2009 Eylül Anneleri

günaydın bugün gezmeye gidiyoruz kalabalık ortam ailecek toplanıyoruz bakalım benim için dua edin egemen iyi güzelce dursun kalabalık sevmiyoda inşallah güzel bir gün olur

günaydınlar hanımlar...

bugün oğlumla ilk karnesini almaya gidicez...:):)

darısı inş hepinizin başına...inş. eymenimide görürüm ilk karnesini alırken.....

günaydın bugün gezmeye gidiyoruz kalabalık ortam ailecek toplanıyoruz bakalım benim için dua edin egemen iyi güzelce dursun kalabalık sevmiyoda inşallah güzel bir gün olur

çocukların sağı solu belli olmuyor
bence seni şeşırtıp uslu uslu durucak

günaydınlar hanımlar...

bugün oğlumla ilk karnesini almaya gidicez...:):)

darısı inş hepinizin başına...inş. eymenimide görürüm ilk karnesini alırken.....

üniversite diplomalarını da görürsün inşallah

ne kadar güzel bişey inş bizde yetişiriz o günlere ilk karne heyecanına allah mutluluğunuzu daim etsin okuyup meslek iş güç sahibi olduğunu görmeyi nasip etsin

esincim allah üniversite diplomalarını aldıklarını da görmeyi nasip etsin :))

nazancım allah kolaylık versin inşallh kuzun uslu durur benimkide kalabalıktan pek hazzetmiyo malesef

günaydın kızlar

kızlar moralim çok bozuk kızçem ilk defa hasta oldu doğduundan beri kışın filan hasta olmadı ama yazın bu sıcağında hasta oldu burnu akıyo arada öksürüyoda burnu tıkalı dr dan randevu aldım saat 1 de gidicem hiç bişi de yemiyo sadece emiyo bilmiyoum nasıl olucak bu iş acaba sadece geceleri mi emzirmeye başlasam ???

eşim amerikaya gitti içim onada sıkıldı 10 gün yok offff bugun ne kadar karamsarım

zeynep zaten yazın hasta olmaları daha kolay
bu sıcaklarda terliyo minnoşlar sonra da en ufak bi rüzgar olsa püff desen bile şifayı kapıyolar
iştahsız olması hem sıcaklardan hem de burnunun tıkalı olmasından kaynaklanıyordur
gayet normal ama malesef sevimsiz hastalık süreci işte
canını sıkmamaya çalış
hemencik atlatır inşallah
doktordan randevu almakla iyi etmişsin
ama sadece geceleri mi emzirsem demişsin ya
onun sebebini anlayamadım

gunaydın

esıncım gecmıs olsun ama aklında olsun dustukten sonra 2 saat uytma mınışını takıp et kusma falan var mı dıye.gelmıs gecmıs olsun

hayırlı cumalar millet
esincim Allah daha nice diplomalarını göstersin darısı miniciğinin ve bizlerin başına. ay ben çok ağlarım herhalde. ay anne olcam dediğimde hayatımın geri kalanını salya sümük geçirceğimi bilmiyordum ben ama yaaa...
zeynepcim çok geçmiş olsun kuzuya. soğuk almıştır terlediyse. kıyamam güzel gözlü kuzuma ben. allah kavuştursun eşin de göz açıp kapayana kadar dönsün inş.

canım emmekten yemek yemiyo emdiği de onu ne kadar besleyebilirki sırf onun için yeniden dolu dolu yemeye başladım hemde hiç iştahım yokken sırf sadece emyio sütüm olsun diye ( gece gece kekler meyve suları götürmeye başladım önceden yapmadığım şeyleri yapıyorum yani ama sütü gece içse gündüzde güzelce yemek yese diyorum dr da sorucam

bide geçer geçer dedim kaç gündür ağzına tek lokma koymuyo kaşığı gördüğü anda kafasını çeviriyo

sağol baharcım amin inşallah

bende hem eşim gitti hemde kızım hasta ağlamamak için kendimi zor tutuyorum sanki, eşim hiç gitmedi yalnız kaldım bu sefer niyeyse bi farklı hissediyorum biri gelse zeynep neyin var dese hüngür hüngür ağlarım o durumdayım çok sulu gözüm ya

oyyyy zeynep senin sinirlerin bozulmuş bence :teselli:
yoksa eşin daha önce de gidiyordu
gökşenin rahatsızlığı neyseki basit birşey
hem burdan da biliyorsun bebeği herzaman iştahsız olan arkadaşlarımız da var
daha ateşli ciddi hastalıkları atlatanlar da var
bu kadarcık bişeyden böyle kötü hissetmezdin normalde
bence bunların üstüne biraz bunalım durumları da gelmiş ondan böyle oldun
bak öğlen dr a gidiceksiniz
dr sana güzel şeyler sölicek
biraz temiz hava alıcaksınız
daha iyi hissediceksin

topiğimizin tüm güzel annelerine tatlı bebişlerine günaydınnn...
Zeynepcim canım üzme kendini...Allah acil şifalar versin tez zamanda iyileşir ınşallah ...geçmiş olsun geçmişlerde kalsın bir dahada hastalanmasın ne senin kızın ne benim kızım nede tüm bebekler...seni çok iyi anlıyorum kızım hastaykende ben bu duygusallıkla yaşayamam diyordum ama inan sen iyi oldukca bebek sütünden daha fazla etkileniyor kendini üzme canım benim...

zeynepcim eylül arkadaşım güzel açıklamış zaten. öyle ağlıcak falan bir durumun yok şükür. süt konusuna gelince bence kesme memeden gündüzleri. keşke oğlum emseydi de emzirseydim bolbol. biz artık geceleri bile emmiyoruz malesef. sağıyorum ama iyice azaldı son damla gelene kadar dayancam ama kararlıyım.

sadece emse nasıl beslenirki baharcım ve gökşen doğduğundan beri emmeye düşkün bi bebekti ilerki yaşındada inanıyorum yemek yemicek ve emmek isticek sonrada gelişim bozukluğu olucak diye korkuyorum çünkü çevremde bi kaç tane böyle bebek var yaşını geçmiş ama yemek istemiyo sadece emiyo bi deri bi kemik çoçuklar

zeynep hasta olmadan önce yeme problemi yoktu diye hatırlıyorum sanki
eğer öyleyse ümitsizliğe kapılmana gerek yok bence
hatta yeme problemi genel olsa da yine de karamsar düşünme bence
emmeye düşkünlüğü gözünü korkutmasın
o kadar hızlı huy değiştiriyorlar ki
tam iyi yemek yemeleri gereken zaman sıcaklara denk geldi
bu da bizim şanssızlığımız diyelim
değişik yöntemlerle yemek seven bi çocuk haline getirebilirsin bence
sen kötü şeyler düşünüp uzun vadeli felaket senaryoları yazacağına güzel şeyler düşünmek için çaba göster
bak sandığın kadar birşey olmadığını anlicaksın
eline bisküvi falan vermeyi denedin mi
ya da kendine kahvaltı hazırla yanında otursun minik minik elinle ağzına ver bişeyler
ama kaşıkla verme
kaşar dene mesela kaşarı çok seviyolar

çocukların sağı solu belli olmuyor
bence seni şeşırtıp uslu uslu durucak

üniversite diplomalarını da görürsün inşallah

inş canım..rabbim o zamanları görmeyi nasip eder bize...

ne kadar güzel bişey inş bizde yetişiriz o günlere ilk karne heyecanına allah mutluluğunuzu daim etsin okuyup meslek iş güç sahibi olduğunu görmeyi nasip etsin

amin..amin canım..

esincim allah üniversite diplomalarını aldıklarını da görmeyi nasip etsin :))

nazancım allah kolaylık versin inşallh kuzun uslu durur benimkide kalabalıktan pek hazzetmiyo malesef

günaydın kızlar

sağol canım ...geçmiş olsun sanada..

kızlar bişey sorucam siz tuz kullanıyormusunuz ben hic vermedim hatta peynırını bile suda bekletiyorum akşamdan bide sarımsak yemeklerine katıyormusunuz çokfaydalı ama ağır gelir diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…