2009 Eylül Anneleri

valla baharcım köşe yorumcuları olur ya kendimi öyle hissediyorum :hulya:ama Maşallah ortamımız çok güzel annelerimiz çok içten...esincım seni inan çok iyi anlıyorum bende bebeğim hastayken kıyafetimi ters giymiştim eve geldim eşim söylemese halen farketmiycem o deil eşimde eve gelince farketmiş...iş çocuklarımız olunca insan ne yaptığını bilemiyor...Allah bebeğimede sizin bebeklerinizide tüm bebekleride korusun uzun sağlıklı huzurlu hayırlı bir ömür versin ıNŞALLAH..tbi bizlerede hep yanlarında olalım ...AMıNNNNN

SENıN kalbinden sürgün oldum ilkin
BÜTÜN sürgünlerim bir bakıma bu sürgünün bir süreği......

ey çağdaş kudüs ,EY sırrını gönlünde taşıyan ZÜLEYHA..EY ipeklere yumşaklık bağışlayan merhametin kalbi ..SEVGıLı ....EN SEVGıLı ....EY SEVGıLı....

fakültedeyken bu şiirin tamamını ezbere bilirdim ama şimdi uzun kaçar..ama sevgi deyince hep aklıma gelir paylşmk istedim..

canım yazdıklarına inan ekleyecek kelime bulamıyrm...belki birbirimizi hiç görmedik ama ne kadar da biriz hepimiz..

aminnnn.bu mubarek kandil gününde....aminnnn

gerçekten öyle...bir de ben geç katıldım ya topiğe...sizlerle her paylaşımımda bir kez daha pişmanlık duyorm bunun için..ama ben önceden bilmiyrdum bile bu siteyi .inanmayacaksınız ama çelik tencere seti ararken tesadüfen girdim...çelik tencere için topik açılmş..çünkü ben de 5 .evlilik yılmda ,düşüklerden acılardan ,sebebi bulunamayan infertiliteden sonra bebeğmi kucğma aldm.lohusalğm da çooooook zor geçti ..doğum da...bebeğimi 2 ay sonra zorla emzrebildm...meğer sizlerle ozamanlr da tanşsaymşm eminim daha kolay atlatrdm:))))

özlemcim amin canım.
esincim bircanın da dediği gibi çok şeyler paylaştık. benim hamileliğim rahat geçtiyse ve mutlu olduysam o dönemde burdaki dostlarımın sayesindedir. yoksa yapayalnız bir hamile olcaktım gurbetteyim çünkü. her dönemimizde birbirimizi anladık yardımcı olduk paylaştık. bundan sonra da böyle olacaktır eminim.

zemuszemusbu arada oğlum uyandı kızlar ve yine oyun peşinde..çoook şüküür..Allahım bebeğimin yaramazlıklarına da şükür ediyrm yeter ki bişey olmasın ...hepinize sonsuz sevgiler iyi ki varsınız ..ben de kaçtım ...zemuszemus

avatar ekledim egemen adil bu bayanlar taliplerimizi bekliyoruz yaş yok henüz 9 aylık bile olamadı tam 9,200 gr 71 cm başak burcu biraz çapkın ve fena bakış atar :)

kızlar hepınızın Regaip kandili mübarek olsun...Allah inşalla hepimizin miniklerine sağlık sıhhat versin.bizi onlara onları bize bağışlasın.herkese sevgılerımı yolluyorum....

avatar ekledim egemen adil bu bayanlar taliplerimizi bekliyoruz yaş yok henüz 9 aylık bile olamadı tam 9,200 gr 71 cm başak burcu biraz çapkın ve fena bakış atar :)

valla canım bebekler doğar doğmaz talip olmuşlar hemen..:):)...bende eymene bir talip bulamadım 2009 eylül annelerinden...:):) hangi kızı beğensem karşıma dünürü çıkıyor..

günaydın kızlar.
uzun zamandır pek vakit ayıramadım buraya.
umarım herşey yolunda keyifler tıkırındadır :)

ya acaba bugün hafta sonu da ben yanlışlıkla mı işe geldim
neden burda kimsecikler yok
yoksa işte olup da çalışmayan bi ben mi varım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…