2009 Eylül Anneleri

pofffff çok sıcak yaaa
bu öğlen arası babalar günü hediyesini halletmem lazım ama ne alacağım hakkında hala bir fikrim yok

benimde hala bir fikrim yok.. öğleden sonra bir dersim boş alabilirsem alcam birşeyler..
hüsniyecim vereyim dimi. ay ne bileyim korku işte. neyle başlasam ki :)

korkma tabi canım.. hem zaten yanında olacaksın .. biz ekmekle başlamıştık baktım yiyebiliyo hippin bisküvisi karpuz şeftali muz yiyebileceği ne varsa veryorum eline.. biraz kirletiyolar her yeri ama olsun..

neyse kızlar ben çıkıyorum hazırlanayım dr gidicez randevuya geç kalmıyımm inşallah güzel haberlrle dönerim öptük sizi :)

ay benim de hediye olayım daha çözülmedi ya. 20 si babalar günü 21 i evlilik yıldönümümüz. buyrun burdan yakın.

al benden de o kadar
14 haziran sevgili olmamızın yıldönümü
20 haziran babalar günü
26 haziran evlilik yıldönümü

veihtiyacı olan bişey alayım diyorum
hep kıyafet alıyorum
ben almazsam o kendine alıp da giymrz çünkü
ben alınca da seve seve giyer
ama geçenlerde şaka yollu dalga geçti
daha da kıyafet almam
e ne alacam peki

baharım tek taşla iki kuş vur bence :)) gerçiben kızım dodu doğalı aldığım hediyeleeri hep ikişer alıyorum biri kızındna biri benden diye oda bana ne alırsa kızıma aldım diyo adam telefon aldı geldi kızın eline vermiş bi baktım gökşen oynuyo kızıma aldım diyo bide kolye almıştı kızın boynuna takıyo alem bi adam benimki :):)

hüsniyecim ben de vereyim o zaman. ay heyecanlandım :)))
zeynep hadi bekliyos gelince haber ver
eylül walla şekerim öyle yok ilk öpüşmemiz, yok ilk bilmemne yapışımız yıldönümü kutlamıyoruz biz :) hiç çekemem. evlilik yıldönümü bile fazla bana da işte adet yerini bulsun. ben doğumgünleri harici pek öyle kutlama sevmem. erkek olarak doğacakmışım son anda karar değiştirmiş yaradan :) hatta yengem senin çükün annende kalmış der hep bana :)))

bahar hakkatten ya erkek olsaymışsın keşke :)
aslında ben de öyle herşeyin ilkini kutlamayı sevmem
ama 14 haziran bi başka özel hatta evlilik yıldönümünden bile daha önemli
çok çaba sarfettim ayıptır sölemesi :)

zeynep elektronik konusunda her erkek gibi manyaklık derecesinde düşkün ama evde elektronik olmayan bi ben kaldım zaten
her bi nanesi var

aslında güneş gözlüğü ihtiyacı var ama onu evlilik yıldönümüne mi saklasam diyorum
hem zaten babalar günü edanın problemi banane ki onun babasından :)

selam kızlar,

dün giremedim bir daha. defne 1 hafta sonra ilk kez çorba içti yarım kase. ardından birkaç parça çiğnemesi için köfte verdim, yutamadı ve öğürdü. yediklerini çıkardı (((((((((((((( nasıl sevindiysem fazlasıyla üzüldüm. akşama ise halı sildim berbat haldeydi. ama yine de yıkamaya vericem. bugun de 2 haftadır ilk kez 1 elma püresi yedi. suyla, oyunla yedi ama olsun yedi ya. maşallah diyim allahım inş.gerisi de gelir. bugun çok çamaşır ve ütüm var. onlarla ilgilenicem. geçmişe bakamadım umarım iyidir herkes biz de durumlar boyle. optum sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…