2009 Eylül Anneleri

maşşallah sana.saclara bak resmen kucuk adam olmus bırcan mutlaka goruselım ısırmak ıstıyorumm bu veledi
bu arada anne sutu alıo mu hala

maşşallah sana.saclara bak resmen kucuk adam olmus bırcan mutlaka goruselım ısırmak ıstıyorumm bu veledi
bu arada anne sutu alıo mu hala

Tatlım 3 ay emdi 4. ayda zorla sağdık sonrada sütüm kesildi zaten hep mamada yiyordu. kuzenimi kaybettim üzüntüden sıkıntıdan stüm tamamenkesildi. canım ya bende eymeni ısırmak mıncıklamak sevmek istiyorum maşallah eymende çok tatlı

bircan çok şekerrr maaşallah gmaile giremedim ama profil sayfndaki resimler de çok güzel.neden ordudaydn canım .

ineternette bu kahvaltı var yarım yumurta sarısı, 1 tatlı kaşığı peynir, 1 çay kaşığı yağ,n 1 tatlı kaşığı reçel veya pekmez, 4-5 bisküvi ben ayrıca kahvaltı maması ekliyorum 1-2 tatlı kaşığı çok nadir tereyağ ekliyorum başka ne yapabilirim

paylaşmak istedim
az evvel okudum

Bebeğinize renkli kitaplar alınız. Karalasın. El becerileri gelişsin.
Çeşitli uyarıları sağlamak için halk içine çıkarınız.
Hayvanları tanıması için hayvanat bahçesine götürünüz.
Top ile oyunlar oynatınız.
Çevredeki eşyaların ve insanların isimlerini vurgulayarak öğretiniz.
Sıcak-soğuk gibi kavramları öğretiniz.
Yürümeyi teşvik edici büyük itmeli oyuncaklarla oynatınız.
Çocuğunuzun yemek listesini çeşitlendirin. Pütürlü gıdaları kaşıkla yemeyi öğretiniz.
Çocuğunuza ev içinde emekleyebileceği rahat alanlar oluşturun, Ev eşyalarını kaldırınız.Biliyorum, sizin için sehbalar ve biblolar evinizin süsü ve onlarsız yapamazsınız. Ancak şimdi onlardan daha değerli bir varlık var. Sehbaları ve bibloları boşverin. Çocuğunuz için buna değer. Şayet çocuğunuz zarar görürse en çok acıyı siz çekersiniz. Çünkü siz annesiniz.
Bebeğinizle bol bol konuşun, sevdiğinizi belli edin,onunla oyunlar oynayın.

bircancım, başınız sagolsun tatlım. geride kalanlara sabır dilerim.

oğluşuna hastayım zati :) resimler süper maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…