haklısın Bircancım keşke yeseler ama sağlıklı olsunlarda...gerisi önemli değil...ben de senin gibiyim hatta kaç kere ağladım neden yemiyor diye...
evlenince alakam kalmadı çok farklı bir aileye gelin olunca arada uyum olmayınca mecburen unuttum göçmenliğin o adetlerini süsü püsü bizdeki gelenekler aile bağları görüşme hiç bir şey benzemiyo bende uzaklaştım mecburen
selam kızlar oğlum ,birtanem ,dünyalarımı verdiğim minik kelebeğim bugün yürütecinden düştü....moralimm çoook bozukkk...
Tatlım bişiy olmaz onlar lastik top gibi korkma. diyorum ama bende geçen yataktan düşürdüm içim gitti bizimki düşünce ağlıyor ama acıdan değil korkudan ve gücüne gidiyo düşmek
AMA başı da çok şiddetli olmasa da vurdu yan taraftan...ağladı...
selam kızlar oğlum ,birtanem ,dünyalarımı verdiğim minik kelebeğim bugün yürütecinden düştü....moralimm çoook bozukkk...
esin ödümü kopardın
korka korka okudum resmen
canım dert etmemeye çalış Allah daha beterlerinden korusun
düşe kalka büyüyecekler
biz elimizden geldiği kadar sakınıcaz ama olacaksa oluyor işte
kendini suçlayıp da stres yapma
bebekler hemen hissediyorlar
çocuk da tedirgin olacak yoksa
soğukkanlı olmaya çalış şişmesin morarmasın buz koymayı denedin mi deviriyolarmış yürüteci eğilmeye uzanmaya çalışıyolar denge bozuluyo düşüyolar
bişiy olmaz tatlışım bizimkinnide başı vurdu hemde yere baya ağladı ama napalım düşe kalka büyücekler
esin geçmiş olsun güzelim ALlah beterinden korusun biliyorum çok etkilendin ama kendimizi bu kadarcık şeylerle yıpratmamalıyız. he sana söylüyorum kendim farklı mıyım hayır ama öğrencez canım napalım. kudurukları artık zapt etmek zor.
Bu degerlı kandıl gecenısınde, kaınatın yaratıcısı ve alemlerın rabbı bagıslayıcı ve acıyıcı yuce allah tum dualarınızı kabul etsın...
bircancım aynen benimkide kendini zorluyor öyk möyk derken elimi tutuyorum elime aynen iade ediyor ne yediyse afacanlar ne olucak...
esincim korkma canım benimkinide bundan 3 ay önce babasına teslim etmiştim yatakta bırakmış dank diye ses geldi koştum baktım bebek yerde ellleri üzerine düşmüş resmen ayaklarım tutmadı o anlık duygularını anlıyabiliyorum oturdum iki saat ağladım babasınada bayağı çıkıştım sanadamı emanet edemiyem vs diye o an bayağı insan ruhsal yönden çöküyor çok şükür Allah ıma bişey olmadı...eğer ağlama nöbeti tutarsa sık sık kusarsa gözlerinde şaşılık olursa ve dalgınlık başlarsa hemen dr a götürün ama sanmıyorum bişey olucağını artık büyüdüler annesi kendini üzme...
baharcım aynen bende direk daldımgüzel oluyor ama dimiolumunekankayizsmile
aminnn. senin de kandilin mübarek olsun arkadaşım.Bu degerlı kandıl gecenısınde, kaınatın yaratıcısı ve alemlerın rabbı bagıslayıcı ve acıyıcı yuce allah tum dualarınızı kabul etsın...
esincim anneliğin tarifi yokmuş bunu anladım. ne sevgisinin ne fedakarlığının sınırı da yokmuş. her dakika dilimde dua. nerde varsa evladının başında derman bekleyen anne baba, Allahım tez vakitte göndersin. Evlat hiçbirşeye benzemiyormuş.sorma canım okadar hareketlendiki yerinde durmuyr .bütün gün ordan oraya koşturup duruyr yürüteciyle..yürütece bindirmeyeyim diyrm bu sefer de yerinde mızırdanıyr.AMİN canım Allah gerçekten beterinden korusun...anneliğin her geçen gün farklı bir olması gerekliliğini öğreniyrum.bu gün için ,canın kan ağlasada yine de ona belli etmemeyi öğrendim..ben ağlarken o daha çok ağlıyr daha önce şakacıktan tecrübe etmiştik..halbuki beni bilsen ben canım yanarken bunu asla içimde tutamam herkeslere ilan ederdim..
çokkk gerçekten çook teşekkür ederim gerçekten cansınız..acıyan canıma merhem oldunuz..inanın bana bunun için yazdğnız msjları tekrar tekrar okuyrm moral bulyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?