paylaşmak istedim
az evvel okudum
Bebeğinize renkli kitaplar alınız. Karalasın. El becerileri gelişsin.
Çeşitli uyarıları sağlamak için halk içine çıkarınız.
Hayvanları tanıması için hayvanat bahçesine götürünüz.
Top ile oyunlar oynatınız.
Çevredeki eşyaların ve insanların isimlerini vurgulayarak öğretiniz.
Sıcak-soğuk gibi kavramları öğretiniz.
Yürümeyi teşvik edici büyük itmeli oyuncaklarla oynatınız.
Çocuğunuzun yemek listesini çeşitlendirin. Pütürlü gıdaları kaşıkla yemeyi öğretiniz.
Çocuğunuza ev içinde emekleyebileceği rahat alanlar oluşturun, Ev eşyalarını kaldırınız.Biliyorum, sizin için sehbalar ve biblolar evinizin süsü ve onlarsız yapamazsınız. Ancak şimdi onlardan daha değerli bir varlık var. Sehbaları ve bibloları boşverin. Çocuğunuz için buna değer. Şayet çocuğunuz zarar görürse en çok acıyı siz çekersiniz. Çünkü siz annesiniz.
Bebeğinizle bol bol konuşun, sevdiğinizi belli edin,onunla oyunlar oynayın.
ineternette bu kahvaltı var yarım yumurta sarısı, 1 tatlı kaşığı peynir, 1 çay kaşığı yağ,n 1 tatlı kaşığı reçel veya pekmez, 4-5 bisküvi ben ayrıca kahvaltı maması ekliyorum 1-2 tatlı kaşığı çok nadir tereyağ ekliyorum başka ne yapabilirim
geçmiş olsun esincim antibiyotik ishal yapıyo maalesef bağırsaktaki yararlı bakterileride öldürüyomuş o yüzden ishal oluyo ve bağışıklığı zayıflıyo antibiyotik verirken ben aktivya yoğurt yediriyorum ölen bakteriler tekrarbağırsağına yerleşsin diye tavsiye ederim
selamlar geçmişi okuyamdım
umarım herkes iidir
yaa oğlum bu aralar çorba,kıymalı herhandi bi z.yağı içeren yiceklerden yemiyoooo
deliriceeemmm
varsa yoksa meyve+mama+yoğurt neden yemiyoo anlamadım
öğürüyooo
suyuda öle çok içiyo karnından ses geliyooo resmen
sizin bebelerde durum ne???
kızlar acil tecrübelerinize ihtiyacım var.konu ise bebekle UÇAK YOLCULUĞU.
selam kızlar nasılsınız nyapıosunuz ben turkıyedeyımmmmmm
canım emzık ver ucagın kalkısında veza emzır mutlaka yutma ısleöı yapsın ben tam 7 kere ucus yaptım erdenaylaaaaaa
bende tubcacım yaa çok acıı..
selam kızlar
burcucum geçmiş olsun ne hissettiğini çok ii anlıyorum canım gökşende iki gündür ateşli hep ateş düşürücü verdm geçmedi fitil verdm en sonunda ertesi gün yine yükseldi(
ama bizmki sanırım dişten kuzumun sürekli ağzı akıyo hiç bişi ağzına bile koymuyo bütün gün hiç bişi yemedi pazartesi dr gidicem iştah açıçı belki vitamin verir şu an sadece emdiği ile duruyo(
yemek problemimiz iyice arttı önceden geçer dişten diyodum ama şimdi hiç yemiyo ne denediysem istemiyo yoğurdu ağzına bile sürmüyo çorba istemiyo ekmek batırıp bişiler versem ağzından çıkartıp kendi yemeye çalışıyo oda ne kadar olur moralim bu konuda çok bozuk aşırı hareketli 5 dk yerinde durmuyo haliyle yediğide gidiyo görenler çok zayıflamışta demiyolarmı çok üzülüyorum bu sefer hadi sadce emsin dicem ama süt onu doyurmazki(
dr gidicem bakalım gelişim nasıl inşallah iyidir kuzumun gelişimi
dilekçim tahlil sonuçlarını iyi çıkmış bak ne güzel b problem çıkmamış defne turp gibi maşallah :))
kızlar acil tecrübelerinize ihtiyacım var.konu ise bebekle UÇAK YOLCULUĞU.
offf ya bu ara tüm diziler boyle bunalım. ben zaten bunalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?