi bazen ama zaten babasınında öyle adam tıpkı babası olduğu için normal

Selam hanımlar, Meryemcim geçmiş olsun canım , Allah bütün evlatlarımızı korusun ..
Dilekçim Defnenin titremelerinden efede de var , özellikle dediğin gibi istemeden uyanınca , ya yediği bir şeyi yutarken yapıyor ( pütürlüyse ) Ama normal yaşantısını etkileyecek şekilde değil . Çiş olabilir mi diye hiç bilmiyordum bende gözlemlerim yaptıktan sonra altına bakarım .Bir de karma aşısından sonra olmuştu çok fena titreye titreye uyumuştu uyanınca da titriyordu ... Anne olmak gerçekten zormuş en ufak şeyi dünyanın sonu gibi geliyor insana , Allah korusun hepsini .

bende oldum canım ya. bizim damlalı yapıldı muayne onda da bişiy çıkmadı

süper o zaman dert edecek hiçbişe kalmamış
yorum yapanlar da olursa bütün kontrollerini yaptırdık hiçbişeyi yokmuş dersin
ayy herkes ne çok biliyo yaaa
bu arada dediğin gibi yüz şeklinden de kaynaklanabiliyor resimlerde öyle çıkması
bizim çocuk doktorumuz edanın gözleri çekik gibi o yüzden kayıyormuş gibi görünüyordur demişti

bak işte bendede var o bebekten annem sinir oluyo kilolu bebeklere bayılır rüzgarda küçükken toromandı şimdi bacaklar iyice inceldi maşallah bi sn durmuyo yerinde boşver canım ya açlıktan ölücek değiller ya yiyo işte ama almıyo kilo o gıcık insanlardan olurlar büyüyünce yiyorum yiyorum kilo almıyorum derler heheh

yaa bizdede 1 haftadır var niye yapıyoki bende bi çiş kontrolü yapıyım insan tuhaf oluyo bende kızıyo sanıyorum çünkü genelde onu kızdırdıysam yapıyo böyle yüzüde zaten sinirli insanlar gibi oluyo yaparken

:roflol::roflol::roflol: ben de zekeriya beyazı çok anıyorum :roflol:

ya kızlar bide uyanırken ben bile titriyorum ya gerinmek gibi bana normal geldi nebilim ya benmi titriyorum sadece uyanırken acaba

canım ya bizde sanırım fazla pimpirik olduk ama napalım endişeleniyoruz.

evet ya aaa bu çocuğun sol gözü şaşı gibi dedilermi sinir oluyorum ama dediğin gibi herkes çok biliyor

Amin canım, sanırım biz gibi pimpiriki anneler için daha da zor..

dileekkk yerim ben bunu yaa çok şeker maşallah
evet canım edanınki de böyle
biraz daha hafifi sadece
yani birazcık daha az salınım yapıyor
ama irkilme şekli kesinlikle aynı
bence bu videodan sonra bezini değiştirmen gerekiyordu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…