2009 Eylül Anneleri

çok tatlısınız özlem maşallah ..o uyuyan melek neydi kuzuuuum ya çok şeker Allah nazardan esirgesin...:)))))
canım sorma karman çorman hale getiriyor beşiği sonra köşesine geçiyor albüm yaptım uyuma şekillerim diyeen son hali bu battaniyesini yüzüne kapıyor korkuyorum artık Allah korusun boğulucak diye...bu arada teşekkür ederim çok naziksin...

özlem şu sıcakları bir geçirelim.tatile biz de çıkacğz ben temmzda eşim sanırım ağustos gibi bize katılacak.ama ondan sonra izmir buluşması olursa katılmayı çoook isterim..

selamlar geçmişi okuyamdım
umarım herkes iidir
yaa oğlum bu aralar çorba,kıymalı herhandi bi z.yağı içeren yiceklerden yemiyoooo
deliriceeemmm
varsa yoksa meyve+mama+yoğurt neden yemiyoo anlamadım
öğürüyooo

suyuda öle çok içiyo karnından ses geliyooo resmen
sizin bebelerde durum ne???

hg tülay ..benim oğlum yoğurdunu ve peynirini kendim yapıyrm bin bir zahmetle buna rağmen keyfine gelince ,yoğrda üzüm pekmezi katyrm.meyveyi ise bazılarnı sevmiyr zorla yedryrm....sebze çorbalrnı ise muhakkak patates ve az tereyağ katyrm lezzet verir diye düşündm.etsiz,ve fasülyesi çok olnca yemiyo paşa..pirinç yada dönüşümlü olarak şehriye katyrm.geçen domates çorbası yapmştm eve ekmek ve peynir katp verdm sevdi..

benimkide bulamaca dönen yumrta ve peynir karşmını yamyo..geçende arkadşlrdan birisi şuan hatrlayamadm ama önerisini hiç unutmadım..peynire az tereyağ ile yumrta sarısı kırıp pişir,p veriyorum demişti kuzusu da bunu sevmiş ..ben de deneyecğm öyle

merhaba su konusunda egemende öyle elimde suyla geziyorum kendide içmeye çalışıyo ama dişlerini kaşıyo içemiyo benim oğlum yoğurt seviyo çoğu çocuğun aksine hewrşeyi yoğurtla yiyo tarhana mesela deniyorum sade yemiyo yoğurt katınca içiyo yiyo tavuklu şehriye çorbasınıda meyvayıda bende öyle veriyorum

hg nazan her çocuk farklı işte..benimki de başta su içmiyrdu kaşıkla falan veriyrdm ek gıdalara geçtğmzde baktm almıyr meyve suyu ve ıhlamur çayı falan veriyrdm su alsın vücudu diye ama sonradan açıldı..

tÜLAY YANEN YA OCUK SU İÇİYO İÇİYO KARNINDAN SESLER GELİYO SANIRIM SICAK YA BİDE ENERJİKLER TABİ VUCUT SICAKLIKLARIDA YÜKSEK HABİRE SU İÇİYO ÇOCUK

yemın ederım ımanım gevredı ya benım temızlıkten.hergun aynı terane.sırası bıle degsmıo:S
tatılı en cok da bu yuzden ozledım.sabırrr 1 hafta kaldı

tuba ya sade yedırıosan ondan sevmıyodur defne yogrdu muz ezsen ıcıne yer mı ki?
bı de ıstahsız bebekler ıcın mılumıl var ya aptamıl yerıne ondan versen tadını daha mı cok sever acaba
valla yesın dıye aklıma gelenlerı yazdım yanlış anlama

reglım ve cıldırmıs gıbıyım sabahtan berı yedıklerımı saymamayım nıye boyle oldum bugun ya kendıme gelmelıyım:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…