Bu degerlı kandıl gecenısınde, kaınatın yaratıcısı ve alemlerın rabbı bagıslayıcı ve acıyıcı yuce allah tum dualarınızı kabul etsın...
aminnn. senin de kandilin mübarek olsun arkadaşım.
esincim anneliğin tarifi yokmuş bunu anladım. ne sevgisinin ne fedakarlığının sınırı da yokmuş. her dakika dilimde dua. nerde varsa evladının başında derman bekleyen anne baba, Allahım tez vakitte göndersin. Evlat hiçbirşeye benzemiyormuş.
özlem walla esini okuyunca hemen yazayım dedim. aman zaten kendimde de anlatcak bişi yok napiim.
valla baharcım köşe yorumcuları olur ya kendimi öyle hissediyorum :hulya:ama Maşallah ortamımız çok güzel annelerimiz çok içten...esincım seni inan çok iyi anlıyorum bende bebeğim hastayken kıyafetimi ters giymiştim eve geldim eşim söylemese halen farketmiycem o deil eşimde eve gelince farketmiş...iş çocuklarımız olunca insan ne yaptığını bilemiyor...Allah bebeğimede sizin bebeklerinizide tüm bebekleride korusun uzun sağlıklı huzurlu hayırlı bir ömür versin İNŞALLAH..tbi bizlerede hep yanlarında olalım ...AMİNNNNN
tatlım ne demek. bizi bizden başka kimse anlayamaz ya. hamişken berabewrdik kanımızda bile hep beraber büyüttük onları yanı zamanlarda yanı şeyleri yaşadık yaşıyoruz. hep beraber heyecanlandık hep beraber bekledik onları
Kızlar herkese İyİ akŞamlar
eve gİdİyorum tabİ buharlaŞmadan gİtmeyİ baŞarabİlİrsem
avatar ekledim egemen adil bu bayanlar taliplerimizi bekliyoruz yaş yok henüz 9 aylık bile olamadı tam 9,200 gr 71 cm başak burcu biraz çapkın ve fena bakış atar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?