2009 Eylül Anneleri

çok geçmiş olsun .dişiniz de hayırlı olsun...

selam cnm nasılsın

merhaba Ece.dün işe başlayacaktım bakıcıya bırakamadm.o yüzden bozuğm tatlım.bugün Gamzeyle buluşabilrdk canım da sıkkındı onda da misafir var.öyle işte ..bu aralar bana bir dokunan bir ah işitiyo..SEN nasılsın .bugün bebekteyim demişsin takip edemedim türkiyede sin nezamandır tatlım?:)))

canım üzülme büyüdüler artık güvenebileceğin bir bakıcı çıkarsa karşına gözün arkada kalmaz
yok canım 2 hafta sonra bugün belekte olacağım dedim daha 2 haftamız var iple çekiyorum

bu aralar ben de çok keyifsizim kızlar .bahar ve özlem de öyle yazmş.ECEcim ilk tanıştğmzda hani gamze sen ben sen de öyle yazmştm.işte şimdi sıra bende..yorgunum,sıkılıyrm,evdeki işleri bir türlü bitiremiyruuuuummm...((((((((((((

benim ilk bakıcım iyiydi ona güveniyodum ama sonradan gelen 3 tanesi berbattı o yüzden kendim bakıyorum ama 3 yaşında bi oğlum daha var oda sürekli parka çıkmak istiyo zorlanıyorum ilk bakıcım yurtdışında temmuzda döneceğim dedi bizim tatil ağustosta bitiyo bakalım gelmiş olacakmı yoksa başkasını istemiyorum geçen eşim bulmuş bi bakıcı ama ben görüşmek istemedim onu tanımaya çalış falan yoruldum ilk bakıcımı istiyom senin bakıcın tanıdığın birisimi

canım üzülme büyüdüler artık güvenebileceğin bir bakıcı çıkarsa karşına gözün arkada kalmaz
yok canım 2 hafta sonra bugün belekte olacağım dedim daha 2 haftamız var iple çekiyorum

canımmm kusura bakma emi? ben bugün öyle keyifsizim ki gözlerim de görmüyo artık.inşallah çok ama çok bol dopingli bir tatil olur tatlım:))))))))))))

:Saruboceq:
AmiNNN canım benim...
Canım sorma aynı konumdayız temizlik yemek bebek derken kendime akşam 12 den sonra ancak bakabiliyorum...arada saç falan yapıyorum giyimime dikkat ediyorum ama tam teşeküllü nerdeee...İnşallah bizde tatile çıkarız yoksa dayanamıycam gibi geliyor kayınvalide muhabbetine...temmuzda orada olucam demişti en sonimbattttt-tatlicadiarzu-

çok geçmiş olsun .dişiniz de hayırlı olsun...
teşekkür ederiz kilti adım özlem sanırım tanışmadık...bu arada diş içinde ayrıca teşekkür ederiz uzun süredir bekliyorduk bianda oldu halen şoktayızDD

sorma yaaa bitmiyoki işler böyyyyk geldi banada bugün eşimin işyerinde kokteyl varmış akşama yemiycem dedi yemek yapmıycam kendim yemesemde oluro kadar bıktım yemek pişirmekten düşün yani sabah kahvaltıdan öncede evi süpürüp sildim çamaşırları attım yıkanıyo şimdi kaan uyansın parka çıkacaz eve gel duş falan pffffffffff bi bakıyom akşam olmuş ee bölee oluncada bunalmamak çok zor

canımmm kusura bakma emi? ben bugün öyle keyifsizim ki gözlerim de görmüyo artık.inşallah çok ama çok bol dopingli bir tatil olur tatlım:))))))))))))

sağol cnm ne güzel bodrumdasın al bebişi in sahile stres falan kalmaz
bu arada kaan uyandı bana park yolları göründü byyyyy

ececim aslnda bir tane bakıcı adayımz var hatta bakmaya da çok hevesli..ama içimden bir ses doğru insanın o olmadğnı söylüyor.neden böyle bilmiyrm ama öyle..8 aydr tanyrm temizliğme geliyr arada.hatta misafirm falan oldğnda geliyr .hatta geçtğmz hafta ilk defa onlrı evde yalnz bıraktm.ama abartmyrm 10 dk.da bir aradm.hastalanmştm dr.a gittğmde..

Canım seni ekledim aynı zamanda gruba giriş için gönderdiğin onayı da okeyledim.
Facede aramıza hoşgeldin.

dilekcim çok sevindim yaa...Allah bizi çocuklarımızla sınamasın inş...

Ela cım çok güzelsin..maşallah..

Amin Feyzacım çok teşekkürler size de geçmiş olsun inş en kısa sürede atlatırsınız.

Sağol Baharcım amin allah hiçkimseye yaşatmasın, bu aralar herkeste var galiba bu bunalım hali muhtemelen sıcaklardandır.

Twilight daha öncede yazmıştım ama yine yazayım : çok geçmiş olsun bebeğine..

sağol cnm ne güzel bodrumdasın al bebişi in sahile stres falan kalmaz
bu arada kaan uyandı bana park yolları göründü byyyyy
haklısın canım inan ev işlerini ben de hiçç bitiremiyrm..ece yine topikte görüşürz canım beleğe gitmeden önce inşallah size iyi gezmeler bol keyifli saatler geçirin inşallah.zemuszemus

biliyrm özlem tanştk.topiğe gç üye olmak canımı çok sııktı ve ben de tanştğm arkadaşlrmın isimlerini hatta bir çoğunun bebeklrnin isimlrini tez zamanda kaptm .anldğm kadaryla kaynvalden geliyr.tatile nerdesiniz tatlım?

dilekcim tam çıkıyodum seni gördüm alıntılardan anladığım kadarıyla defne iyiymiş çok sevindim canım gözünaydın
esincim güvenemiyosan bırakma bebişini istersen bi kaç hafta sürekli gesin senin yanında baksın belki iyidir bi dene bence gözlemle ona göre karar ver
hadi ben kaçtım artık öptüm hepiniziiii

dilekcim canım benim teşekkür ederim...olumunekankayizsmile

olsun canım gec olsunda güç olmasın...kayınvalide eşim temmuzda izin alabilirim dedi diye temmuzda oradayım demişti artık onu pek takmıyorum bebeğim rahatsızlandıktan sonra aslan kesildim valla ...ama eşimle bebeğimlede tatil yapmak hakkım extra iş yapamam onlar bebeğimi pohpohlarken ben yorulucam ne anladım tatilden olayı yani...sempatiksalakcinni biz izmirdeyiz canım tatil için net plan yok ama eşim izin alırsa marmariste kampa gideriz diyorda bakalım temmuz olsunda ben bile merak ediyorum neler olucakDDbayanssulusmile

canım kendine ve kuzucuklarına iyi bak...olumunekankayizsmilegünunuzun güzel geçmesi dileğiyle...

Dilekcim, çok geçmiş olsun. bir sorun olmamasına sevindim.

resimler ekleyip silmişsiniz hemenn ((((( olmadı bak şimdiiii

kızlar saolun walla umarım geçsin. 60 yaşında gibi hissediyom kendimi.
ben eymeni göremedim yaaa

baharcım, ben de sendenim biliyorsun. çok fena depresyondayım.. ne yemek yiyesim, ne iş yapasım var...... defne düzelirse ben de düzelicem, yoksa halim nanay.

umarım bir an once geçer bu depresif haller.........

sağol dilekcim hoşbuldum
akşam arattım seni ama face de sein adın soyadınla o kadar çok kişi çıktı ki sanırım 5. sayfadan sonra pes ettim
akşam eve gider gitmez okeylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…