öptüm canım uyandı bile uykusu en fazla yarım saatzaten yok baharcım yanlış anlamışsın yani tabikide kutluycam odun değilim o kadar ama hediye almam yani niye alıyımki ne fenayım dimi
oyyyy daha çok küçükmüşsünüz gerçekten
ne biliyim hüsniyecim öyle içini çeke çeke uyumuş kıyamadım işte
ne demek tubacım rahatladıysan çok sevindim bende yemiyo diye üzülüp duruyodum annem beni bi güzel payladı artık daha rahatım sonuçta yemeyi öğrenemeyen bi insan olsaydı sen öğrenemezdin dedi bide bana o kadar bıktırmışım kadıncağızı aç olduğu zaman ver yemezse emzir yada sütünü içir yemeklerden birer lokma alsa doyar zaten ne kadar midesi var dedi annem daha çok şey söyledi ama burda yazmayım şimdi kaydirigubbakcemile3
canım kuzularımız yanımızdaya boşverrrrdaha çok sevgililer günü kutlarsınız
maşallah canım çoooook tatlı banyosunuda yapmış ooooh mis gibi
ben de seni seviyom tubacım. face te gördüm ne güzel geçmiş tatiliniz canım ya.
canım biz fazla hızlıyız sanırım. ben eşimi uzaktan tanıyordum bir iki senedir. istanbula geldim birkaç günlüğüne iş için evlenme teklifi alıp döndüm :) sonra buraya yerleştim zaten 1 seneye de evlendik.
ya evde giyer kapri falan. dışarda giymiyor deli ediyo beni.
ben resim göremedim ya
kız ne odunu allah iyiliğini versin. mikropları bıraktın bana mı sardın yoksa :))))
ben geldim
dr gittik kusura bamayın ağır konuşabilirim mal hiç bişi anlatmadı bişi yok dedi gönderdi acilen yeni bi dr bulmam lazım( ayrıca kızımın kilosu çok düşük 8.550 gr boyuda 72.5 cm iki ayda sadece 150 gr almış ( moralim iice bozuldu ama çok şükür antibiyotik vermedi nezle olmuş dedi peditus kreval ve ventolin verdi 5 gün kullan geçmesse yine gel devlet hastanesi gibi hiç ilgi yok 140 lirayı veriyoruz her defasında
yarasın kuzuma afiyet olsun yemiş işte bak halılar daha çooook kirlenecek cnmşimdi kuzuma yarım kase yoğurtlu şehriye çorbası içirdim üstüne de ilaçlarını verdim emzirdim uyudu kuzum hiç hali yok zaten( bu arada ilaç içirmeye uğraşırken ilacın birini halıya döktük yün halım mahfoldu neyse inşalalh kadın yıkarken çıkar (
ece annende benim annem gibiymiş :)) başka ne dedi bide diğer annlerin tavsiyelerini dinleyeyim :)
evet cnm bende merak ettim yazmadı bugün sanırımkızlar ya bu arada bircan nerde
hiç gelmedi bugün dimi
yaşında 10 kilo olması gerekiyo ortalama ama yaşımıza az kaldı şurda zaten
ececim komuşunun kızının şu a olması gerken kilo 12 filan zaten yaşından sonra bir diğer yaşa kadar 2 yada 3 kilo alıyolar
ben geldim
dr gittik kusura bamayın ağır konuşabilirim mal hiç bişi anlatmadı bişi yok dedi gönderdi acilen yeni bi dr bulmam lazım( ayrıca kızımın kilosu çok düşük 8.550 gr boyuda 72.5 cm iki ayda sadece 150 gr almış ( moralim iice bozuldu ama çok şükür antibiyotik vermedi nezle olmuş dedi peditus kreval ve ventolin verdi 5 gün kullan geçmesse yine gel devlet hastanesi gibi hiç ilgi yok 140 lirayı veriyoruz her defasında
ben de seni seviyom tubacım. face te gördüm ne güzel geçmiş tatiliniz canım ya.
ececim seni yanlış anlamadım sadece şaka yapmıştım neyse sorun değil...
zeynepcim önemli birşey olmadığına sevindim canım. ayrıca gökşenin çok sağlıklı bir görüntüsü var canım bence kiloya takılma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?