herkese merhaba yeni gününz hayırlara vesile olsun...
uzun süre oldu girmeyeli malum kızımın rahatsızlıgı derken artık girme imkanım olmadı ...Allah a şükür geçti umarım bir daha ömür boyu hastalanmaz...tüm bebişlerde benim kızımda upuzun sağlıklı hayırlı huzur dolu güzel bir ömürleri olur İnşallah tabii bizlerinde öyleki hep yanlarında olalım...
kızlar size 6 cı hastalığı anlatayım ilk 3 gün ates 40 dereceye kadar sürüyor ve ılık duş ıslak tampon vs işe yaramadı her 10 20 dakikada bir yükseldi ateş düşürücü(en etkilisi ateş düşürücüydü...) calpol biraz rahatlatıyor ardından tekrar yükseliyordu ki kızım resmen titriyor sayıklıyor dedede diye ben mahvoldum kan idrar tahlili temiz çıkıyor haberiniz olsun...ilk gün hareketli ikinci gün tamamen huzursuz güçsüz iştahsızlık ile devam ediyor...4 gün sonuna doğru ateş 38 dereceye düştü sonra ani düştü ve 5 ci gün beneklerimiz çıktı 6 cı gün devam etti 7ci gün benekler çok az kaldı...bu zaman diliminde 700gr kaybettik su dahi içmiyor anne sütü tek alıyor ama ne kadar alsada ateş üstüne hava sıcak hepsıni harcadı sanırım...Allah,ıma sonsuz şükürler olsun geçti ama 4 dr gördü 2 farklı antibiyotik 3 farklı ateş düşürücü verdiler...kesinlikle antibiyotik kullanmayın ateş düşürücü calpol yada zor durumda kalırsanız paranox...dr lara pek güvenmeyin o anlık duygularımla direk dalıcaktım sizde iyice araştırın mutlaka...
şimdi iştahımız yok ama yinede 2 kaşık da olsa yiyor birde salatalıkDDbayılıyor...
ve en önemlisi BİR DİŞİMİZ ÇIKTI...pazar günü sabah farkettik nasıl duygulandım anlatamam:...
bu arada baharcım canım aynı konumdayız aşırı bitkinlik ve tükenmişlik var bendede bir kızım beni huzurlu yapıyor bazen tv izlerken acayip seylere ağlıyorum...ve sürekli patlama modundayım biri bişey dese tamamsanırım sıcaklar üstüne tuz biber ekti...
selam cnm nasılsın
merhaba Ece.dün işe başlayacaktım bakıcıya bırakamadm.o yüzden bozuğm tatlım.bugün Gamzeyle buluşabilrdk canım da sıkkındı onda da misafir var.öyle işte ..bu aralar bana bir dokunan bir ah işitiyo..SEN nasılsın .bugün bebekteyim demişsin takip edemedim türkiyede sin nezamandır tatlım?:)))
canım üzülme büyüdüler artık güvenebileceğin bir bakıcı çıkarsa karşına gözün arkada kalmaz
yok canım 2 hafta sonra bugün belekte olacağım dedim daha 2 haftamız var iple çekiyorum
:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3 baharcım napıyım mikroplaraklıma geldikçe delleniyom yaa elimden gelse çocuk parklarınıda domestosluycam yaa bişi sorcam şimdi kızmada ben herdışarı çıkardığımda çocukları yıkıyorum ve peşinden bende duş alıyorum bu günde 2 kez oluyo tabi ben manyakmıyım acaba yoksa normali bumu herdışarı çıktığımızda eve gelince duş almazsak pisiz gibi geliyo eşimde çok sinir oluyo bu davranışlarıma
oyyy kıyamam kuzucuğa bi daha hiç hastalanmaz inşallah canım
tatile gerçekten çoook ihtiyacım var en çokta temizlik ve yemek yapmayacağım için seviniyorum canım temmuza 2 hafta kaldı sabret zaten bizde 30 haziranda gidiyoz
teşekkür ederiz kilti adım özlem sanırım tanışmadık...bu arada diş içinde ayrıca teşekkür ederiz uzun süredir bekliyorduk bianda oldu halen şoktayızçok geçmiş olsun .dişiniz de hayırlı olsun...
bu aralar ben de çok keyifsizim kızlar .bahar ve özlem de öyle yazmş.ECEcim ilk tanıştğmzda hani gamze sen ben sen de öyle yazmştm.işte şimdi sıra bende..yorgunum,sıkılıyrm,evdeki işleri bir türlü bitiremiyruuuuummm...((((((((((((
canımmm kusura bakma emi? ben bugün öyle keyifsizim ki gözlerim de görmüyo artık.inşallah çok ama çok bol dopingli bir tatil olur tatlım:))))))))))))
benim ilk bakıcım iyiydi ona güveniyodum ama sonradan gelen 3 tanesi berbattı o yüzden kendim bakıyorum ama 3 yaşında bi oğlum daha var oda sürekli parka çıkmak istiyo zorlanıyorum ilk bakıcım yurtdışında temmuzda döneceğim dedi bizim tatil ağustosta bitiyo bakalım gelmiş olacakmı yoksa başkasını istemiyorum geçen eşim bulmuş bi bakıcı ama ben görüşmek istemedim onu tanımaya çalış falan yoruldum ilk bakıcımı istiyom senin bakıcın tanıdığın birisimi
kızlar dün akşam da yazmıştım ama kimse yoktu şimdi yine yazayım
face e üye oldum akşam
eda eylul adıyla
pek bilmiyorum ne nasıl yapılıyor
ama gruplarda 2009 eylül anneleri diye bi grup buldum üyelik teklifi gönderdim
iki taneydiler birine gönderim umarım yanlış bişi yapmamışımdır
ama kimsenin ismi ve soyismini tam bilmediğim için kimseyi ekleyemedim
dilekcim çok sevindim yaa...Allah bizi çocuklarımızla sınamasın inş...
Ela cım çok güzelsin..maşallah..
selam kızlar. uzun zamandır bi bunalım var üstümde ne yazasım vardı ne de yazacak bişey. tek mutlu olduğum yer oğlumun yanı şu aralar. neden bilmiyorum. miskinlik gibi bişey çöktü üstüme. hayırlara çıkarsın Rabbim
Ela Allah mutluluğunuzu daim etsin. eymene de kocaman maşallah delikanlı olmuş
Dilek defne de sorun çıkmamasına çok sevindim. Allah bir daha o korkuyu yaşatmasın.
haklısın canım inan ev işlerini ben de hiçç bitiremiyrm..ece yine topikte görüşürz canım beleğe gitmeden önce inşallah size iyi gezmeler bol keyifli saatler geçirin inşallah.zemuszemussağol cnm ne güzel bodrumdasın al bebişi in sahile stres falan kalmaz
bu arada kaan uyandı bana park yolları göründü byyyyy
canım evde sende önlerinden makasla biraz kesebilirsin kuaföre götürme daha çok küçük mikrop falan kapmasın malum pek hijyenik değiller
:Saruboceq:
AmiNNN canım benim...
Canım sorma aynı konumdayız temizlik yemek bebek derken kendime akşam 12 den sonra ancak bakabiliyorum...arada saç falan yapıyorum giyimime dikkat ediyorum ama tam teşeküllü nerdeee...İnşallah bizde tatile çıkarız yoksa dayanamıycam gibi geliyor kayınvalide muhabbetine...temmuzda orada olucam demişti en sonimbattttt-tatlicadiarzu-
teşekkür ederiz kilti adım özlem sanırım tanışmadık...bu arada diş içinde ayrıca teşekkür ederiz uzun süredir bekliyorduk bianda oldu halen şoktayızDD
dilekcim canım benim teşekkür ederim...olumunekankayizsmileCanım seni ekledim aynı zamanda gruba giriş için gönderdiğin onayı da okeyledim.
Facede aramıza hoşgeldin.
Amin Feyzacım çok teşekkürler size de geçmiş olsun inş en kısa sürede atlatırsınız.
Sağol Baharcım amin allah hiçkimseye yaşatmasın, bu aralar herkeste var galiba bu bunalım hali muhtemelen sıcaklardandır.
Twilight daha öncede yazmıştım ama yine yazayım : çok geçmiş olsun bebeğine..
olsun canım gec olsunda güç olmasın...kayınvalide eşim temmuzda izin alabilirim dedi diye temmuzda oradayım demişti artık onu pek takmıyorum bebeğim rahatsızlandıktan sonra aslan kesildim valla ...ama eşimle bebeğimlede tatil yapmak hakkım extra iş yapamam onlar bebeğimi pohpohlarken ben yorulucam ne anladım tatilden olayı yani...sempatiksalakcinni biz izmirdeyiz canım tatil için net plan yok ama eşim izin alırsa marmariste kampa gideriz diyorda bakalım temmuz olsunda ben bile merak ediyorum neler olucakbiliyrm özlem tanştk.topiğe gç üye olmak canımı çok sııktı ve ben de tanştğm arkadaşlrmın isimlerini hatta bir çoğunun bebeklrnin isimlrini tez zamanda kaptm .anldğm kadaryla kaynvalden geliyr.tatile nerdesiniz tatlım?
dilekcim tam çıkıyodum seni gördüm alıntılardan anladığım kadarıyla defne iyiymiş çok sevindim canım gözünaydın
esincim güvenemiyosan bırakma bebişini istersen bi kaç hafta sürekli gesin senin yanında baksın belki iyidir bi dene bence gözlemle ona göre karar ver
hadi ben kaçtım artık öptüm hepiniziiii
kızlar saolun walla umarım geçsin. 60 yaşında gibi hissediyom kendimi.
ben eymeni göremedim yaaa
Canım seni ekledim aynı zamanda gruba giriş için gönderdiğin onayı da okeyledim.
Facede aramıza hoşgeldin.
Amin Feyzacım çok teşekkürler size de geçmiş olsun inş en kısa sürede atlatırsınız.
Sağol Baharcım amin allah hiçkimseye yaşatmasın, bu aralar herkeste var galiba bu bunalım hali muhtemelen sıcaklardandır.
Twilight daha öncede yazmıştım ama yine yazayım : çok geçmiş olsun bebeğine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?