opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evet güzel geçti ama şöyle yapacaksın 15 gün tatil bişeye benzesin. hemen bitiyor....
buna da şükür. herkes gitsin inş. :Saruboceq:
canım ben tatili bulayım 3 günde de anasını ağlatırım walla :))))opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evet güzel geçti ama şöyle yapacaksın 15 gün tatil bişeye benzesin. hemen bitiyor....
buna da şükür. herkes gitsin inş. :Saruboceq:
kız deli takılıyorum işte. beni bilmiyorsun sanki :) mikroplarla aran nasıl şimdilerde? attın mı azcık azcık kafandan?bitanem yanlış anladın sandım bende üzüldüm sevindim şaka olduğunda
özlemcim kızın da sen de süpersiniz canım çok saol tekrar koyduğun için. kızçen azcık asabi poz vermiş sanırım :) bizimki de banyodan çıkmayı sevmiyor en zoru da sonrasında giydirmek. bıraksam salkım saçak dolancak ortada :)
aynen sorma canım benim ne yaptıysam gülen pozunu yakalayamadım cok kızdı dustayken banakaydirigubbakcemile3tesekkür ederiz teyzesiiiii.....
bide sey sorucam resimleri büyük nasıl ekliyoruz
neyse ben işlerimi toparlayayım. oğlumu dışarı çıkarcam erken kaçmam lazım bugün :) Allaha emanet olun herkese iyi haftasonları
ececim bilmiyorum farkındamısın oradaki kıyafetlerim 42 bedeni bizim 38 bedene denk geliyo aradakilerin ne kadar zayıf olduğunu düşünebiliyorum :)))
tubacım valla benim tek derdim sağlığı yerinde olsunda kilosu önemli değil zaten fazlası ii değil hareket edemiyolar ama hiç yemiyo napıcam bilmiyorum dr a iştah açıçı takviye fialn yapsak dedim yaşına kadar gerek yok dedi normaldir dişten dedi ve yolladı bu arada sen hala emziriyomusun .??
tubacım tatil resimlerinize baktım şimdi oh ne güzel geçmiş inşallah bizde gideriz :))
tuba deniz tatili mi yaptınız
biz de 10 gün sonra gidicez
birkaç tiyo versene
mutlaka ne almak lazım yanımıza
ne gibi zorlukları oluyor
Tatil bitti, biraz önce eve donduk ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?