2009 Eylül Anneleri

ben geldim

dr gittik kusura bamayın ağır konuşabilirim mal hiç bişi anlatmadı bişi yok dedi gönderdi acilen yeni bi dr bulmam lazım ( ayrıca kızımın kilosu çok düşük 8.550 gr boyuda 72.5 cm iki ayda sadece 150 gr almış ( moralim iice bozuldu ama çok şükür antibiyotik vermedi nezle olmuş dedi peditus kreval ve ventolin verdi 5 gün kullan geçmesse yine gel devlet hastanesi gibi hiç ilgi yok 140 lirayı veriyoruz her defasında

canım üzme kendini uyandığında bol bol öper koklarsın isteyerek olmadı ya...
bu arada İnşallah gelecek yıl kutlamalar yaparız ama pek sanmamsempatiksalakcinni
teyzesi tesekkür ederiz ne yaptıysam güldüremedim amakaydirigubbakcemile3

baharcım sen beni yanlış anlıyorsun sanırım kimseye sarmadım ben kendim için kullandım o terimi yani dil alışkanlığı

şimdi kuzuma yarım kase yoğurtlu şehriye çorbası içirdim üstüne de ilaçlarını verdim emzirdim uyudu kuzum hiç hali yok zaten ( bu arada ilaç içirmeye uğraşırken ilacın birini halıya döktük yün halım mahfoldu neyse inşalalh kadın yıkarken çıkar (

hadi geçmişler olsun
sadece nezle olmasına sevindim
bak iyice acıkmış gökşencik yemiş çorbasını işte
uzun ve güzel bi uyku da uyur inşallah
kilosunu da takma az kilo almış ama yine de kilosu hiç de fena değil
boyu posu da iyi maşallah
halı da nazar boncuğunuz olsun :)

çok geçmiş olsun canım iştah konusuna fazla üzülme ama dönem dönem yemiyebiliyolar kaan hiç bi dönem yemiyo hatta bu arada benim oğlum yaklaşık 3 aydır pek bi kilo almıyo bitanem büyüdükçe azalıyo kilo almaları bu normal aynı hızla gitseler acayip kilolu olurlar komşumun kızı 2 yaşında ve 10 kilo düşün çok zayıf dedim bu kilo normal dedi bana

yaşında 10 kilo olması gerekiyo ortalama ama yaşımıza az kaldı şurda zaten

ececim komuşunun kızının şu a olması gerken kilo 12 filan zaten yaşından sonra bir diğer yaşa kadar 2 yada 3 kilo alıyolar

yarasın kuzuma afiyet olsun yemiş işte bak halılar daha çooook kirlenecek cnm
ece annende benim annem gibiymiş :)) başka ne dedi bide diğer annlerin tavsiyelerini dinleyeyim :)

yok daha yazmıyım payladı çünkü beni kaydirigubbakcemile3 oda ben üzülüyom diye üzülüyo bana kızıyo bide zorlama diyo o bana oyunla falan yedirmeye çalışırmış ama yemezsem zorlamazmış sizin anneleriniz nasıl yediriyormuş size bi sor bakalım dinleyince rahatlarsın belki biraz

valla anneme kalsa ece emiyo ya yemesede olur yada eşime kalsa ağzını çevirdim iki defa sorarlar istemiyosa yemek yok o benden yemek istesin diyo :):)) annem bu konuda biraz gaddar mış bizi öle büyütmüşüz işin garip tarfı yemeğimizi çok ii yermişiz ve elimizdende meyve düşmezmiş meyve yetiştiremezmiş garibim çok şükür biz sağlıklıyız ama ben annem gibi yapamıyom işte peşinden koşuyom bi kaşıkta yese kardır diye :)

ececim seni yanlış anlamadım sadece şaka yapmıştım neyse sorun değil...
zeynepcim önemli birşey olmadığına sevindim canım. ayrıca gökşenin çok sağlıklı bir görüntüsü var canım bence kiloya takılma.

kızlar ya bu arada bircan nerde
hiç gelmedi bugün dimi
evet cnm bende merak ettim yazmadı bugün sanırım

yok bitanem ben kaan a zayıf diyom burda yürüyen bebekleronun kadar anca burdakilermi zayıf ne anneleri pek takmıyo kilolarını anneleride benim yarı kilomdalarzatenkaydirigubbakcemile3
ha buarada burda yaşına kadar peynir yoğurt vermiyolar neden bilmiyorum ağır gelir diyolar sadece sebze meyve

zeynepcim geçmiş olsun canım. defne de 8550 gr. 74,5 cm. biz de 150 gr aldık bu ay. aynılar aslında. ben çok zayıf oldugunu dusunmuyorum bu kadar hiçbir şey yememesine ragmen umutla bekliyorum. kiloya takmıyorum zaten. yemesi gerekeni yesin, saglıklıysa hiç sorun yok. sen de bosver gitsin kiloyu. bir de sakın diger cocuklarla kıyaslama, kıyaslanmasına da izin verme bence tabi. burada soruyoruz birbirimize fikir almak ve bilmek için ama dışarıda farklı oluyor. her çocuk ayrı sonuçta.olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…