Maşallah canım kızına. Aman bozulmasın. Bence de bebeğin karakteri etkili en cok. Tracy hoggun kitabı vardır belki bir çoğunuzda bebekleri sınıflandırmış falan. Melek bebek,kitap bebek, nazlı bebek, hareketli ve huysuz bebek. Benimki sonuncusuna giriyor sanırım.valla hep diyorum çünkü gerçekten çok zor, reyyan yediği halde acaba diyorum ki yemese yani....
ohhh canım havuçlu cevizli kek istedi bakyapayım ben de kızıma (kızıma canıııımm )
inşallah atlatırsınız canım ama gerçekten biraz ısrarcı olmanın da etkisi var, bir kaşık bile ısrar etmiyorum ki hiç bi zaman gerek kalmıyor, ilk günden beri böyle..
ama diyorum ya sadece ısrar değil, bebeğin karakteri daha büyük etken.. umarım çabucak atlatırsınız...
oto koltuğunun hem fiyatı o anakucağı olanlarla aynı hem de 4 yaşa kadar kullanım fonksiyonu var ayrıca sırtı 4 kademeli, tam dik oturamaz ki uzun süre reyyan küçükler daha çünkü...
çok hoşuma gitti işte, bi de size sorayım dedim... biraz da güvenemiyorum kendime seçmeyi beceremem diye...
sağol cevap için teşekkür ederim :1hug:
kızlar ben yemeğe iniyorum öptüm sizi
amin cnm...Tülay kıyamam sanada ya. Allah benimde anneme sabır versin kadın emanet emanet diye kendini hepten yıpratıyor
güzel miş cnm fiyatıda ii..kızlar geçnişe bakıcam ama sizi okuyunca yazmak istedim..
reyyan yemek konusunda çok çok şükürler olsun ki sorunsuz bi çocuk.. çok yemez ama mutlaka ağzını açar..
yicem yicem der yani iştahlı, çıtır çerez diyorlar gerçi zayıf görünüyor ama gelişim ve kilo gayet iyi...
elle besleme konusuna değinecektim... dedim ya sorunsuzuz ama masada hep berabersek yiyor ve elle verdiğim zaman daha da güzel yiyor..
ben de yemediği zaman hemen elimle yediriyorum hiç zorlamadan..
ayrıca bazen hiç yemiyor mesela bi ay 300 gr aldı 1 kilo alan çocuk ama zorlamadım bi dahaki ay katlamıştı...
kaşık konusunda ısrarcı değilim... ama diyorum ya biz yemek konusunda çok sorunlu değiliz, bazen iğrenme hareket yapsa da ağzını a.ar 2-3 kaşık yer...
kaşığa çok zorlamamak lazım gülayın dediği gibi olmadığı yerde elle yesinler, kaşığı eline verin kendi yemeye çalışsın kuru ve kolay temizlenir şeyleri tabi
ama Allah yardım etsin gerçekten iştahsızlık çok zor, gerçekten umarım atlatırsınız ve iştahlanırsınız...
hemen danışmak istediğim konu da şuydu: Chicco Proxima Oto Koltuğu - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bu oto koltuğunu inceleyip yorum yapar mısınız_?
almam gerekebilir ve çok çok hoşuma gitti danışayım dedim....
edit: hatta kızlar bu black label serisinden olduğu için pahalı, bir de normal renkleri var: Chicco Proxima Oto Koltuğu - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Çocuğum Yemek Yemiyor - Carlos Gonzales
bu kitabı alıcam Özlemcim, biraz araştırdım işe yarıyor demişler. sen de al bakalım. 10 tl gibi bir fiyatı var.
Aynen canım ya. Zaten bizim uyku düzeni başından beri beterdi. Ben de gelişememsinden endişeliyim. Sağol canım msj için. Şu anda araştırıyorum bakalım yeni bir doktora kararvermemiz lazım.
Gülaycım sağol canım bilgiler için. Bizde inan amuda kalkacağız neredeyse. Yapmayın denilen herşeyi yapıyoruz maalesef. Yemek yemesi için oyunlar tv vs. Şasırdık ne yapacağımızı. Bizimde bu 4. doktorumuz olacak. Sorunsuz çocuğa her doktor bakar canım. Asıl önemlisi sorunu olan cocuğu anlayıp tedavi edebilmesi sorularımıza cevap verebilmesi.Eline muz veriyorum bende ama bir süre sonra onuda yere atıyor birde sinirleniyor. Benim yedirmemi de kabul etmiyor.Bakalım sadece sabır diliyorum çünkü gecen gün kendimi tutaamadım ve bağırdım biraz. Yeme annecim yeme kalk yeter artık falan dedim. Sonrada üzüldüm tabiiki ama psikolojim bozuldu valla uğraşmaktan.
Belekten hepiNize selamlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?